451

Re: Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans

ella_costan wrote:

Anka nici un semn pentru marirea familiei?

Se cam lasa asteptati

deocamdata nici un semn...sper sa iasa cativa din atatea oute...desi uneori asa ma enerveaza ca iese si ma tem sa nu le raceasca :cry:

Adaugat: 26-01-2010 22:13

din 9 oua azi sunt numai 4...ce d-zeu s`a intamplat cu ele oare? pana azi nu am mai umblat ca sa nu o stresam si mare ne`a fost uimirea sa descoperim 5 oua din 9 din care 1 spart si golit :cry: deci acum are 4 intregi din care nu mai speram sa iasa pui :cry: :cry: :cry: cine are idee de ce se comporta asa?

452

Poate avea nevoie de calciu. hmm

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

453

sau poate nu erau pui in alea 5 hmm poate macar din astea 4 sa iasa un niste puiuti,sau macar un pui si tot e bine :pls:

- Bianca

454

hmmm..e ciudat..asa cum spune si bianca s-ar putea sa nu fi fost puiuti in cele 5...outze.. neutral sper sa fie in acestea puiuti  wink si sa-ti iasa frumosi si sanatosi wink

:heart: -SABINA- :heart:

455

iloveanimals wrote:

Poate avea nevoie de calciu. hmm

sigur nu`i asta cauza...are os de sepie 2 bucati, ou fiert mereu +vitamine

Adaugat: 27-01-2010 20:34

silviu wrote:

Daca outele sunt infertile, ea stie si pt. a nu o incurca in a le cloci pe celelalte le sparge, ma gandesc ca asta ar putea fi cauza. :k:

speram sa fie asa...

456

Probabil erau infertile si cum a zis si Silviu le-a eliminat ca sa nu le cloceasca degeaba  imi pare rau ... speram sa ne spui ca ai primul puiut ... :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

457

ella_costan wrote:

Probabil erau infertile si cum a zis si Silviu le-a eliminat ca sa nu le cloceasca degeaba  imi pare rau ... speram sa ne spui ca ai primul puiut ... :pup:

si eu sper sa vin curand cu vestea asta buna

458

Anka imi pare atat de rau pentru oute si eu sunt de parere ca nu erau bune putele sper sa iasa puisori din cele 4 ramase . Tinem pumnii :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

459

am mai spart un ou azi :furios: :furios: :furios: asa ca nici o sansa sa mai iasa puisori :cry: :cry: :cry:
oare nu o fi de vina si faptul ca le`am dat ou fiet sa manance?

460

silviu wrote:

Daca outele sunt infertile, ea stie si pt. a nu o incurca in a le cloci pe celelalte le sparge, ma gandesc ca asta ar putea fi cauza. :k:

Un papagal nu face asta, sau cel putin eu n-am citit pe nicaieri lucrul asta, un papagal sparge oua atunci cand este stresat. wink

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

461

eu stiu ca daca is infertile le sparge ...pt ca stie ca is infertile ... hmm

- Bianca

462

anka9mai wrote:

am mai spart un ou azi :furios: :furios: :furios: asa ca nici o sansa sa mai iasa puisori :cry: :cry: :cry:
oare nu o fi de vina si faptul ca le`am dat ou fiet sa manance?

nici vorba. la mine ar fi trebuit sa am omleta de mult, la cat ou fiert le dau parintilor.  smile  uite ca am 2 pui acum si oul fiert e in colivie. Anka i-mi pare rau de oute. eu ti-am zis de la inceput sa le pui la incubator normal pt gaini sau sa le dai crescatorului de rossela daca are  oute la ale lui. acum e greu sa mai iasa ceva. dar nu se stie niciodata. ele sparg ouale daca sunt stresate. si la cat a depus ea si a avut perioada de imperechere, o cred.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

463

:cry: nu e corect asa ceva .... imi pare rau

464

Imi pare foarte rau Anka sad

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

465

Offf, poate mai sunt sanse sad ...mult noroc! Speram sa apara puiutii :pup:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

466

imi pare rau anka..poate o sa ai macar un puiutz...  :heart: :pup: ..si am si eu o intrebare  ...si-a invatat cinva papagalul rosella sa vb..? adik pot vorbi?? :bravo:

467

Rossella din cate stiu eu nu pot sa vorbeasca. hmm

468

eu am gasit un video pe youtube unde vb un papagal o sa il caut si daca il gasesc il pun smile

Adaugat: 29-01-2010 20:26

Anka imi pare rau :cry: poate vor iesi din cele 4 outze puisori smile

469

buna seara! nici o sansa sa mai iasa puiuti, am ramas cu 3 oute dar nici unul nu avea in el nimic, is limpezi :cry: :cry:
va pun acum o poza cu primele oua pt ca nu vi le`am aratat pana acum din superstitie, dar tot degeaba :cry: :cry:

470 (edited by jorj 29-01-2010 21:15)

anka imi pare foarte rau eu i-mi faceam planuri sa iau legatura cu tine in cazul in care vroiai sa vinzi vre un pui

as fi si eu interesat daca rosella pot vorbi .......dar macar pe deget se suie......vreu sa i-mi cumpar o pereche
i-mi voi cumpara ori cum dar tare as vrea sa stea pe deget macar sa i-mi dea impresia de afectiune din partea lor care stiu ca oricum o au dar mi-ar face mie placere.............

Mi-as Dori O Pereche De Ara  smile smile smile

471

jorj wrote:

anka imi pare foarte rau eu i-mi faceam planuri sa iau legatura cu tine in cazul in care vroiai sa vinzi vre un pui

as fi si eu interesat daca rosella pot vorbi .......dar macar pe deget se suie......vreu sa i-mi cumpar o pereche
i-mi voi cumpara ori cum dar tare as vrea sa stea pe deget macar sa i-mi dea impresia de afectiune din partea lor care stiu ca oricum o au dar mi-ar face mie placere.............

imi pare foarte rau ca nu iti pot da un puiut...din pacate asa a fost sa fie desi sunt la primul rand de oua deci sunt optimista ca data viitoare va fimai bine, cam peste 2 luni le punem iar cuibil sper de data asta sa fie bine...
papagalii rosella sunt una dintre celemai salbatice rasede papagali. noi avem fetita de 2 ani si pot sa`ti zic ca s`a adaptat foarte bine, sta prin casa si de foarte multe ori a mancat cu noi la masa, ea a cules firmiturile de painesi chiar mi`a stat pe lichenasul cu nuci cand ma pregate`am la paste sa fac cozonac...sunt prietenosi dar se acomodaza mai greu...de vb nu cred ca ii poti invata, in schimb masculii canta foarte frumos...

472 (edited by jorj 29-01-2010 23:10)

sa speram,ori cum peste 2 luni voi fi in Italia,poate altadata,poate ii voi achizitiona de acolo ..........

Mi-as Dori O Pereche De Ara  smile smile smile

473

Anka imi pare rau .... sa speram ca data viitoare vei avea mai mult noroc ...  :pup:

474

Si mie imi pare rau, Anca. Cu siguranta data viitoare parintii vor avea mai multa experienta, outzele vor fi fertile si, poate, ea se va apuca de clocit la timp. Oricum, experienta asta iti foloseste si tie. Acum stii cum se comporta, ce conditii trebuie sa le oferi, etc. Mult succes data viitoare! :pup:

Adriana

475

anka imi  pare rau :cry:......asta este..poate data viitoare iti vor iesi... wink

Adaugat: 30-01-2010 14:30

si eu il am pe poly de un an....si a inceput sa stea mai aaproape de mine..adik...s-au intamplat mai multe chestii.. wink si poate voim ajunge si eu sa-l am pe mana..de pupat ne pupam cand am eu cv in gura si ii dau si lui atunci vine singur. smile dar mai avem de lucrat
:rusine: