Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
mai am o intrebare mititica :d ii pot da perusului ou fiert?
Bineinteles racit dupa fierbere!
sau pur si simplu ou?
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
mai am o intrebare mititica :d ii pot da perusului ou fiert?
Bineinteles racit dupa fierbere!
sau pur si simplu ou?
Ou fiert, da are voie.
Bianca ,imi pare foarte rau pentru micuta ta
De ce nu mai iei un perus care sa o inlocuiasca pe micuta ?Cred ca asa ar fi cel mai bine si pentru el si pentru tine :pup: :heart: Acum...este decizia ta...Dar nu uita sa-i acorzi muulta atentie celui care a ramas :wis:
trei sa dau pasarile,pentru ca la noi e cam in permanenta curent,ba se deschid usile,ba ie vant decat sa le omor le dau
deja ma ramas doar cu 2 ...de ce sa le omor si pe acestea ??
Imi pare rau ca trebuie sa le dai...dar sa ai mare grija cui le dai!!!
Sper sa aiba parte de stapani buni :pup: :heart:
nu pot,caci la mn in camera sunt hamsterii si ei trei sa aibe liniste (mai ales cel cu cancer ,trei sa se odihneasca ) in sufragerie (stau acum ) si este curent,ca se deschide geamul,usile... iar la bunika in camera nici gand ..asa ca decat sa le omor....mai bn le gasesc camine bune
imi pare rau bianca!:( Ca trebuie sa renunti la ele
Imi pare foarte rau Bianca ca trebuie sa le dai sper sa le gasesti un camin bun.
Ma bucur foarte mult ca ai reusit cu puiul ma bucur din tot sufletul!
Noroc in continoare :succes:
Multumesc Rares . Acum vad ca ii da iar femela umpic mai mult si eu numai il suplimentez Ma bucur ca are din nou grija de el sper sa nu mai trebuiasca pana la urma sa ii dau deloc pentru ca hrana de la ea este cea mai buna
Am nevoie de niste ideei pentru nume de perusi:d
Un nume de femela si mascul
ceva ideei?
Bianca, imi pare tare rau.. eu i-as lua, eu mi-as face crescatorie dar din pacate n-am conditiile necesare Sper sa le gasesti niste stapani buni :pup:
Abby, Uite iti poti alege de aici
http://www.4animale.ro/nume-de-animale
Sau:
Albastru - Sky
Verde - Kiwi
Galben - Mango/ Melon
Alb - Sonwy, Snowball, Angel, Norisor (dar unele sunt aici pe site)
Si ar mai fi vestitele nume: Cipy, Coco/Cocolino, Cocuta/Cocolina/Coca, Rocko, Paco
Mersi mult :bravo:
Mango, este nimfa lui Bubbles, Angel, nimfa lui Iusty, Norisor, perusul lui Iusty si Snowy perusul meu. :fluture:
Hai ca i-au mai ramas cateva
Edit: Daca e galben poti sa-i zici Mamaliga
[Puiu, Grasu, Blue]
Eu una nu m-as supara daca i'ar "ciordi" nume lui Snowy, iti mai dau o sugestie de nume , Candy, dar te asigur ca cele care poarta numele asta sunt adevarate bomboane, numai ca d'alea iuti... de te gasesc toate apele cand se topesc...Candy a mea e o tampita, o tzacanita, dusa cu capu dar cu toate astea e desteapta. :heart: Astazi seara se batea si cu Snowy si cu Micky, ii venise ei nervi pe ei, o apuca cate-o d'asta de la cap, uneori am impresia ca e nebuna, alteori ca se crede orice altceva in afara de [papagal, cum ar fi avion cu reactie sau cantaret, peste cand vine vorba de apa sau hamster cand vede talaj... Dar daca ea nu ar fi fost Snowy nu ar fi invatat sa faca baie si nici sa manance fructe, si asta ma bucura, ea e prea curioasa sa nu incerce totul, cred ca merge pe ideea "o viata ai, traieste-o la maxim"
cu toate ca eu urasc chestia asta de ea imi place. :maimuta:
Sunt destule nume
Frumos ar fii ca toate numele sa fie originale pentru a nu le incurca!
Snowy este un nume foarte frumos
Multa bafta,Bianca,sa le gasesti o casuta potrivita si niste stapani buni
Si....sa pun poze cu puiutzii mei dragi. :heart:
wow,cel din dreapta e de-a dreptul superb!!!!!sunt inebunit dupa peruseii care arata asa!!!
aripile parca sunt pictate ,e minunat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Adaugat: 01-02-2010 14:07
adica,amandoi sut frumosi,sa nu existe interpretari :rusine: ,dar cel din dreapta m-a impresionat profud :heart: :heart: :heart:
fff frumosi :heart:
sa iti traiasca suana!
Multumesc abby.... :pup:
Bia,de asta am si luat-o....am vazut-o si mi-a fost tare drag de ea.Vorba ta,parca e pictata pe spate.
:wow: Suana...chiar e frumoasa!!!Sa-ti triasca si sa te bucuri de ea !!! :bravo: :pup: :heart:
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus