Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Pui spatiu intre ele.
;)
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Pui spatiu intre ele.
;)
Buna...ce mai faceti??...ce va mai fac papagalii?? :nimfa:
se pare k ouoale lui kiki nu au fost fertile (
a facut doar 3:nimfa:
cat ou fiert sa le dau?? :nimfa:
cat ou fiert sa le dau?? :nimfa:
sa stii ca papagalii mei nu mananca outz fiert si nu stiu de ce :cry:
pai le pui tu cat vrei si manca ei cat vor de acolo nu este nici o limita...
buna,
v-am mai scris acum catva timp ca am avut ceva probkleme cu el dar am fost la medica am primit ceva picaturi si acum e foarte bine :nimfa:
va si trimit cateva poze
de cateva saptamani am si pereche pt el dar e purin salbatica si nu stiu cum sa o invat cu noi
nu-i tin inchis decat atunci cand nu suntem acasa
o sa va trimit poze si cu cea noua
cum sa o domesticesc?
intre ei nu se bat, i-am tinut separat cateva saptamani.
Adaugat: 11-02-2010 17:36
ea este fetita cea nou (zic eu ca e fetita)
este??????????:)
pune o poza k nimfa ta sa ii vedem si coada....
ea este fetita cea nou (zic eu ca e fetita)
este??????????:)
eu zic ca este fetita..exact asa este si a mea... sila mutatia asta nu prea cred ca poti determina sexul dupa coada pt ca toate sunt cam la fel la colorit
cu siguranta este fetita deoarece nu are nici o dunga nimic deci felicitari pentru noua pereche ...
Dunga unde? Nici al meu nu are dungi si e baiat canta in triluri. :angel:
@creata, canta? sau care din ei canta?
la fel este si al meu...dar e baiat...este exact ca al meu... :nimfa:
se pare k ouoale lui kiki nu au fost fertile
(
a facut doar 3:nimfa:
Kiki are pereche ? Nu stiam...
Angel a inceput sa mai puna "grasimioare" pe el ...ii pun 4-5 linguri pline de seminte pe zi, daca ii pun mai mult devine mofturos
! Banditul....
astia sunt micutii mei. unul este ca si Angel al Iustiney,2 sunt perlati sau normal grey si unul este lutino. pe sapatamana viitoare o sa vedem sigur ce mutatie sunt. am zis ca nu mai pun poze dar voiam sa ne inveselim putin.
Ce frumuseti ai Mary.... :pup: :pup: :pup: :pup: sa-ti traiasca
Doamne Mary cum sunt :heart: parca ar fi din desene asa :bravo: sa.ti traiasca sa fie sanatosi :pup:
va multumesc.sper sa fie sanatosi.
vreau bsai iau unui nprieten o nimfa opentru k isi doreste de mult una si vroiam sa intreb dak are ceva daka o tzin in aceiasi camera cu emmy pana io dau acelei persoane?
Adaugat: 12-02-2010 13:22
si deyseby satzi traiasca puiutzi sunt foarte simpatici !
deyseby sunt niste ingerasi micuti:) sper ca randul alatu de pereche sa faca pui pt mn ca nu mai am rabdare :heart:
ce frumosi sunt puiutzii.... :hug:
Buna ziua tuturor!
De o saptamana sunt fericita posesoare de minunatie de nimfa si am si eu cateva intrebari:
1. Dupa cat timp este bine sa il (e baiat) liber?
2. Cum il pun la loc in colivie fara sa il sperii?
3. Baiatul meu nu se curata (aseara am pus eu dusul pe el fiindca nu mai suportam, mirosea ca un boschetar), oare asa puturos ramane sau e prea mic (nu ii stiu varsta) si nu stie inca?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri,
Oana
Bine ai venit si pupici motzatului tau!
1. Daca te referi la ai da drumul din colivie, parerea mea proprie si personala este ca trebuie sa astepti un pic 2 saptamani cel putin pentru a se obisnuii cu tine, ca in momentul in care ii dai drumul sa nu fie speriat...oricum se va izbii de toate cele pana va cunoaste teritoriul (sa nu te sperii). In acest timp de acomodare, ideal este sa nu il sacai, nu te duce cu mana la el, pentru sa se va speria. Fa.ti de lucru in colivie, fa.i curat, fa.te ca aranjezi cate ceva dar fara sa il atingi, ca el sa intelegeaba ca nu esti un pericol pentru el. In momentul in care esti decisa sa ii dai drumul, nu il scoate tu cu forta...lasa colivia deskisa ca el va iesii cand va simtii nevoia ( al meu sta tot timpul cu colivia deschisa).
2. Nu il pui tu in colivie, el va venii singur ( deaia am spus de perioada de acomodare, ca el sa stie ca in colivie are apa mancare tot ce ii trebuie, si aici se va intoarce mereu).
3. Se va curata..si eu eram disperata la inceput cu Mango ca statea cu coada jegoasa intr.un final am cedat si i.am spalat.o eu cu periutsa si sapun si apoi l.am uscat, dar aici deja trebuie sa fie cat de cat obisnuit cu tine nu ca la mine ar fi stat cuminte ca nu a stat decat la uscat cuminte si eu il am de o luna jumate atat...
Bafta, sper ca ti.am fost de folos cat de cat si poti intreba aici oricat ce doresti. Daca esti indecisa la un moment dat ce sa faci intreaba inainte
astazi am deschis portita la colivie si fetita mea a iest si a zburat...si baiatul se foia dintr/o parte in alta...nu stia pe unde sa iasa...fetita intra,iese....el nu...treuie sa il scot si sa il bag yo....si pana la urma lam scos tot yo...cand ea intra in colivie el s urca pe colivie....de ce nu intra si el dupa ea??
Bubbles, multumesc mult pentru raspuns!
Cu multa placere sper ca ti.am fost de folos...te ajut si eu cu cat stiu :k: :hug:
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus