Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Uite poze si cu chelitza.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Uite poze si cu chelitza.
Dany arata tot mai bine motatul tau.Ii apare ,,expresia'' de rasfatat :nimfa:
Sabrina si Silver are probleme cu piciorusele,acuma nu stiu asa s-a nascut sau s-a lovit si nu mai are gherutze la 2 picioruse.
nimfele bun venit,frumosi motzatzii tai,sa-ti traiasca.
Eu de abia astept peste 3 saptamani sa apara pui
Adaugat: 08-02-2010 18:40
:lma::lma::lma::lma::lma::lma:party:lma::lma::lma::lma::lma:
Cand a ajuns la mine mirosea foarte urat Micky. :bleah: Dupa doua zile ia trecut mirosul ala insuportabil. Acum baga la fructe si legume in el. Ii place foarte mult. Intr-o zi am vezitd e la scoala si nu stiam de ce e rosu de cioc am crezut ca s-a zbatut in colivie si s-a lovit, am intrebat-o pe mama ce ar si mi-a zis ca ia dat sfecla rosie, mancase ca porcu. :porc:
:heart: :heart: :heart:
super tare si la mine o data a fost rosu la cioc dar 100% sigur nu a fost de la sfecla la mine chiar sa lovit putin
Ai citit topicul nu? Sfaturile de la deyseby sunt cele mai bune. :k: Sper sa le urmezi. :hug: Succes cu puiutii si nu uita sa ne pui poze. :caine:
p.s. ca sa-ti apare emotioanele punse spatiu inainte su dupa.
cum apar cum voi pune poze stati linistiti
cam ce sa le mai dau la ai mei de mancare....legume..fructe...ce??nu sunt mofturosi...
Orez fiert, ou fiert si coaja de ou pisata amestecata, mar, ardei, morcov. Incearca si reteta de batoane a lui Dany. O sa le placa enorm garantez.
acuma fetita mea sta in colivie si intrun colt da cu piciorusele..ia cu ciucul de pe jos si da in alta parte....ce are??:ironic:
Adaugat: 08-02-2010 20:49
mersi..le/am dat si eu mar,morcov.
am inteles
ce frumos sunt pozele k motatii suana....
Mersi alex :pup: :nimfa:
cu placere..
I-ai taiat unghiile? ce frumos e. :heart: Sa-ti traiasca.
@Mary la ce varsta are loc prima naparlire la nimfe?
la un an. se poate si mai repede in conditiile in care le tinem noi. la mine Mago face anul in august si deja naparleste. eu stiam ca pe la un an i-si schimba penajul complet. :hihi:
Adaugat: 09-02-2010 08:56
Apropo de naparlire astept si eu raspuns de la Mary ca prea lasa multe pene al meu. Doar cand ii dau picaturi din acelea Multivitaminco nu prea ii cad dar taramentu merge o data pe luna timp de o saptamana...in rest...stam si colectionam pene de prin casa :wow:
ce sa mai zic la mine
Adaugat: 09-02-2010 08:58
cum apar cum voi pune poze stati linistiti
eu zic ca nu-i stresezi. dupa ce mai cresc pui si tu poze. am mai zis ca este posibil ca parintii sa-si abamdoneze puii daca le umbli la cuib. si nu-ti recomand.
Dany se vede ca e un alintat.... :pup:
Nimfele sunt foarte frumoase ..... :pup:
Cosmina sa iti iasa din toate outele puisori ....
Necunoscuta nu inteleg mesajul tau... vrei sa il oferi cadou?
L-am oferit cadou Ella. :lma:
Foarte frumos din partea ta :pup:
salutare si bine ai venit nimfele in familia noastra! foarte frumoase pozele pupici la toti :pup: :heart: ...
deyseby ce mai fac puiutii?
nimfele daca este prima tura de oute s-ar putea sa nu fie fertile dar niciodata nu se stie cel putin la mine asa a fost prima data nici un ou nu a fost fertil oricum eu iti doresc succes la ele...
Buna...ce va mai fac motatii??
Buna si tie :sanatate: Mango al meu sta pe o bucata de mar si ciuguleste la ea. M.a cam speriat azi ca a facut treaba mare cam apa...si nu stiu de la ce...vad ca acum si.a revenit. Ai tai ce fac? :hug:
pai..le dau ou fiert si coaja de ou fiert si mar sa manance...ca pana aq au stat numai prin casa si au zburat,au mai tipat dar nu mult ..
Si al meu a mancat azi ou fiert cu coaja dar nu prea se omoara...
cum sa fac sa imi apara si mie imagiea la smilies ( :nimfa:
Adaugat: 09-02-2010 22:33
.
Adaugat: 09-02-2010 22:36
gata imi merg...( :nimfa: )
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus