Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Anny speram sa iasa toti puiutii :buzz: :heart: :pup:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Anny speram sa iasa toti puiutii :buzz: :heart: :pup:
Ma scuzati
Nici nu am prea gasit poze
Mai fac altul cu cei care nu au aparut asa ca va rog sa puneti poze cei care NU AU APARUT
Pozele cu ai mei sunt la pagina 122 :wis:
Salva`te
Mai astept:D:D
De ce nu te uiti la animalbume , acolo e si Tweety a meu , si mai multi :k:
cu aripile m-am lamurit le voi lasa asa...voi incerca totusi sa le tai unghiile ca sunt cam mari
frantz, ai un mesaj privat d l mine:k:
Nu am mai avut rabdare!
Un colaj si 2 edit.
Multumesc mult,Abby pt. ca i-ai pus si pe ai mei in colaj :pup: :merci: Voi face si eu unul zilele viitoare
Este foarte frumos colajul mai ales ca apar si piticii mei in el
Anny ma bucur ca ai 5 oute exact cate am avut si eu sper sa iasa toti puisorii :k: Asteptam vesti despre ele
ce tare, multumim Abby. :heart: Snowy apare in ambele colaje, in primul l-ai pus de doua ori. :heart: Merci. :elefant:
Nu aveti pentru ce !
Il ador din privirii pe Snowy !
Defapt pe toti
Toti sunt niste ingerasii frumosi!
de-a dreptul minunati , frumoase colaje
Foarte frumoase colajele :caine:
Superbe colaje!
Ilove animals chiar azi ma-ma gandit la cichi.. cat de galben era el :cry: si frumos si iubitor si destept :heart: .Offf..un biet sufletel mi-a bucurat viata temporar si dupa aceea m-a omorat
Adaugat: 03-02-2010 17:56
Sa mai pun niste poze cu minunea de la Dumnezeu.... :cry:
Mi-e foarte dor de el......
moni i/mi pare rau de cichi era o adevarata frumusete dar..............ciclul vietii
Adaugat: 03-02-2010 18:43
o nedumerire,din cate stiu eu si am citit pe aici am inteles ca nu sunt recomandate produsele cu continut eccesiv de sare........si atunci cum explicati asta?
"In colivia perusului va trebui, obligatoriu, sa asezati si un os de sepia (pe care isi poate exersa ghearele si ciocul si care le furnizeaza calciul necasar), precum si sare si pietricele. Sarea previne caderea penelor si pietricelele ingerate ajuta la digestie."
Mai bine nu le da sare si nisip.Pot avea probleme de la ele(la intestine)
Mony era superb imi pare atat de rau
Uite cateva poze si cu perusi mei pentru colaj!! :heart: :heart: :heart: :heart:
Mai bine nu le da sare si nisip.Pot avea probleme de la ele(la intestine)
nu am de gand sa le dau dar a-si vrea totusi sa stiu.sarea le face rau sau nu(nu ca ar manca altceva inafara de mei)
Monyxme:Poti pune cateva poze cu papagalii tai?(pt. colaj)Nu prea gasesc :wis: :pup:
Moni e o frumosete mogaldeata ta... abia astept acum sa imi iau si eu o pereche ... :elefant:
ok doar cu perusii?
Cu toti?(si cei care nu mai sunt printre noi sau doar cei care traiesc?
Adaugat: 03-02-2010 19:06
Moni e o frumosete mogaldeata ta... abia astept acum sa imi iau si eu o pereche ... :elefant:
Stiu....mai corect este''era o frumusete...'' :cry:
Cine mai doreste colaje si edit. sa imi lase un pm`
Pupici
Monyxme:Cu toti ...si cei care nu mai sunt...Ii vom pune si pe ei :pup:
Adaugat: 03-02-2010 19:10
Iusty:Te rog si pe tine sa pui o o poza (daca ai )in care sunt toti...Daca nu ai asa...cate una cu fiecare in parte ;)Multumesc :pup:
1.Yoyo si elfie->mai traiesc si sunt f.bine
2.Motatul
3.Cichi,belle si elfie.cichi nu mai este printre noi
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus