Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
Multumesc de confirmare Oti ... deci tot nu i-am gasit pereche inca Lorei
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria
Multumesc de confirmare Oti ... deci tot nu i-am gasit pereche inca Lorei
Suana:
Cam la toti alxi le creste coda la fel de lunga, cat de lung ramane pana la urmatoarea naparlire ( schimbarea penelor ) depinde de ei ( cum stiu sa sio intretina :bang: ) si de conditiile in care sunt tinuti ( coliviie mica, da de 200 de ori pe zi cu coada in gratii ).
Salutari
Da,conditiile e viata sunt extrem de importante.Nici nu vreau sa ma gandesc la un mare alex tinut intr-o colivie stramta :bang: Cand e la mine pe umar si ma deplasez prin casa,trebuie sa iau virajul ca un tir,sa ma asigur ca nu ii ating coada pe ici colo. :hihi:
Ca un tir ... El singur nu merge toata casa?
Al meu sta stana de piatra. ziua nu zboara. Incepand cu ora 7,45 incepe showl... tipa, dar zboara putin, si nu vine pe mana sau pe umar Vreau ca ziua sa faca scandal ...
Adaugat: 18-02-2010 11:18
sorry ... 7,45 seara
Ba merge si singura ,dar prefera mai mult camera si se mai duce si prin bucatarie.Insa cand e pe umarul meu si am de umblat trebuie sa tin cont de lungimea cozii ei.
s-ar putea sa fie mai timid...asa este si Lora...ziua dak sunt in camera nu scoate nici un sunet...isi vede de joaca ei pe acolo...de ros chestii pe care i le dau eu...dar dak am plecat din camera incepe show-ul...ce ma distreaza cand incearca sa zica Lora si nu prea ii iese...si zice din ce in ce mai tare...parca s-ar enerva ca nu poate sa pronunte calumea )
cat despre plimbat in alta camera ...nici la mine nu merge singura...dar cred ca incet incet o sa inceapa sa faca si asta...deocamdata de vreo saptamana coboara de pe colivie si merge ba in pat...ba sa isi ia ceva de ros de prin apropiere...
s-a intamplat sa-si faca treburile pe umarul vostru??
de N ori
dar pe mine nu ma deranjeaza...spala masina
Adaugat: 18-02-2010 15:45
este scump un baietel de 2 ani de Marele Alex la 8 milioane???
sau e bine...cica este bland...
Costilini, mie mi-a spus cineva de aici ca pot dezinfecta colivia cu otet Dar nu stiu daca e nevoie sa i-o dezinfectezi..
Fac ce fac .....si tot ma betivesc. :rusine:
superb :k:
Vrea si ea sa vada ce gust are .... ce rea esti Ramona ... :sanatate:
Multumesc.Si al tau e la fel de frumos.Incet se va obisnui si va face multe lucruri care va vor incanta.
Adaugat: 19-02-2010 21:59
Vrea si ea sa vada ce gust are .... ce rea esti Ramona ... :sanatate:
Asa-i? :rusine: Daca o tine tot asa..... o sa ciocnim impreuna cate un pahar.......
Stii cum se spune ca un pahar de tarie inainte de masa e recomandat de doctor asa ca vrea si ea sa fie in rand cu lumea :hihi: :heart:
Da,ne mentinem in forma. Mie-mi place berea asta speciala de sarbatori si astazi am mai gasit printr-o minune.Asta iarna am baut amandoua cu butoiul :hihi: ,azi ne rezumam la o doza. :wis: :sanatate:
Adaugat: 19-02-2010 22:06
ionut,nu e scump un mare alex la 8 milioane,mai ales daca e si bland.Dar sa vezi prima data pasarea asa cum ai facut si cu Lora.E important sa vezi penajul si comportamentul inainte de a o lua.
vai suana :heart: .. e atat de dragalasa alexi :x.. tu vrei sa ne omori cu pozele astea ...
:pup: pup cioculet mareee.. :pup: ..
da-i un cioc din partea mea ..
este baietel dupa figura si cere 8 milioane...nu prea imi plac penele dar par a fii in formare acum...voi ce parere aveti???
alexu asta are 2 ani? mie mi se pare mai mic
alexu asta are 2 ani? mie mi se pare mai mic
si mie. si pare cam neingrijit corespunzator. fata de fetele noastre de pe forum care sunt impecabile.
ce frumos e :heart: ..pare mai tinerel de 2 ani .. rocco avea penele asa.. atunci cand isi schimba penajul
..
ionut,nu arata extrem de rau.E probabil in perioada de schimbare a penelor si e mai micut de 2 ani,sincer nu ma pronunt in privinta varstei pentru ca nu ma pricep atat de bine.Oti va vedea mult mai bine si te va sfatui.Se vede ca e prietenos,daca sta si pe catel.... Important e ca nu are aripile taiate si are parte de libertate dupa cum se vede din poze.Te-ai decis sa-l iei?
anna,multumim pentru pupici.trimitem si noi pe cioculetz mai mic. :pup:
Adaugat: 23-02-2010 19:57
Cat de dulce :heart: Ce bine se intelege el cu catelul :heart:
Si ce coada mare are Alexiiii
chiar are o coada enorma Alexie. :wow:
ce lunga eee
..
oricum..e dulce rau :pup:
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria