4,701

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

mary sunt foarte frumosi multi multi pupici si sanatate :pup: :heart: ...
dungi pe codita cel putin coco al meu avea dungi pe coada si era baiat dar acum nici nu stii dupa ce sa te iei...

Adaugat: 12-02-2010 16:56

bine ai venit oana! pai sa spunem ca il lasi vreo 2 zile de acomodare si poti dupaia sa ii deschizi usa de la colivie nu trebuie chiar 2 saptamani tot la fel reactioneaza cel putin la mine cum il luam ii si dadeam drumu dupa o ora doua iar cu bagatul inapoi il faci sa se duca pe colivie si de acolo va merge el spre usita iar daca nu reusesti asa il prinzi cu un cearceaf si il pui in colivie...

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

4,702

Nu sunt deloc de acord cu cearceaful. Cine sunt animalele ei sau noi? smile...fiecare isi creste animalele dupa bunul plac, dar ideea principala este ca trebuie sa ai rabdare....si nu trebuie sa fi animal cu motatul tau...

Adaugat: 12-02-2010 17:25

Si eu am facut greseala asta la inceput, il prindeam cu prosopul si regret acum. Cel mai bine este sa il lasi in pace...eu oricum nu l.am luat sa il tin inchis in colivie este liber sa iasa sa intre cand vrea.

Adaugat: 12-02-2010 17:26

Mango face treaba mare apa...ce ma fac cu el ca nu mai stiu ce sa ii fac :cry:

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

4,703

Cine stie oare de ce cand ma pup eu cu Ally , Sonny scoate un piuit parca stins de tot de fiecare data ??? ... mai ales cand ma aude ca o pup cu zgomot ... Am crezut ca o sa-l fac sa ma accepte :cry: ... dar pana acum nimic :furios: :cry: ... Am incercat sa ma apropii sa-l pup dar ma sasaie ... nu vrea sa ma lase !!! :cry: Poate pana la urma ma va lasa ! Cine stie ... :angel: :heart:
Deyseby sa-ti traiasca micile cioculete ! Multi pupici ! :pup:

Adaugat: 12-02-2010 18:23

Sabrina cel mai bine este sa-i pui ceai de menta (eu i l-am dat nediluat cu apa) sau zeama de la orez fiet amestecata cu apa ... am citit si eu pe forum ... Si Sonny a facut asa la inceput ...

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

4,704

cn pune niste poze cu coditele lor sa vad si eu cum sunt cum are fata coada si cum o are baiatu?

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

4,705

Emmy face o mizerie infernala...de fiecare data kand mananca isi arunca cojile printre bare iar cojile care raman pe langa vas le arunca jos..nu mai stiu ce sa fac cu ea...ceva solutzi?  si aici cateva poze cu ea

4,706

Ce colivie ai? Eu am cu gratii si sunt foarte multumita pentru ca in tava pun in fiecare zi hartie curata. Arunca coji in toata colivia dar cand curat am o periutza si curat cu ea marginilie de la colivie, pun toata mizeria in tava, arunc ce e in ea spal pun hartie si tot asa. Colivia sta pe birou...face mizerie nu foarte multa dar se sterge repede. Eu i.am mai pus prin colivie niste placi...si jos pe gratii ca sa poata calca, dar nu prea sta jos, sta pe o placuta mai sus ca un etaj asa sau pe bari. Papagalii fac mizerie asta e...dar daca ii cureti zilnic e ok adica eu sunt turbata cu ordine si curatenie si inca nu ma deranjeaza big_smile

Adaugat: 12-02-2010 21:12

P.s. Foarte frumoasa Emmy! Si Mango al meu sta cu bete in cioc daca ii dau ...sau cand invatam in sesiune imi lua pixu smile)

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

4,707

Oana...ce frumos e al tau..   :nimfa: smile

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

4,708

Mary, puiutii sunt niste scumpi :heart: ...nu ma mai satur sa-i privesc :heart: :heart:

Adaugat: 12-02-2010 21:52

Oana, Emmy e f. frumoasa :heart:
Eu i-am dat lui Angel drumul din prima zi..dar a fost crescut la mana :hihi: ...e bland ca un catel..dar mai musca smile
Perusiilor le-am dat drumul dupa 1-2 luni hmm

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

4,709

flyaway70 wrote:

Sabrina cel mai bine este sa-i pui ceai de menta (eu i l-am dat nediluat cu apa) sau zeama de la orez fiet amestecata cu apa ... am citit si eu pe forum ... Si Sonny a facut asa la inceput ...

Ms mult Laura..sa vad maine ii fac poate isi revine ca acum deja trage la somn...

4,710 (edited by deyseby 12-02-2010 22:42)

bubbles wrote:

Mango face treaba mare apa...ce ma fac cu el ca nu mai stiu ce sa ii fac :cry:

a mancat fructe sau legume in ultima perioada?
bea multa apa?
mananca numai seminte?
ceea ce a zis Flay e bine, adaugam si galbenus de ou fiert si taiat marunt. restul le stim de la Suana.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

4,711

A mancat ceva mar dar nu mult...adica mai putin ca de obicei. Seminte mananca cum mananca de obicei si da apa am observat ca bea mai multa in ultima vereme...

4,712

Mary,sa-ti traiasca puiutzii micutzi si dulci... :pup: :heart: :hug:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

4,713

:nb:

Adaugat: 12-02-2010 23:19

:nb:  .........

4,714

ma poate ajuta cineva sami spuna si mie ce sex are papagalul meu nimfa ?

4,715 (edited by deyseby 13-02-2010 12:09)

daca pui o poza mai recenta, se poate spune. ai pus poze pe animale. le poti pune si aici.  pun eu sa nu mai inapa urma de indoiala ca esti Snow. asta este mai recenta si este pusa de tine. este fetita si stii prea bine. eu zic sa pui poze cu toate nimfele tale si sa te intorci aici ca e mai bine. ai ce sa arati si e pacat sa nu le vada toata lumea. mie una mi-au lipsit fetele tale. sincer. saptamana viitoare o sa aduc fetele Suanei la mine. o sa fie un stol complet. acum am 6 adulti si 4 pui, mai vin si 2 ale Suanei si sunt 12 de toti.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

4,716

F. frumoase nimfele :bravo:
Deyseby, de la care pereche ai puii? :rusine:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

4,717

Hannyutza alintata....  :heart: :nimfa:
http://i49.tinypic.com/2ir95xy.jpg
http://i49.tinypic.com/2hxvyms.jpg http://i50.tinypic.com/10csxfo.gif
http://i47.tinypic.com/sy2pty.jpg

E o situatie mai delicata si Mary va primi musafiri,pe cele 2 fete ale mele.Oricum Silverina era asteptata de mult.Iar Hanny va sta doar o perioada pana cand o voi putea aduce inapoi la mine impreuna cu Motatul.Si stau linistita sufleteste ca vor fi pe maini bune. :nimfa: :nimfa:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

4,718

Off...ce frumoasa e Hanny :heart: ...nu stiu ce sa fac cu Angel...e slab..si are apa cu vitamine Vitakraft Multi-Vitamin, vitamine pt. pene, ou fiert o data pe saptamana...4-5 linguri de seminte pe zi...si e slab :cry: ...oare exagerez? :wow:

Iusti

4,719

Superba Hanny! Sunt o frumusete cand isi curata penele :heart:
Iusty pune o poza recenta...poate nu ii place sa manance tine la silueta big_smile

4,720

Nici Hanny nu e foarte zdravana.Silverina o intrece cu mult.Iusty nu cred ca trebuie sa-ti faci griji,daca papa asa bine de toate....

4,721

O sa incerc sa-i fac o poza cand e curios smile ...isi pliaza toate penele pe corp si puteti vedea ca e slabanog :wow:

Iusti

4,722

Pai si Mango cand nu e deloc infoiat pare slab...

4,723

Da..dar i se simte f. tare osul pieptului sad ...si am citit ca nu e bine..inseamna ca e slab :wow: !

Iusti

4,724

ce fumos e al tau suana.... cum isi curata penele..  :nimfa:

4,725

Nou !!! Sonny a venit in sfarsit la mine !

Adaugat: 13-02-2010 16:31

Inca !!!

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel: