Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
Cat de dulce :heart: Lasa ca inveti tu sa vorbesti :pup:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria
Cat de dulce :heart: Lasa ca inveti tu sa vorbesti :pup:
Ce verzitura :heart: !
Am vorbit cu mama si cu suana...si s-ar putea sa ne luam Marele Alex ...inca nu e sigur..stiu care sunt diferentele etc. :hihi: ! Ca e micul, ca e mare, tot bine e :hihi: !
Bau si de la noi alecss :hihi: Nu te-am mai vazut de mult,pupam dulcica alintata.Foarte bine ca ai revenit cu poze si filmuletz. :maimuta:
Iusty abia astept sa va luati....mic sau mare. :hihi:
Adaugat: 02-02-2010 19:05
Alexi..... :heart:
nu puteam ramane mai prejos
Avem niste scumpete :floare: :heart: :fluture:
cred ca va fii o "sotie" cicalitoare...de acum invata sa-si sune baietelul la telefon : " treci acasa mai repede...iar esti la baut cu baietii?? "
Ionut e o scumpete cicalitoare. Suana pozele au iesit super .si ce ornament avem noi! :k: . papam fetele si pe cea noua.
Daca o iubeste nu o mai crede cicalitoare :hug: :floare: :heart:
Sunt foarte scumpe sa va traiasca si bineinteles si noul venit este tare scumpic :k: :pup:
foarte frumusel , sa-ti traiasca si sa fie sanatos :heart:
alecss si ionutfinch voi aveti marele alex, nu?
da...sa imi zici ce te intereseaza...daca voi putea iti voi raspunde...
dap...cumpara-l ca merita.....iar o sa ma certe suana ca vorbesc ca despre un produs:Psuper tare aia mika a ta suana
pai eu as vrea micul alex , dar nu gasesc la crescatori, iar in iasi nu sunt ... marele e mare si la probleme... nu stiu ...mie imi place mai mult marele, dar sotia si copiii vor micul ca ciupeste mai putin si doare mai putin ... ;i e mai mic ...
Da, dar micul alex nu vorbeste si incet incet se va obisnui si cel Mare si nu va fi asa rau
are cineva de aici marele alex de vanzare? ca tot nu gasesc micul ... poate no fi chiar asa rau ...:D poate daca e bland cand il iau nu ciupeste tare sau poate deloc Vreau cevaaaaaaaa...............
costelliny ti-am postat un mesaj la vanzari,pentru un mare alex.
alexi te pupam :pup: pe zi ce trece esti tot mai frumoasa :heart:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s08BCY9xgnY[/youtube] si mai vin ink 2:))))
Adaugat: 04-02-2010 22:31
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tSz8WHzGIeQ[/youtube].........radeti lumeeeeee
Adaugat: 04-02-2010 22:37
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=14p_z78AObI[/youtube]......fata mea este model.....si mama vedetaaa
mersi suana!
De ciupit ciupeste si o nimfa si un kakariki ... dar cu timpul se va obisnui cu voi si nu va mai ciupi trebuie doar sa ai rabdare cu orice pasare ...
Pasarile se ataseaza de copii si nu ii ciupesc decat daca le fac ceva rau. Cel putin daca sunt sub 6 ani, as putea sa spun ca sunt sigura de asta
Foarte frumoasa Alex :pup: :heart:
Da,vorba ellei,toti ciupesc.Dar e o diferenta intre o ciupitura asa din,,prietenie' sau o ciupitura care rezulta din comportament inca nu prea social.Pe mine Alexi m-a prins de nas,din greseala,am intors capul si pe cuvant ca am simtit.Dar daca ma pisca cu ciuda cred ca ramaneam fara nas.A prins pur si simplu...Doar mananca si ma pupa si vorbesc cu ea,sta cu ciocul lipit de fata mea si conversam.Si Hanny mai da sa ciupeasca,nu pe mine,dar abia daca il atinge pe sotul meu.De asta e o diferenta intre ciupituri.La inceput te poate ,,testa' sa simta.Alexi cand coboara de pe umar si ajunge la mana ,pune ciocul sa se convinga ca e mana mea.Daca am ceva in mana imediat il insfaca fara delicatete.
Adaugat: 05-02-2010 10:25
Multumim frumos. :heart: :hug:
costelliny ... daca este bland nu prea ciupeste deloc ... Lora de exemplu ... desi nu o am de foarte mult timp ... nu mai ciupeste chiar asa tare decat daca o chinui ... in rest apuca si da drumul fara sa stranga ... dar dak ai copii vor trebui sa fie atenti cu chinuitul ca atunci apare instinctul de a se apara si va folosii ciocul ( nu va fii nice deloc ) ...
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria