Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Multumesc Anny poate o sa ai si tu parte pana la urma de un puisor cel putin sau poate chiar mai multi ![]()
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Multumesc Anny poate o sa ai si tu parte pana la urma de un puisor cel putin sau poate chiar mai multi ![]()
Mersi mult :heart: :heart: :heart: :heart:
estera,micutul e o scumpete!!! sa-ti traiasca si sa va bucurati si tu si parintii lui de el cat se poate de mult :pup: :bravo:
Estera e un scump :hug:
Iancu sunt foarte draguti micutii tai .... :pup:
Bi3 si Ella va multumesc foarte mult si voua sa va traiasca animalutele mult sa va puteti bucura de ele ![]()
foarte frumoase pozele , imi place cel alb ... este superb :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
:iepure:
Buna seara!!!
Estera:Cel mic e....SUPERB!!!Fff dragut!!!
Anita:Asteptam vesti de la tine...Nu a aparut al 6-lea out?
iancumarian:Sunt foarte frumosi ai tai...
Din pacate...nu voi reusi sa fac colajul astazi...Dar sper ca il voi face saptamana viitoare :wis:
Mersi mult!!!!!!!!!! :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Mersi ![]()
Cu ce trebuie sa-i dai unui perus care s-a lovit si i-a curs sange?Scuzati-ma pentru intrebare,dar nu am trecut prin asa ceva si chiar nu stiu... :pup: Multumesc :heart: :heart:
Betadina ... stiu ca opreste sangerarea
Dar daca sangerarea s-a oprit deja?Trebuie sa-i mai dai cu ceva? ![]()
Multumesc mult Ella :pup:
Estera ce scump e cel micutz!Pupam dulce,sa fie sanatos si sa se faca mare si frumos.
Dyentza e ok daca s-a orpit sangerarea,eventual poti sa inmoi o batistutza in musetel si sa-l stergi.Betadina,daca mai e cazul, se amesteca cu apa sa nu fie foarte mare concentratia. 

Multumesc mult pentru sfat...Ma ingrijorasem :rusine:
Multumesc Ramona ![]()
Nu a aparut al 6-lea out dar cred ca vor iesi puisori pentru ca m`am uitat cu lanterna si se vedea pe fundul a 2 oute ca uncerc maroniu si cred ca acela e embrionul. Ce parere aveti? :k: Stiu ca asa e si la ouale de gaina poate va fi cu noroc de data aceasta :pls: :pup:
anyta asteptam vesti bune,sa vina puiutzii.....tinem pumnii. :pls:
Noi am venit la furat....

Ramona e o dulce , Anita asteptam puisorii :pup: :heart:
Da si eu astept puisorii macar unul dar poate apare si al 6-lea out , nu m-am mai uitat in cuib pentru ca nu a mai iesit ea afara :pup:. Cand iese ma uit si va spun. Foarte frumoasa furacioasa aia mica Suana :pup:. Numai am asa mult de asteptat 8 zile mai exact sambata viitoare :pls:
:perus: :perus: :perus: :perus:
prea tare asta....................
Am gasit o fetita, mica si frumoasa :perus:, o cheam Blue :heart:. Rico e cavaler, o studiaza de la distanta. Nu se mai dadea dusa din palma mea
. Poze maine
.
unde ai gasito............... :wow:
Jorj, din piata, p-ta Rahova mai exact. Dar am zarit-o printre o multime de perusi si m-a topit.
Ea e Blue :heart:!
foarte frumoasa.....sa/ti traiasca
Foarte frumoasa sa iti traiasca .... :pup: :perus: :perus: :perus:
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus