3,676

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

silviu wrote:

Si ai puiuti? :wow:

Nu ,nu am puiuti neutral
De sotisori...nu stiu...eu as vrea doar pentru cea albastra (cea care a facut ouale si le-a clocit pentru ca e este mai mica...cealalta verde parte cam batranica..adica are vreo 4 ani cred ...am vazut niste poze mai vechi de acum 4 ani cu ea :wis: )
Daca i-au pentru cea albastra si pe cea verde o pun separat ,este vreo problema? Oricum nu planuiesc sa-mi iau foarte curand...cred ca la primavara :wis:...Si cum as putea sa aflu varsta lor? Cat mai sigur?Ca cea albastra pare mai tanara decat cea verde...dar nu stiu cati ani are ...eu cred ca 3 sau 3 jumatate :wis:

Animalutzele mele:o broscutza testoasa,2 catelusi,2 perusi big_smile

3,677

suana wrote:
jorj wrote:

de la vitakraft Aiuto per la muta(ajutor pentru pene in perioada de naparlire)si Sprech-Perlen(vitamine pentru vorbit).

Sunt pliculete, amandoua de la vitakraft.Cu multi ani in urma la perusul care vorbea foloseam aceste seminte in ajutor pentru vorbit.Si celalalt pentru pene e bun.Produsele lor fiind bune in general.Vorbesc din experienta.....Mai multe ma abtin sa spun.....Nu mai dau sfaturi decat din ceea ce stiu eu personal.

mersi frumos,deci am sa le dau cu incredere ,si despre ovomix ce stiti in cea ce priveste administrarea(avand in vedere ca este pe baza de ou se aplica regula cu oul fiert o saptamana si dupaia pauza?)

Adaugat: 27-01-2010 20:24

suana wrote:

Si....sa pun poze cu puiutzii mei dragi. :heart:

foarte fumosi ......cel bleo ce sex are? ca pare sa se asemene la cerom cu al meu si mi s-a spus aici pe forum ca este fetita si eu inca refuz sa cred asta( nu ca nu as avea incredere dar m-am obisnuit cu gandul ca este baiat )

Mi-as Dori O Pereche De Ara  smile smile smile

3,678

Estera:Ma bucur ca taticul s-a facut bine! :bravo: :pup: :heart:

3,679

Multumesc,jorj.Ovomix eu inca n-am folosti asa ca nu ma pot pronunta..... Toate cele trei din poza sunt fetite,asa mi s-a dat si mie,,verdictul''. smile smile smile Am si un baietel dar este perus standartd/englez.Cea din mijloc e ultima venita ,speram sa fie beietel dar n-a fost sa fie........

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,680 (edited by suana 28-01-2010 18:56)

............

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,681

off topic:chiar ar fi o idee buna (cred eu)daca s-ar pute seta si varsta utilizatorilor

3,682

Ramona sunt superbi, in seara asta am fost intr-un pet shop si am avut o surpriza foarte neplacuta .... am intrat intr-un pet shop si mirosea ingrozitor, perusii erau 50 cred intr-o colivie mica, avea 5 micul alexandru iar intro colivie mica si cativa kakariki care erau bolnavi deoarece stateau infoiati si erau suparati .... :cry:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

3,683

jorj wrote:

GATA.....cand ma decid vin in Galati
P:S: nu stiti vreun crescator din Iasi care sa aiba si pui de Rosela???

ultimul offtopic scuzatimi ignoranta dar rosela pot invata si sa vorbeasca?

jorj stiu un crescator care are mai multe specii de papagali si saptamana asta trebuie sa ma duc pe la el sa imi aleg o femela...o sa intreb si de rosella si te anunt ...daca vrei imi poti da PM cu id-ul tau si mai vorbim

3,684

frantz wrote:
jorj wrote:

GATA.....cand ma decid vin in Galati
P:S: nu stiti vreun crescator din Iasi care sa aiba si pui de Rosela???

ultimul offtopic scuzatimi ignoranta dar rosela pot invata si sa vorbeasca?

jorj stiu un crescator care are mai multe specii de papagali si saptamana asta trebuie sa ma duc pe la el sa imi aleg o femela...o sa intreb si de rosella si te anunt ...daca vrei imi poti da PM cu id-ul tau si mai vorbim

mersi frantz ....ai un MP sau un PM

3,685

Estera wrote:

Poze cu puiutul. Astazi i-am facut curat in cuib si am profitat de ocazie sa fac doua pozite big_smile

Puiutul este o scumpete imi aminteste de ai mei( asta cand aveam sa va pun niste poze  :wis:

Adaugat: 27-01-2010 22:30

Si cand au crescut mari..

Adaugat: 27-01-2010 22:32

Vedeti ce grija am avut de ei :rusine:
Acuma poze cu parintii lor, mai trb sa precizez ca am avut 4 ture de pui big_smile

:hamster: My name is COdY tongue

3,686

rares93 wrote:

Vedeti ce grija am avut de ei :rusine:
Acuma poze cu parintii lor, mai trb sa precizez ca am avut 4 ture de pui big_smile

cel albastru este femela?

3,687

silviu wrote:

Doamna Ramona se vede ca, chiar sunte-ti suparata rau pe mine, eu nu mai zic nimc, am zis ca sotul nu va lasa cu sensul ca ati spus ca tratati cu el. Nu vreau sa ma mai bag, gata, chiar deja nu stiu ce sa mai fac, ma urati de numa, numa.

fiecare are momente mai bune sau mai rele intr-o zi. nu a zis cu rautate te asigur. dar cand vezi ca vrei sa ajuti pe cineva si discuti la modul general ce-ti place, apoi vezi ca nu faci bine , te abtii. eu una asa am sa fac de acum. :k:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

3,688

Rares sunt o minunatie inca mai scoti puiuti de perusi?  :pup:

3,689

Rares sunt minunati perusii intradevar ai avut mare grija de ei :k:
Aseara l-am pus pe perus in colivie cu familia lui dar femela nu a mai intrat la loc am asteptat sa intra sa stea pe puiutz si numai se pupacea cu Chipy :rusine: asa ca nu am avut incotro si a trebuit sa il separ din nou pe Chipy pentru ca puisorul a inceput sa piuie sca ii era frig si ea nu mai mergea in cuib sad Imi pare atat de rau ca a trebuit sa ii separ din nou dar nu am ce face ca risc sa pierd puiutul. sad

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,690

Poate ia fost si ei dor de el..... :rusine:  eu zic sa mai incerci sa ii lasi impreuna ca sa poata sa aiba amandoi grija de micut  :pup:

3,691

pai i-am lasat destul de mult si nici vorba sa mai intre in cuib la puiutz si el a inceput sa piuie ca i-a fost frig nu vreau sa pateasca ceva :cry: :cry: :cry:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,692

Multumesc de aprecieri, nu mai am pui si nici perusi.
Da, cea albastra e femela :k:

3,693

M-am uitat acum in cuib sa vad ce mai face puisorul ca femela a iesit sa manance si am vazut ca puisorul face excrementele foarte portocalii si sufla foarte repede . Va rog ajutati-ma si spunetimi ce sa fac ca nu vreau sa il pierd :cry:

3,694

habar nu am ,nu am patit asa ceva sad

Adaugat: 28-01-2010 14:08

Pune niste poze cu excrementele sa imi fac o idee :einstein:

3,695

Nu vreau sa ii mai fac poze pentru ca femela este foarte agitata si puisorul tot mai slabit sta din nou pe spate ca si cand era micut si nu mai poate sa se ridice :cry: . Nu stiu ce sa fac mi-e frica ca o sa il pierd :cry: :cry:

3,696

Imi pare faorte rau Estera...Nu pot sa-ti dau nici un sfat deoarece nu am trecut prin asta si nu ma pricep...daca as sti ,te-as ajuta cu cea mai mare placere neutral Speram ca totul o sa fie bine :heart:

3,697

oare sa fie ca l-ai luat in mana?? nush zik si eu hmm hmm

- Bianca

3,698

Si eu sper sa fie bine ar fi prea mult pentru mine sa pierd atatea animalute una dupa alta :cry: :cry::cry: mai ales ca mi l-am dorit atat de mult sad

3,699

eu de fiekre data knd am pierdut un animalutz,am suferit enorm:( si mi-am zis k nu mai vreau niciun animalutz...dar de fiekre data apare kte unul kre are nevoie de dragoste si nu pot s ma abtin:).Asa k...nu te descumpata pt k dak o sa i se intample ceva,trebuie sa privesti inainte si sa-i ingrijesti pe ceilalti...pana o s ai alt pui:Dasa se intampla knd punem suflet...suferim!animalutzele sunt cele mai scumpe fiinte d p pamant:heart:

^ :heart: Ello :heart: ^

3,700

Incearca sa-l hranesti tu cu seringa
sa bagi in ea ou fiert cu morcov(foarte bine pisat.
Iar maine sa cumperi mancare pt bebelusi de la farmacie io prepari si io dai cu siringa, sper sa reusesti succes! Tinem pumnii :heart:
Sper sa nu fie prea tarziu  :ill: