Re: Mancarea pasarilor noastre
:wow: Mie crescatorul mi-a recomandat sa-i dau nuca inmuiata in miere si tu te intrebi daca are ceva? N-are nimic. Mai ales ca doar a gustat.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Mancarea pasarilor noastre
:wow: Mie crescatorul mi-a recomandat sa-i dau nuca inmuiata in miere si tu te intrebi daca are ceva? N-are nimic. Mai ales ca doar a gustat.
nu are nimic...tu din ce faci batoane
Pai tocmai asta e ca nu le-am facut ...maine am de gand sa le fac
!
Daca ma gandesc mai bine, chiar i-a placut ..maine la sedinta de alintare o sa-i dau nuca inmuiata in miere
Suna bine...trebuie sa incerc si eu.. :k:
Ok dar vezi ca mierea de pe piata e posibil sa aiba adaos de zahar. Daca ai din aia facuta de tine sau cumparata de la sursa e perfect :pup:
da, am inteles ca mierea care se zahariseste e cea mai buna. Aia din magazine nu e 100%
Da, apicultor. Pai inseamna ca e buna
Asa ziceam si eu
da, am inteles ca mierea care se zahariseste e cea mai buna. Aia din magazine nu e 100%
da,exact. Mierea care se zahariseste este naturala, cea care ramane la fel mai sunt adaugate si alte chestii...
adica cea din comert.
Eu una stiam invers ca cea care se zahariseste e cu adaos iar cea care ramane asa cum o cumperi e naturala ... eu am de la apicultor si nu sa zaharisit..
acum depinde... ma gandesc ca daca e foarte proaspata si o consumi repede, nu are timp sa se zahariseasca. Este exact ca un suc de fructe 100% natural, in scurt timp se oxideaza daca nu are adaos de lamaie dau alte substante.
Chiar nu, o am din vara .... si nu sa schimbat cu nimic
Si eu cumpar intotdeauna cand merg spre Piatra-neamt de la apicultori care au tabara asezata la poalele dealurilor.Si inca nu s-a zaharisit.Si in general cumpar dar mierea curata ramane frumoasa fara depuneri si fara sa se zahariseasca.
mierea naturala se zahariseste.are bunica stupi de foarte multi ani si stiu
Adaugat: 31-01-2010 08:57
deci am adus de la tara niste polen de salcam de anul trecut are ceva?...polenul nu are nimic e bun de mancat si acum.are ceva daca le pun in hranitoarea cu miei? sau trebuie separat
Poti sa le pui in hranitoare cu mei sau ce mancare le mai dai tu
am reusit sa germinez si eu niste seminte, da...unele dintre ele cam sunt imbracate in firicele de mucegai....ar trebui sa le arunc pe toate, sau pot sa ii le dau lu Paco? Miros nu au.
eu zic sa nu ii dai semintele alea chiar daca le-ai ales de cele cu mucegai.Bacteriile se imprastie oricum.Eu las semintele la germinat ,dar nu ii dau lui Cipy semintele incoltite,ci astept sa iasa frunzutele si ierbuta.Am pus seminte de mei,ovaz,grau,fl.-soarelui...si micutul meu e inebunit dupa ele.E atat de dragut cand suge seva aia ,i miroase atat de frumos in casa-a iarba proaspat taiata(parca sunt in mijlocul unui camp :heart: ) :heart: :floare:
Eu nu inteleg ceva: care parte din samanta germinata se da la papagal? Samanta cu tot cu planta? Doar samanta? Sau.. cum ca am citit articolul de pe site dar asta nu scrie :angel:
prin samanta germinata eu inteleg,samanta cu un micut firisor iesind .Tocmai cand scoate firisorul caputul afara
Si ii dau samanta cu tot cu firisor?
Ps: Am o prietena care le dadea troscot la perusi
Siiii am auzit ca se da si papadie? Exista mai multe buruieni care se pot da?
Papadie le-am dat si eu asta vara si erau innebuniti dupa ea :succes:
Aveti idee ce ar trebui sa fac.?! Deci, eu i-am luat niste vitamine lu Paco de-alea care se pun in apa...de aprox 2 saptamani si am observat ca bea mai putina apa decat inainte, de fapt nu prea l-am vazut deloc sa mai bea, cel putin cat sunt acasa. Ar trebui sa incetez sa ii mai "infestez" apa cu chestiile alea, sau sa mai continui? Adevarul e ca a inceput sa consume si mai multe fructe decat inainte, in special portocala. Asta sa fie motivu`?!
Cred ca nu are nimik doar ca nu bea cand esti tu langa el . Mananca mai mult pentru ca are pofta de mancare dupa vitamine
Probabil, dar nu prea "scade" deloc apa din adapatoare.
Ce vitamine ii dai? Poate s-a schimbat gustul apei ...eu le-am luat alor mei pasaroi Vitakraft Multi-Vitamin..schimba culoarea si mirosul..dar gustul e intact..si parca beau mai multa apa
..mai ales Angel a prins pofta de mancare :bravo:
Forum 4animale → Pasari → Mancarea pasarilor noastre