3,701

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Pai cred ca m-ati inteles gresit. De mancare ii da mamica lui deci nu e nevoie sa il hranesc eu am spus doar ca ma ingrijoreaza faptul ca face excremente portocalii si sufla foarte repede si nu mai sta pe picioruse ci pe spate ca si cum ar fi foarte slabit sad

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,702

cred ca pe perusita mea a prinso un pic raceala...am lasat ieri 15 min geamul de la camera sa se aeriseasca si vad ca stranuta si sta infoiata.cum as pute-a sa o tratez?

3,703

help!!! acum am o prob cu perusoaica offf!!!! :cry: nu vreau sa se intample la fel ca la canarita :cry:  perusoaica mea e fff moale, doarme mai tot timpul
si ma lasa sa pun mana pe ea
cea ce ea nu facea
dar mananca bine
si nu face moale si nu doarme pe stinghie...ci pe fundul coliviei cu el...dar el nu vine cum vine ea la mn...si ma lasa sa o iau pe deget ..si sa pun mana pe ea...si asta nu facea alaltaieri...mie tare tare frika ca are cva ....

- Bianca

3,704

Salut ! Am vrut sa ii fac si eu baie la Tweety meu , si nu ii place , fuge , cum sa il fac sa ii placa , sau sti eu ceva orice acolo , voi cum faceti cu ai vostri ?? :sol:

3,705

suporterbaimarean nu trebuie sa ii faci tu baie pune-i o cadita cu apa si va face singur . Daca vezi ca nu face inseamna ca nu are nevoie .
Astazi am curatat cuibul ca era tare murdar si am vazut ca puiul nu mai sta pe spate ci sta iarasi pe picioruse si nu mai sufla chiar asa de greu sper sa isi revina smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,706

Poate doar mancase prea mult. smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

3,707

Ne-ai creat emotii estera.....of.Ma bucur ca si-a revenit,mancaciosul de el. :pup:

Adaugat: 29-01-2010 13:16

bianca.....nu inteleg cum doarme cu,el'' - perusul mascul pe jos?Amandoi sunt pe jos.....asta nu e bine.Sau n-am inteles eu bine....????

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,708 (edited by biancadumi 29-01-2010 14:00)

da...uneori doarme cu el...acuma vad ca is pe stinghie si dorm... mentionez ca e lumina stinsa in camera ...o fi de la asta starea asta de somnolenta??

- Bianca

3,709

frantz wrote:

cred ca pe perusita mea a prinso un pic raceala...am lasat ieri 15 min geamul de la camera sa se aeriseasca si vad ca stranuta si sta infoiata.cum as pute-a sa o tratez?

3,710

Ai lasat geamul de la camera deschis 15 min. iarna si nu ai dus perusii in alta camera neutral ? Sa nu mai faci niciodata asa ceva! Pasaroii sunt f. sensibili si racesc repede de la curent si de la temperaturi scazute! Cred ca e racita..acuma nu vreau sa recomand medicamente, dar Bronchipur de la Sera e bun pt. raceala.

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

3,711

poze cu perusii mei... cred ca cel mai galben si cu cele 2 femele(cea verde si cea albastra) sunt in perioada de imperechere :sol: ... sau ma insel ?

Adaugat: 29-01-2010 17:04

:angel: fetele

Adaugat: 29-01-2010 17:05

baietii :k:

3,712

Da, au inytat in perioada de reproducere, dar cu masculul albastru nu poti reproduce e prea mic, daca are 5 luni :blb:

:hamster: My name is COdY tongue

3,713

Mihai, sunt fff. frumosi :heart: ! Sa-ti traiasca :bravo: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

3,714

Iusty wrote:

Ai lasat geamul de la camera deschis 15 min. iarna si nu ai dus perusii in alta camera neutral ? Sa nu mai faci niciodata asa ceva! Pasaroii sunt f. sensibili si racesc repede de la curent si de la temperaturi scazute! Cred ca e racita..acuma nu vreau sa recomand medicamente, dar Bronchipur de la Sera e bun pt. raceala.

da nu mi-am dat seama ca vor pati ceva in 15 min...data viitoare nu o sa mai repet greseala asta si maina ma duc sa cumpar Bronchipur .se gaseste la pet shop sau la farmacia veterinara?

3,715

Ambele. smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

3,716

MIhay sunt foarte frumosi perusii sa-ti traiasca si sa fie sanatosi :k:

3,717

forte frumosi perusii,sa-ti traiasca
cel albastru are ceromul ca perusul meu care mi-ati spus ca e fetita mad

Mi-as Dori O Pereche De Ara  smile smile smile

3,718

esti sigur ca e la fel? vreau poze recente. smile

3,719

nu prea au esit clare ca nu vrea sa iasa afara am sa fac maine la lumina zilei ,dar le pun si pe astea

3,720

Ia uita`te tu mai atent si compara. tongue Uite o sa-ti mai pun niste poze...
Asa arata nasucul perusului lui Mihai... ti se pare ca seamana cu nasucul perusului tau?
http://www.bellaonline.us/birds/YoungMaleBudgieCere.jpg
Uite aici ceromuri de femele, vezi de care este mai apropiata culoare perusului tau... http://www.birds-online.de/allgemein/ge … hen_en.htm si aici ceromuri de baieti http://www.birds-online.de/allgemein/ge … hen_en.htm compara si tu. tongue

3,721

inca 2

3,722

din pozele lui jorj mi se pare ca are ceromul albastru...dar pana nu pune poze mai clare nu avem cum sa fim 100% siguri

3,723

Mihay, perusii tai sunt superbi! Baietelul cu alb m-a dat peste cap :heart: :heart: :heart:

3,724

da..........nu este chiar asa violet  insa are un contur unde se uneste ceromul cu ciocul  bleo

probabil i-mi este mie greu sa ma obisnuiesc cu idea deoarece cand l-am cumparat vanzatorul mi la dat drept baiat(nu ca as fi vrut eu baiat doaoarece acum 3 luni de cand il am nu stiam absolut nimic despre perusi(papagali in general)l-am luat doar sub forma de cadou viitoarei mele sotii) dar nu conteaza baiat sau fetita tot il iubim,as vrea sa stiu totusi sigur sex-ul ca sa ii pot lua pereche
am gasit un crescator de perusi care sta pe langa mine si ma voi duce cat de curand pe la el si voi lua si perusul cu mine sa i-mi spuna el,ca alt fel i-ti dai seama cand e live decat in poza

Adaugat: 29-01-2010 23:02

mersi latifa esti prea rapida
tocmai vroiam sa postez asta in locl erorii :merci:

3,725

jorj wrote:

mersi latifa esti prea rapida

Eh, mi se mai intampla din cand in cand smile, dar nu intotdeauna...

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!