226

Re: Mancarea pasarilor noastre

:wow: Mie crescatorul mi-a recomandat sa-i dau nuca inmuiata in miere si tu te intrebi daca are ceva? smile N-are nimic. Mai ales ca doar a gustat.

227

nu are nimic...tu din ce faci batoane smile

:heart: -SABINA- :heart:

228

Pai tocmai asta e ca nu le-am facut smile ...maine am de gand sa le fac wink !
Daca ma gandesc mai bine, chiar i-a placut smile ..maine la sedinta de alintare o sa-i dau nuca inmuiata in miere smile wink

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

229

Suna bine...trebuie sa incerc si eu..  :k:

Keep your game tight.

230

tongue Ok dar vezi ca mierea de pe piata e posibil sa aiba adaos de zahar. Daca ai din aia facuta de tine sau cumparata de la sursa e perfect :pup:

231

Mama o cumpara de la cineva care o face hmm ...are crescatorie de albine smile , apicultor parca hmm ...

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

232

da, am inteles ca mierea care se zahariseste e cea mai buna. Aia din magazine nu e 100%

Keep your game tight.

233

Da, apicultor. Pai inseamna ca e buna smile
Asa ziceam si eu big_smile

234

bishop wrote:

da, am inteles ca mierea care se zahariseste e cea mai buna. Aia din magazine nu e 100%

da,exact. wink Mierea care se zahariseste este naturala, cea care ramane la fel mai sunt adaugate si alte chestii... hmm adica cea din comert.

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

235

Eu una stiam invers ca cea care se zahariseste e cu adaos iar cea care ramane asa cum o cumperi e naturala ... eu am de la apicultor si nu sa zaharisit.. hmm

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

236

acum depinde... ma gandesc ca daca e foarte proaspata si o consumi repede, nu are timp sa se zahariseasca. Este exact ca un suc de fructe 100% natural, in scurt timp se oxideaza daca nu are adaos de lamaie dau alte substante.  big_smile

Keep your game tight.

237

Chiar nu, o am din vara .... si nu sa schimbat cu nimic  hmm

238

Si eu cumpar intotdeauna cand merg spre Piatra-neamt de la apicultori care au tabara asezata la poalele dealurilor.Si inca nu s-a zaharisit.Si in general cumpar dar mierea curata ramane frumoasa fara depuneri si fara sa se zahariseasca.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

239 (edited by frantz 31-01-2010 09:02)

mierea naturala se zahariseste.are bunica stupi de foarte multi ani si stiu smile

Adaugat: 31-01-2010 08:57

deci am adus de la tara niste polen de salcam de anul trecut are ceva?...polenul nu are nimic e bun de mancat si acum.are ceva daca le pun in hranitoarea cu miei? sau trebuie separat

240

Poti sa le pui in hranitoare cu mei sau ce mancare le mai dai tu

241

am reusit sa germinez si eu niste seminte, da...unele dintre ele cam sunt imbracate in firicele de mucegai....ar trebui sa le arunc pe toate, sau pot sa ii le dau lu Paco? Miros nu au.

Keep your game tight.

242

eu zic sa nu ii dai semintele alea chiar daca le-ai ales de cele cu mucegai.Bacteriile se imprastie oricum.Eu las semintele la germinat ,dar nu ii dau lui Cipy semintele incoltite,ci astept sa iasa frunzutele si ierbuta.Am pus seminte de mei,ovaz,grau,fl.-soarelui...si micutul meu e inebunit dupa ele.E atat de dragut cand suge seva aia smile ,i miroase atat de frumos in casa-a iarba proaspat taiata(parca sunt in mijlocul unui camp :heart: ) :heart: :floare:

orice secunda poate fi decisiva in viata noastra,asa ca-Traieste clipa!

243

Eu nu inteleg ceva: care parte din samanta germinata se da la papagal? Samanta cu tot cu planta? Doar samanta? Sau.. cum big_smile ca am citit articolul de pe site dar asta nu scrie :angel:

244

prin samanta germinata eu inteleg,samanta cu un micut firisor iesind .Tocmai cand scoate firisorul caputul afara wink

orice secunda poate fi decisiva in viata noastra,asa ca-Traieste clipa!

245 (edited by birdslover 04-02-2010 11:14)

Si ii dau samanta cu tot cu firisor? big_smile
Ps: Am o prietena care le dadea troscot la perusi hmm
Siiii am auzit ca se da si papadie? Exista mai multe buruieni care se pot da? big_smile

246

Papadie le-am dat si eu asta vara si erau innebuniti dupa ea     :succes:

247

Aveti idee ce ar trebui sa fac.?!  Deci, eu i-am luat niste vitamine lu Paco de-alea care se pun in apa...de aprox 2 saptamani si am observat ca bea mai putina apa decat inainte, de fapt nu prea l-am vazut deloc sa mai bea, cel putin cat sunt acasa. Ar trebui sa incetez sa ii mai "infestez" apa cu chestiile alea, sau sa mai continui? Adevarul e ca a inceput sa consume si mai multe fructe decat inainte, in special portocala.  hmm  Asta sa fie motivu`?!

Keep your game tight.

248

Cred ca nu are nimik doar ca nu bea cand esti tu langa el . Mananca mai mult pentru ca are pofta de mancare dupa vitamine wink

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

249

Probabil, dar nu prea "scade" deloc apa din adapatoare. smile

Keep your game tight.

250

Ce vitamine ii dai? Poate s-a schimbat gustul apei hmm ...eu le-am luat alor mei pasaroi Vitakraft Multi-Vitamin..schimba culoarea si mirosul..dar gustul e intact..si parca beau mai multa apa smile ..mai ales Angel a prins pofta de mancare :bravo:

Iusti