Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
:k: bravo... saracutul cred ca era mort de foame ... pupam mult puiutul ca sa nu ii fie frig, eventual poti sa il invelesti cu ceva sa nu ii fie frig ... :pup: :pup: :pup:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
:k: bravo... saracutul cred ca era mort de foame ... pupam mult puiutul ca sa nu ii fie frig, eventual poti sa il invelesti cu ceva sa nu ii fie frig ... :pup: :pup: :pup:
Ma bucur ca va bucurati impreuna cu mine. Ela nu cred ca este nevoie de paturica pentru ca femela sta pe el doar ca nu mai ii da sa pape dar de asta se ingrijeste mamica doi adica eu
Nu am stiut ca totusi il incalzeste .... :pup:
Da asta ma bucura ca cel putin il incalzeste ca daca nu nu stiu ce faceam
Il puneai sa doarma cu tine... eu una as fi in stare
Pai da dar tot nu era caldura de la mamica lui
ma bucur estera pentru puiutul tau ca este satul acum..............sa speram ca va fi bine
astazi am fost in piata de animale sa cumpar mei perusului meu si vanzatorul respectiv mi/a recomandat sa ii cumpar si BLANT(sau ceva de genu ca era cam in varsta si nu am inteles prea bine)arata precum graul dar mai subtire.........si as vrea sa stiu daca chiar este bun pentru perusi si daca da daca are vreo restrictie ca mod de administrare
PS:latifa de ce nu ai pus si un perus ca emoticon :blb:
Adaugat: 31-01-2010 14:52
ok si tot la domeniul shoping .......cum va-m mai spus peste cateva zile urmeaza sa plec in Italia cu autocarul si bineinteles ca o coi lua si pe Gabitza cu mine dar aveam o problema cu colivia fiind c-am mare si nu stiam cum sa il transport(avand in vedere ca drumul dureaza vreo doua zile nu eram deacord cu cutiilie alea din carton cu gauri)si am gasit chestia asta ...............ce parere aveti .....este buna?
PS:am pus telefonul ala ca sa va dati siama de dimensiune.....
jorj....e vorba de glant.Si perusii il mananca foarte bine.Cusculia e foarte buna dar va trebui sa pui un bat pe care sa stea.Plus mancare si apa.N-o sa-i fie comod sa stea pe jos tot timpul.
Cat de mult ma bucur pentru tine si pentru puiutz, Estera! :bravo: Mult succes in continuare! Chiar ma gandeam ce ai facut, daca femela l-a hranit sau l-ai hranit tu.
da de mancare si apa stiu chiar se vede in cutiuta un recipient pentru mancare(l-am cumparat special ca este mai mic si sta bine in cutiuta)pentru apa ii voi pine adapatoarea lui(deoarece intra perfect)cu batul e o problema ca nu gasesg asa mici dar cred ca pana la urma am sa ii pun un bat natural(o creanga)dar sa i-mi spunetzi va rog ce fel de copac tre sa fie............
PS:latifa de ce nu ai pus si un perus ca emoticon :blb:
Pentru ca nu a fost chip sa gasim niciunul.
In afara de cires care am citit ca este toxic pentru pasari.Alunul este cel mai indicat dar se prea poate sa gasesti doar la pet-shop.Eu am vazut la practiker bete din lemn pentru flori sau scarite.Din ele se pot adapta pentru calatoria de 2 zile.Sau o coada de matura taiata.....idei ar fi.
speram sa nu vin cu vestea cea prosta dar... perusita mea a murit acum vreo 9-10 minute :cry: a murit inconjurata de iubire,am facut tot posibilul... am o intrebare... masculul poate muri acuma e singuratate???
Bianca nu pot sa cred, ai pierdut doua animalute intr-un timp asa scurt, eu cred ca eram moarta de mult :cry:
Biatul nu o sa piara din cauza singuratatii, mai ales ac sunt pui si nu au format anume legatura, pune-i oglinda baiatului, sau joaca`te mai mult cu el.
Bianca imi pare atat de rau pentru perusa speram sa se faca bine. Masculul nu cred ca va pati nimik doar ca ii va fi urat singur si ar trebui daca poti sa ii iei o pereche.
Doamne, dar ce se intampla astazi? Si Bi3 a pierdut un aga. Imi pare asa de rau Bianca! :cry:
da,azi a fost o zi trista pentru amandoua,si ce coincidenta si pe mn ma cheama Bianca,deci amndoua Biance au pierdut o pasare draga,asta da coincidenta
bianca i-mi pare rau...........
Adaugat: 31-01-2010 20:22
In afara de cires care am citit ca este toxic pentru pasari.Alunul este cel mai indicat dar se prea poate sa gasesti doar la pet-shop.Eu am vazut la practiker bete din lemn pentru flori sau scarite.Din ele se pot adapta pentru calatoria de 2 zile.Sau o coada de matura taiata.....idei ar fi.
idei sunat dar eu ma gandeam pentru doua zile la o creanga dintr-un copac din jurul blocului(tei ,plop ,fag......)
Bianca, nu stiu ce se intampla, dar dezinfecteaza de urgenta toate coliviile, adapatorile si hranitoarele ! Imi pare sincer rau
..si scuze ca nu ti-am raspuns pe mess, am cautat pe net de m-am saturat :cry: ...imi cer iertare si sunt alaturi de tine :pup: !
am si eu o intrebare:d
Vreau sa imi iau perusi si m`am gandit la 2 fete
este buna combinatia de 2 fete?
sa nu se certe..:D
Si inca cum..o sa se certe ! Mai bine 2 masculi sau 1 mascul si 1 femela...sau chiar daca ti sa ai 2 femele, le iei si masculi la amandoua
cred ca daca le iei din acelasi loc si daca sunt pui nu cred ca o se certe... nu ma pricep atat de bine cu toate ca detin 2 perechi..mai asteapta pareri :k:
aaa nu tin neaparat sa fie 2 femele
doar am intrebat , cred ca voi lua o pereche mascul si femela`:)
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus