4,026 (edited by smire 12-02-2010 12:22)

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

da,poti sa le pui cuib...mai ales daca se si poarta ca o pereche, caci tre' sa te gandesti la femela care va avea de clocit si la el, care va trebui sa fie capabil s-o hraneasca...ff frumosi perusii, or sa iasa puiutzi superbi :bravo: ai mei inca nu formeaza o pereke, se joaca separat, rar cand au momente de tandretze,asa ca inca nu le-am pus....masculul e si cam slabutz(asa l-am luat de la magazin si n-a recuperat)

yoyo

4,027

smire wrote:

da,poti sa le pui cuib...mai ales daca se si poarta ca o pereche, caci tre' sa te gandesti la femela care va avea de clocit si la el, care va trebui sa fie capabil s-o hraneasca...ff frumosi perusii, or sa iasa puiutzi superbi :bravo: ai mei inca nu formeaza o pereke, se joaca separat, rar cand au momente de tandretze,asa ca inca nu le-am pus....masculul e si cam slabutz(asa l-am luat de la magazin si n-a recuperat)

la tine nu incape urma de indoiala ca vei avea grija maxima de pui si de parinti.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

4,028

annymary40, tu ai perusi??

4,029

va multumesc ...intr-adevar femela e frumoasa am luat-o tot de la un crescator ma lasat sa mi-o aleg ...dar lumina era cam slaba acolo si initial am crezut ca e verde big_smile  .dar tot e frumoasa smile

4,030

Le-am pus perusilor mei in colivie o creanga de mar.Cam cat timp trebuie sa leo las pana sa le pun alta?

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

4,031

iancumarian wrote:

Le-am pus perusilor mei in colivie o creanga de mar.Cam cat timp trebuie sa leo las pana sa le pun alta?

Uita-te sa vezi cand expira poate asa iti vei da seama cand trebuie sa o inlocuiesti.. off ce intrebari...

4,032

ok :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:

4,033

costelliny wrote:

da am 5 perusi si astept si puiuti de la una dintre perechi dar intarzie rezultatul smile

:heart: ¤ Anyta ¤  :heart:

4,034

annymary40 wrote:
costelliny wrote:

da am 5 perusi si astept si puiuti de la una dintre perechi dar intarzie rezultatul smile

o sa vina nu-ti fa griji.Pregatestete sa ai multi puiutzi!

4,035

:lma: 200 de pagini smile smile ... pai au 5 oute si inca mai astept pentru ca au trecut 20 de zile de cand s`a apucat de clocit  :wow: dupa ce termina seria asta de oua o sa ii iau cuibul pentru ca e foarte epuizata si nu o sa i`l mai pun pentru ca nu vreau sa o pierd.

4,036

asa e cel mai bine.Vad ca esti foarte responsabila

4,037

Multumesc :rusine:.  Mai bine fara puiuti decat sa o pierd pe Maya :k:. Totusi s`ar putea sa iasa un puiut pentru ca la unul din oua se vede perfect cum evolueaza cercul acela de pe fundul oului :wis: dar mai vedem ...

4,038

da.Dar din pacate doar 40-45%din outze sunt fertile asta in cele mai norocoase cazuri!

4,039 (edited by Iusty 12-02-2010 21:48)

200 de pagini :lma:

Annymary, sigur vor veni si puiutii :heart: ... :bravo:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

4,040

eu am fost primul care am scris pe cea dea 200 pagina a acestui subiect!!!! smile smile smile

4,041

si eu a doua smile

4,042

Speram sa avem puiuti cat mai curant Anny   :succes:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

4,043

Anny sper sa iasa cat de curand puiutii si sa fie sanatosi. :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

4,044

:pls: si eu as vrea sa iasa macar unul  :pup: dar sunt sigura cam 90% ca nu va iesi nici unul , de la un timp nici ea nu mai are chef de clocit... sta mai mult pe afara neutral

4,045

annymary ce se mai aude cu puisorii.A iesit vre-unul?

Adaugat: 14-02-2010 11:37

Perusi mei tin de vreo 2-3 zile aripile usor departate de corp si dau din ele pe verticala.E posibil sa fi intrat in calduri?

4,046

E posibil sa fie pre calda in camera? wink

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

4,047

nu e extraordinar de cald dar poate fi de la asta?

4,048

Da. Pune-le o cadita sa faca baie. smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

4,049

da.Deci nu sunt in perioada de imperechere?

4,050

Stii comportamentul unui perus in calduri? ti se pare ca asta seamana cu un asemenea comportament? smile