4,601

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

pupa mama nora :pup:  :nimfa:   :nb:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

4,602

eu le dadeam orez fiert amestecat cu morcov si ou fiert amestecat cu morcov pe amndoua le mancau ca nesatulii...

Adaugat: 05-02-2010 10:12

deyseby a bucur foarte mult ca ti-au iesit toti puisorii si parinti sunt grijuli iti mai usureaza si tie un pic treaba. pupici la toti si multa sanatate :pup: :heart: ...

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

4,603

deyseby ma bucur enorm pt puisori,dar am o intrebare de la cine parintii?

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

4,604

vreau sa faca si nimflele puii:(.....ce sa fac??????

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

4,605

spui tu asta alexnutzu , dar nu e prea usor sa ai grija de ei ...  ce varsta au  ... de cat timp le ai impreuna ?!

4,606

fetita o am de 4 luni...si baiatu de 1 an si jumatate...fetita are cam pe la 1 an...si baiatu...nustiu dar e mai mare decat ea...ce sa fac ca sa faca pui???...ce sa le fac??va rog sa imi spuneti...:pls::pls::pls::pls:

4,607

singurul lucru care e si cel mai important cred eu este "RABDAREA" , bine pe langa asigurarea conditiilor !!! poate inca nu au format un cuplu, fetita are varsta optima de imperechere, asta nu inseamna ca maine gata o sa se imperecheze... mai asteapta pana in primavara si poate o sa ai noroc sa-ti faca oua... Mult noroc :k:

4,608

multumesc mihay28...

4,609

papagalii au voie sa manance miere>(ma gandeam sa amestec seminte cu miere)..

4,610

Dina cate stiu eu da, pentru ca sunt seminte cu miere in comert pt ele deci cea naturala e mult mai bune  :caine:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

4,611

alexnutzu wrote:

fetita o am de 4 luni...si baiatu de 1 an si jumatate...fetita are cam pe la 1 an...si baiatu...nustiu dar e mai mare decat ea...ce sa fac ca sa faca pui???...ce sa le fac??va rog sa imi spuneti...:pls::pls::pls::pls:

eu nu mai vreau sa aud din astea. a devenit o obsesie?

Adaugat: 05-02-2010 23:35

nimfa185 wrote:

deyseby ma bucur enorm pt puisori,dar am o intrebare de la cine parintii?

de la parintii lui Pacolina ta. tongue

- Mary-

4,612

alexnutzu dupa cum spunea si deyseby ca nimfele sa faca pui trebuie foarte mult timp si nervi de otel dar si sprijin finaciar deoarece mancarurile lor sunt foarte scumpe, dar mai ale iti trebuie experienta si un om prin preama care sa stie sa te invete nu este chiar asa usor pe cat pare...

4,613

Dar acuma toata lumea vrea pui hmm ? Eu una nu i-as obliga...decat daca vor ei..daca vor ei, bine, daca nu..si mai bine wink !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

4,614

hai sa va spun ce am patit pe la 2 si 30 noaptea.Jacky si Mago stau cu noi in dormitor si sunt liberi pe afara. restul nimfelor sunt in sufragerie ,inchise in colivii ,ca se bat. pe la 2 aud ca incep sa zboare nimfele prin camera. s-au speriat. dar de ce? cand aprind lumina, Motatul statea tantos pe televizor. a venit din sufragerie pe intuneric si s-a asezat pe televizor.ei nu vad noaptea si eram agitata cum a reusit sa ajunga la noi . dar explicatia era ca in bucatarie ardea candeluta si el a vazut traseul. si stia pe unde sa ajunga. a venit pe jos de pe hol si aici s-a dus pe colivie unde i-a speriat groaznic pe cei doi care erau in camera. a deschis cu ciocul usita de la colivia lui si a evadat. era inchis numai de o zi. in rest a stat liber cu noi in camera. smile  :sol:

- Mary-

4,615

ce dulce ii deyseby de acum trebuie sa ai grija la el ca sa nu mai devina un micut evadat. ce dulce ii dai o portie de pupici si dragaleala din partea mea :pup: :heart: ...

4,616

punem cateva poze cu familia noastra

- Mary-

4,617

:bravo:  foarte frumos gestul lui Mango numai ca trebuie sa ai grija sa nu devina un obicei... si eu am patit cu Kiki iam lasat liberi in bucatarie si m-am trezit cu ea pe birou in dormitor .... chiar nu ma asteptam ..... :pup:  :pup: :pup: :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

4,618

Ce dragalas e Motatul smile :heart:
Mary, ai niste nimfuline f. frumoase :heart: :heart: ..sa-ti traiasca :pup:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

4,619

:bd: .....la pranz. :rusine:
Mary smile smile smile vezi ce inseamna programul nocturn.Daca stam si noi pana tarziu asa se obisnuiesc si ele.Si eu am avut o aterizare din asta.....Nu au vrut sa intre intr-o seara in colivie si i-am lasat asa,doar au mai dormit cuminti pe colivie.Dar Silver cred ca a alunecat si a zburat,noroc ca eu dorm cu o lumina de veghe si nu era intuneric.Si a aterizat direct la mine in pat intre perne.Si tot ea fasaia ca nu-i convine. smile  :nimfa: http://i46.tinypic.com/2z69y5x.gif

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

4,620 (edited by cosmy 07-02-2010 16:38)

:nimfa: heloo sunt cosmna mai am un cont aici dar am uitat parola big_smile cocolina mea acum are un baietzel pe nume paco si...acum au 4 outze sper sa mai faca si sa reusesca toate: nimfa: . nu am cuvinte sa sp cat de fericita sunt ca o sa am puiutzi .   
PS: e prima pereche care au facut outze :heart:

1 poza-ei doi
2 poza-paco
3 poza-cocolina

4,621

Sunt foarte frumosi sa-ti traiasca si succes cu outele smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

4,622 (edited by flyaway70 07-02-2010 18:04)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4RHdbu6G1MI[/youtube]
Va place cum cant eu ???

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

4,623

Foarte dragutz sa-ti traiasca :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

4,624

Mersi la fel ! :pup: Si tie sa-ti traiasca puisorul ... Sa ai grija de el sa se faca mare !!! :angel: :heart: :pup:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

4,625

va trebui sa mai astept

Adaugat: 07-02-2010 19:36

inca 2

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==