4,726

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Un scumpic...ai vazut? A venit la tine motatul asta nebunel :heart: ...felicitari :bravo: ! Cred ca esti in culmea fericirii big_smile smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

4,727

Pai sa stii ca sunt in culmea fericirii ! :hug: Chiar nu ma asteptam ... E un nebun si jumatate ! Acum , spre exemplu sta sub scaunul meu cu Ally (ea sta pe picioarele scaunului si el Dumnezeu stie ce face !) ... cred ca o pazeste ... :angel: :pup:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

4,728

Rabdarea a dat roade Laura,ce ma bucur.  :hug: Acum fac nazbatii si te pupa amandoi. Pupici pe cioculete.  :pup: :nimfa:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

4,729

Laura i.am dat lui Mango ceai de menta azi saracu nu prea ii place dar parca stie ca trebuie sa bea. Si.a mai revenit.
La mine inca nu vine asa el singur....azi am avut si noi un moment de alintare: stateam in pat si l.am luat l.a pus pe piept si aveam o bluza cu niste margelutze, ciugulea l ele, se oprea si intindea capu spre mine si eu il pupam, iar ciugulea iar se intindea, la acelasi interval de timp cateva secunde smile) nu.mi venea sa cred :heart: :heart: :nimfa:

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

4,730 (edited by flyaway70 13-02-2010 20:06)

Acum 15 min. au fost amandoi in vizita la mine ... Unul pe un umar iar ea pe umarul celalalt ... smile Parca aveam epoleti !!! smile smile Imi pare rau ca nu am putut sa fac poze :furios: ... Am bateriile la incarcat ...
Sunana returnam pupiceii :pup: . Ai avut dreptate sa am rabdare ! ... cu toate ca ma cam saturasem sa astept atat !
Sabrina imi pare bine ca Mango e mai bine ... pupam si pe el sa se faca bine :pup: :pup:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:

4,731

salut verisoara mea are o nimfa de vreo 3 luni si de vroa 2 zila sta infoiata nu mai canta si nu mai mananca cum manca inainte adica mai putin decat inainte datimi va rog un sfat urgent :pls:

Adaugat: 13-02-2010 22:55

numi raspunde nimeni va rog sa imi rasp ca e urgent

4,732

Daca sta infoiata ori e racita,ori are ceva digestiv.Ceaiul de menta pentru urgenta este foarte bun.Cum are scaunul si ce alte simptome mai are?Stranuta,scuipa,vomita?

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

4,733

pai scaunul il are normal

Adaugat: 13-02-2010 23:33

nu stranuta nu scuipa si nici nu vomita si ceaiul cum sa il dea sa il puna in adapatoare si cat sa il lase

4,734

Sa faca ceai de menta nu foarte concentrat si sa-l puna in adapatoare in loc de apa,pana maine dimineata.Daca isi revine cumva,se mai poate totusi cntinua cura cu ceai si maine.Se mai pot adauga si vitamine solubile.Important este sa nu stea in curent,la frig.Se poate sa fi rontait ceva din greseala?Vreo frunza sau sa i se fi data ceva de ciugulit care sa nu-i faca bine?Depinde ce conditii are,factori sunt multi.

4,735

va multumes mult :merci: acum o sun sa ii spun sa ii faca ceai de menta

4,736

Cu multa placere.Sper sa se faca bine,maine poate schimba ceaiul de menta cu musetel.Si mancare buna+vitamine.

4,737

ramona mutli pupici la fetitele tale si foarte dulce hanny si cu siguranta vor ajunge pe maini bune...
laura ma bucur foarte mult ca acum s-au apropiat amandoi de tine pupici  :heart: :pup: ...
am sa va zic un mic secret cum ati putea sa faceti o nimfa sa se apropie de voi: daca aveti un lant de aur sau argint la gat scoatetil afara din bluza sa fie la vedere si apropiativa de a in asa fel incat sa il vada si in majoritatea cazurilor va veni sa il roada un pic deoarece le place foarte foarte mult...

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

4,738

Da stiu asa il fac eu pe Mango sa stea pe pieptul meu si sa il mangai...sau bluze cu margele smile)

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

4,739

Multumesc Darius ! Returnam pupicii ! :pup: :pup: :pup:
Eu am pacalit-o pe Ally cu snurul de la aparatul foto ! Acum bineinteles ca este la leaganul ei ... Sau cu un simplu siret ... e experimentat de mine cu snurul de la trening ! wink

4,740 (edited by alexnutzu 14-02-2010 17:19)

baiatul acum sta pe umarul meu si se joaca cu lantisorul..am facut cum ai zis tu darius..  :sanatate:  :hug: ms mult

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

4,741

am primit o nimfa ieri si vreau sa stiu ce sa fac:nimfa:

Daca ai o nimfa poti sa sti ca esti cel/cea mai norocos/norocoasa baiat/fata din lume!!!!!!!

4,742

roconimfa wrote:

am primit o nimfa ieri si vreau sa stiu ce sa fac:nimfa:

Hranirea papagalului nimfa http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … ilor-nimfa
Amenajarea unei colivii pentru papagalul nimfa http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … alul-nimfa
Determinarea sexului la papagalul nimfa http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … ollandicus
Papagalul nimfa http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … ollandicus

Cu altceva nu prea pot sa te ajut decat sa citesti astea. wink
Era sa uit, bun venit pe forumul www.4animale.ro sper sa te simti bine aici si sa-ti traiasca papagalul. :heart:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

4,743

iti multumesc

Adaugat: 14-02-2010 18:59

iloveanimals imi spui cum sa imi pun poza la profil

Adaugat: 14-02-2010 19:01

ms iloveanimals

Daca ai o nimfa poti sa sti ca esti cel/cea mai norocos/norocoasa baiat/fata din lume!!!!!!!

4,744

Sus, sub bannerul cu www.4animale.ro  scrie Profil, dai acolo avoi avatar si incarci orice poza din aclculatorul tau care sa aibe 120x100 dimensiunea, sa fie jpg si nu mai stiu ce. smile Daca nu stii cum sa iti micsorezi poza pune-o aici pe forum si ti-o fac eu.
p.s. cum ti-ai pus poza aceia la semnatura? neutral

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

4,745

:soarece: :pisica: :iepure: :aga:

Adaugat: 14-02-2010 19:47

:nimfa:

Adaugat: 14-02-2010 20:02

iloveanimals cat timp trebuie sa il las ca apoi sa il las afara din cusca

4,746

Pai depinde, cateva zile, o saptamana 2, o luna. Eu si nimfa si perusii i-am lasat liberi inca din prima zi cand au ajuns la mine, dar am avut norocul sa-i cumpar blanzi. smile

4,747

si nimfa mea e blanda sta pe deget si ma musca ,dar nu muscat ci gadilat

4,748

Pai ii poti da drumul prin casa daca vrei asta, dar ai grija sa nu o sperii. smile

4,749

Sa iti traiasca frumusetea ... eu la ai mei le-am dat drumul dupa 2 zile si nu au fost blanzi ....

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

4,750

pacolina a mea numai dupa mine se tine si chiar cand plec din camera..e tare obraznica se joaca pe aci face prostii smile

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==