Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata
Barbone, nu le mai da la pasarele batoane din acestea, au multe chimicale. Lor stiu ca le plac, dar nu sunt bune pt sanatatea lor. Le poti face tu, e reteta postata aici, la mancarici pt. pasarele.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata
Barbone, nu le mai da la pasarele batoane din acestea, au multe chimicale. Lor stiu ca le plac, dar nu sunt bune pt sanatatea lor. Le poti face tu, e reteta postata aici, la mancarici pt. pasarele.
ce bine ca am aflat ca nu sunt bune
am vrut sa iau si eu , dar m-am razgandit, acum ca am vazut ca nu sunt bune.
:fluture:
Adaugat: 03-02-2010 14:54
ce ma mira este ca zebrutele mele sunt foarte zglobii astazi , nu au mai fost asa de trei saptamani , pentru ca au avut outele apoi au iesit puisorii si au fost mai micuti , parca ma dezobisnuisem sa le vad asa ... dar imi plac asa=)
Adaugat: 03-02-2010 15:08
cred ca am prea multe intrebari deja ... stie cineva de unde pot lua spanac sau patrunjel verde acum iarna? sau nu are nimic daca sunt congelate??? sau de care pot folosi ? :heart: :pls: va rog , imi spune si mie cineva?
sunt suparat :cry::cry::cry::( am gasit acum 10 minute un ou pe jos
pe fundul coliviei in loc sal faca in cuib la facut jos
:( o sa mai faca oua in afara de asta????
culoarea coajei era albastra...
daca ma crezi la mine s-a intamplat la fel la prima serie , primul pe jos si alte 5 in cuib. este un inceput ... trebuie sa aibe liniste acum . albastra? :wow: la asta nu ma pot pronunta , nu stiu ce poate fi :sol:
Da, coaja la ouale sparte seface albastra si eu am obs la ale mele :buzz:
Azi masculul veteran a calcat toate fetele inclusiv pe fisa! le-am lasat libere prin camera si si-au facut de cap, la fel si fisu, cu exceptia maicasii si sorasii, doamne m-am ingrozit cand am vazut cata consangvinizare pe acolo deci ouale care rezulta din nebuniile de azi clar le arunc! :furios:
spune-ti-mi va rog daca le pot da puisorilor sa manance spanac si patrunjel verde congelate.
spanac da, patrunjel nu
Ce nebuni :bang: bataie
mersi mult , rares .... soada faza de pe la tine :maimuta:
Da foarte soada, acuma le-am despartit pe bune, perechea veterana in parta stanga cea tanara in dreapta
iar cele 2 femele in alta colivie sa nu se apuce de prostii fiecare cu perechea lui
Le las umpic libere prin camera si astea in loc sa zboare fac sex in 6 :ironic:
Da foarte soada, acuma le-am despartit pe bune, perechea veterana in parta stanga cea tanara in dreapta
iar cele 2 femele in alta colivie sa nu se apuce de prostii fiecare cu perechea lui
Le las umpic libere prin camera si astea in loc sa zboare fac sex in 6 :ironic:
daca nu au cuib nu o sa faca oua si nu e grav daca "se iubesc" . sa nu depuna non stop. :k:
Crede-ma pe cuvant ca femela veteran face la oua cam zilnic
:wow: pai nu pierde calciu daca face atatea oua?
Ba da pierde dar daca are os de sepie se reface repede
ieri a depus primul ou si lam gasit pe jos spart , azi o mai depune ceva?????sa le scot materialele din colivie sau sa le mai las poate mai pune in cuib????ma gandesc sa nu faca oua si sa le acopere...ce ziceti
Rares e cel mai in masura sa-ti raspunda ...
Scoate paiele de pe fundul coliviei :sanatate:
rares se pare ca ai parte de tot felul de nazdravanii pe acolo pe la tine ... eu va dau vesti bune , puiutii mei au crescut frumos , le-am dat astazi morcov ras cu putin mar si le-am cumparat si polen si l-am si pus in mancarea lor jumate de lingurita , nu prea am curaj sa le dau prea mult ... va ttrimit si niste poze cu mogaldetele mele :elefant:
Adaugat: 04-02-2010 17:38
acestea sunt pozele facute astazi ...
ok o sa le scot paiele ... si mai face vreun ou in afara de ala de ieri??
da , ar trebui sa mai faca parerea mea, pana acum ai avut 2 oua facute pe grilaj , nu?
nu danutza decat unul singur au facut l-am gasit ieri pe jos era spart,,,azi nu am vazut niciunu dasta intrebam ...
am inteles , sa-ti spun sincer la mine au facut 2 oua , unul pe grilaj, iar celalalt in cuib .... iar peste vreo saptamana au facut inca 5 , cate unul in fiecare zi, dar nu au fost fertile . trebuie sa mai ai rabdare , zic eu ... sper ca ai os de sepie , pentru ca se pierde calciu prin depunerea oualor
nu stiam eu de ce sunt asa de agitate zebrutele mele astazi
raspunsul il aveti in poza de mai sus :heart: :sanatate:
Wow Bravo :k: deci vei ramane cu 2 perechi de zebrutze pana la urma :rusine: amn 2 au oua :rusine:
felicitari!
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata