Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
Foarte frumoasa poza Suana :pup:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria
Foarte frumoasa poza Suana :pup:
si noi o iubim pe ea... :heart: :pup:
si eu o iubesc.... desi ea nu stie
cine nu o iubeste??????? TOTI O IUBIM :heart:
si noi o iubim... :heart: :heart: :heart:
Sunt absolut superbi. Sa va traiasca si sa va bucure prin tot ceea ce face. Alexi pare sa se simta foarte bine cu tine suana, il ai de mult?
Pe Alexi o am doar de 4 luni.Ea are deja aproape 2 anisori dar am luat-o foarte bine ingrijita,sociabila si vorbareata de la prietenii mei.A fost crescuta cu mana,impreuna cu copii si alte pasarele,deci e obisnuita cu de toate si nu manifesta nici o reactie ,,adversa'' fata de restul companionilor.
vorbeam si noi ca intre fete ce va bagati voi...putina intimitate va rugam :wis:
Ce frumusete! :heart: Sa-ti traiasca Lora si sa fie sanatoasa!
e o scumpica Lola!
:floare: pt lora :floare: pt mama ta (tare bine se inteleg ele)
Pupam o fetita frumoasa :pup: Si pe mama :floare:
Ce scumpa e ea , pupam cioculet ei frumos :pup: :pup:
Ce bine ca si mama ta o iubeste pe Lora. :pup: pentru amandoua.E o frumoasa si rasfatzata. :heart:
Noi ne ocupam mai nou si de bijuterii,asa ca daca vreti sa le pastrati intr-un loc sigur,va puteti baza pe mine..... :hihi: Parol!!!
Sunt niste scumpe si Lola si Alexi sa va traiasca .
Vad ca Alexi are o colectie foarte mare de capace si jucarele si mai nou colectioneaza si bijuterii . Succes in continuare Alexi cu colectia sa o faci tot mai mare :k: . Pupici de la cioculete mici :pup: :pup:
Dar ce are Alexi pe acolo ..mai lipseste o pancarda pe care sa scrie "Propietate privata. Alexi prin apropiere"
! E o scumpica :heart: !
deabia astept sa se obisnuiasca si Lora cu jucarele...
deocamdata cand ii iau cate o jucarie...se cam sperie de ele...in prima faza dak ma apropii de ea cu jucarica in mana...o ia la fuga prin camera...dar o sa se obisnuiasca incet incet...
fa o vizita pe la "petreceri mondene" dak ii plac asa mult bijuteriile...nu ar fii rau sa se intoarca acasa cu un sac de bijuterii
sa vezi ce face Alexie cu Star.. . zicea Suana ca il striga prin casa" ce faci amaratule?"
sa vezi ce face Alexie cu Star..
. zicea Suana ca il striga prin casa" ce faci amaratule?"
![]()
Pufoaa.... Cred ca as murii de ras daca i'as vedea.
deyseby wrote:sa vezi ce face Alexie cu Star..
. zicea Suana ca il striga prin casa" ce faci amaratule?"
![]()
Pufoaa.... Cred ca as murii de ras daca i'as vedea.
![]()
![]()
dar ce am ras eu cand mi-a zis.
Nuuuuu....Il intreaba :,,ce faci uratule,prapaditule,magarule?.Dar Star e un gentleman si nu-i raspunde la provocari.Sau da.....cateodata latra :hihi:
DaMary a avut placerea s-o auda si s-o vada pe Alexi pe mess.
scuze, era prapaditule
. tot aceea-si semnificatie are. :k:
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria