Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
nu seamana.Dar ma gandeam ca e si asta un lucru ce se produce in sezonul imperecherii.Oricum multumesc mult!!! :perus: :perus: :perus:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
nu seamana.Dar ma gandeam ca e si asta un lucru ce se produce in sezonul imperecherii.Oricum multumesc mult!!! :perus: :perus: :perus:
Vrei pui? sau mi se pare mie ai cuib cumva?
uib au dar asta doar pentru ca erau foarte tristi cand i lam dat jos.Si nu tin mortis sa faca pui ca doar nu o sa fac o afacere din pasaroii mei dar daca e sa faca nu ma voi intrista
Chiar crezi tu ca ei sunt tristi ca le-ai dat cuibul jos? Ma indoiesc.
Si eu as vrea puiuti de la ai mei, dar moemntan sunt tineri, poate la toamna. Vreau sa cunosc inca o data senaztia de a fi bunica. :heart:
Nu erau tristi erau foarte tristi!!!Asa ca leam lasat cuibul!!
Iancu doar le e cald asa cum zice si Dany si nu sunt in calduri. :hihi: Asa mai stau si ai mei. Nu a iesit nici`un puiut ...
bine ai revenit Silviu. :k:
Hei! Bine ai revenit! Chiar ti-am simtit lipsa aici! :hug: Ce-ti fac puiutzii?
sa va spun ce am observat la noua perusita... cand am luat-o avea ceromul moroniu foarte accentuat, dupa ce a format un cuplu cu unul dintre baieti am vazut ca pierde din contrast... astfel astazi am ramas surprins sa vad ca il are perfect alb ... ce sa pot deduce din asta ?
Silviu bine ai revenit ma bucur sa te avem din nou printre noi.
Anny imi pare foarte rau ca inca nu ti-a iesit nici un puiut
Mihai, perusita a iesit din perioada de imperechere :k: ...si Popica mai are putin si are ceromul alb spre albastru ..insa Bella nu a mai avut ceromul maro din toamna :cry: ..cred ca e batrana
! Ce parere aveti?
Anny, mai asteapta ..ar trebui sa iasa un pui din oul acela..poate nu a fost primul
Abia pe la 4 ani o poti numi batrana. Acum e in floarea varstei.
:maimuta:
Si la a mea de cateva zile era ceromul maro intens si acum este complet alb pentru ca a iesit din perioada de imperechere fiindca i-am luat cuibul
Pai eu nu stiu cati ani are
Partca avea un an sau doi.
pai a mea are ceromul maro de vreo 2 saptamani.Asta inseamna ca e in sezonul de imperechere?
pai a mea are ceromul maro de vreo 2 saptamani.Asta inseamna ca e in sezonul de imperechere?
Da.
si trebuie sa fac ceva anume?Sa ii dau hrana mai speciala sau ceva de genu?
Pai intradevar..spuneam ca are vreun 1 jumate-2..dar sincer am inceput sa ma indoiesc :cry: . Nu am ajuns nici la radiografie :cry: ...trebuie sa ma interesez la o clinica sa vedem !
Adaugat: 15-02-2010 21:32
Am dat mesaj pe site-ul Kronvet..sa vedem ce ne spune! Sper sa se poata face ceva si sa ne cheme la un consult...
iancumarian wrote:pai a mea are ceromul maro de vreo 2 saptamani.Asta inseamna ca e in sezonul de imperechere?
Da.
si cam cat dureaza aceasta perioada?
aha.Si se pot imperechea in colivie sau trb sa le dau mai mult drumu prin casa?
masculul 1 an si femela 10 luni
Iancumarian: trebuie sa aiba cel putin un an-un an jumate...la urmatorul sezon de impereche care este vara-toamna..atunci poti sa le pui linistit cuib :k:
Silviu: nu..vreau s-o duc pe Norisor la veterinar din cauza aripioarei...sa-i faca o radiografie
Adaugat: 15-02-2010 21:55
Cipysorul meu are o mica rana la cerom :cry: ..sub nara...e o pata de culoare neagra si la margini da spre rosu :cry: ...cred ca l-a ranit Popica sau Norisor ...le-am pus apa de izvor curata..le-am schimbat mancarea sa nu fie vreo coaja sa se lipeasca pe rana sa-l deranjeze (dar rana cred ca e uscata) si le-am facut curat sa nu se atinga de vreo mizerie de pe tava
...ce sa-i mai fac? In seara asta mergem sa-i luam betadina...
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus