3,651

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

SAracutul  e asa de mic ... oare o s fie galben ... asa mi s aparut din a  doua poza ... :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

3,652

Ella nu cred ca o sa fie galben cred ca din cauza cum a batut lumina pe el big_smile sper sa semene cu taticul tongue

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,653

Stiu ca nu este o regula doar ziceam si eu cu cine as vrea sa semene oricum nu conteaza ca va fi frumos sigur tongue

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,654 (edited by dyenutza_bella 27-01-2010 15:29)

Estera: Foarte dragut puiutul ! tongue Sa-ti traiasca !Sa fie sanatos impreuna cu familia lui si Alex la fel :heart:

Animalutzele mele:o broscutza testoasa,2 catelusi,2 perusi big_smile

3,655

Bietu ce firav pare , zici ca nici nu e papagal mititelu big_smile

3,656

Multumesc Dienutza smile

3,657

Dupa ce v-am spus de outele acelea pe care le spargea imediat in aceea zi...am mai avut o serie de 3 oute ,pe care le-a clocit :wis:

Animalutzele mele:o broscutza testoasa,2 catelusi,2 perusi big_smile

3,658

Daca are 2 fete, de unde pui? smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

3,659

Chipy nu mai este bolnav si-a revenit credeti ca as putea sa il mut inapoi la familia lui sau sa mai astept vreo doua zile ?

3,660

Esti sigura ca si-a revenit? big_smile daca esti sigura ca e bine, muta-l, cred ca abia asteapta sa-si vada copilu. :heart:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

3,661 (edited by Estera 27-01-2010 18:38)

Pai imi dau seama dupa cum arata ca s-a facut bine arata exact cum era inainte sa se imbolnaveasca. Nu mai sta cu aripile departate de corp, nu mai stranuta, nu mai sufla asa de greu  si mananca mai bine si canta toata ziua big_smile

3,662

Silviu,tu  te-ai gandit sa ne mai dai vesti despre perusii tai?Se mai bat?I-ai separat asa cum te-am sfatuit?Sau mai vinzi femela?Sa stii ca ne intereseaza ......De mult n-ai mai scris din experienta proprie.Ups,dar acum vad ca aici ,intre prieteni  pe Latifa n-ai considerat sa scrii despre asta. :bang: :bang: :bang: Greseala mea.Nu-i asa ca e usor sa inveti de ici de colo si sa dai sfaturile peste tot, fiind considerat cu multa experientza?Asta ma indispune total.....Eu sunt cea rea!!!!Mea culpa.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,663

salutare,astazi am fost la o farmacie vet.si am cumparat ovomix de la Padovan si de la vitakraft Aiuto per la muta(ajutor pentru pene in perioada de naparlire)si Sprech-Perlen(vitamine pentru vorbit).
vroiam sa sti daca ati folosit si daca sunt bune(alea pentru vorbit nu ma stept sa functioneze cu toate ca au si lecitina dar le-am luat pentru ca au vitamine)si vroiam sa stiu daca la ovomix avand in vedere ca sunt pe baza de ou da se mentine regula cu oul fiert ( o saptamana si dupaia pauza) sau nu,pe cutie nu scrie nimic referitor la asta dar vreau sa fiu sigur
estera,foarte dragalas puiutu,sa-ti traiasca

Mi-as Dori O Pereche De Ara  smile smile smile

3,664

suana wrote:

Silviu,tu  te-ai gandit sa ne mai dai vesti despre perusii tai?Se mai bat?I-ai separat asa cum te-am sfatuit?Sau mai vinzi femela?Sa stii ca ne intereseaza ......De mult n-ai mai scris din experienta proprie.Ups,dar acum vad ca aici ,intre prieteni  pe Latifa n-ai considerat sa scrii despre asta. :bang: :bang: :bang: Greseala mea.Nu-i asa ca e usor sa inveti de ici de colo si sa dai sfaturile peste tot, fiind considerat cu multa experientza?Asta ma indispune total.....Eu sunt cea rea!!!!Mea culpa.

:sol:  ar fi bine sa ne scrie. sa stim si noi ce mai fac perusii lui. :k:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

3,665

off topic smile

astazi am fost si la carfuresi am vazut niste rosela formidabile(cred ca i-mi voi lua o pereche cat de curand)costa 550 roni unu......e bun pretul?

3,666

noii mei perusi s'au acomodat cu cei vechi..totul merge bine, insa nu stiu ce sa fac, sa'i las laolata pana in primava, sa vad cum se formeaza ca perechi, sau sa-i despart, masculul si femela care ii aveam sa'i las intr'o colivie, iar cei noi sositi intr'alta... eu i'as lasa pe toti intr'o colivie, sa vad poate formeaza singuri perechile, ca am vazut ca perechea cea veche nu prea erau ei asa apropiati....
si inca ceva.... masculul nou , cel alb care are in jur de vreo 3 luni ii cam face curte perusitei din cealalta pereche, si s-ar putea ca sa schimb perechile :angel:

3,667

nuuuuuuu big_smile o rosela e 200-350 ron wink

- Bianca

3,668

jorj wrote:

off topic smile

astazi am fost si la carfuresi am vazut niste rosela formidabile(cred ca i-mi voi lua o pereche cat de curand)costa 550 roni unu......e bun pretul?

mi se pare cam exagerat pretul, in Galati in Animax costau in jur de 300/buc.
Asa ca, cu banii care ii dai acolo la tine pe o rosela, in Galati poti cumpara o pereche:k:

3,669 (edited by jorj 27-01-2010 18:58)

GATA.....cand ma decid vin in Galati
P:S: nu stiti vreun crescator din Iasi care sa aiba si pui de Rosela???

ultimul offtopic scuzatimi ignoranta dar rosela pot invata si sa vorbeasca?

3,670

anka e din iasi si are rosella.Sunt pe oua parintii si se spera sa iasa cat mai multi puisori frumosi.Cu ea ar trebui sa vorbesti.....Rosella canta frumos doar,nu sunt printre papagalii care vorbesc cel mai bine.Dar....am vazut si nimfe care stiu cateva cuvinte asa ca,de ce nu....

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

3,671

jorj wrote:

salutare,astazi am fost la o farmacie vet.si am cumparat ovomix de la Padovan si de la vitakraft Aiuto per la muta(ajutor pentru pene in perioada de naparlire)si Sprech-Perlen(vitamine pentru vorbit).
vroiam sa sti daca ati folosit si daca sunt bune(alea pentru vorbit nu ma stept sa functioneze cu toate ca au si lecitina dar le-am luat pentru ca au vitamine)si vroiam sa stiu daca la ovomix avand in vedere ca sunt pe baza de ou da se mentine regula cu oul fiert ( o saptamana si dupaia pauza) sau nu,pe cutie nu scrie nimic referitor la asta dar vreau sa fiu sigur

mersi si despre asta ce spuneti?

3,672

Multumesc Jorj smile

3,673

jorj wrote:

am uitat sa precizec ca i-am luat si o scarita din lemn si niste tuburi care se aplica peste "batul" pe care sta papagalul servind la tocirea ciocului si ghiarelor intrebarea mea este nu se ranesc la picioruse??

3,674

eu de la Padovan le dau Multivitaminco 7 zile pe luna cate 6 picaturi, iar de la vitakraft cate 2 plicuri pe luna ... in concluzie sunt bune  wink

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

3,675

jorj wrote:

de la vitakraft Aiuto per la muta(ajutor pentru pene in perioada de naparlire)si Sprech-Perlen(vitamine pentru vorbit).

Sunt pliculete, amandoua de la vitakraft.Cu multi ani in urma la perusul care vorbea foloseam aceste seminte in ajutor pentru vorbit.Si celalalt pentru pene e bun.Produsele lor fiind bune in general.Vorbesc din experienta.....Mai multe ma abtin sa spun.....Nu mai dau sfaturi decat din ceea ce stiu eu personal.

Adaugat: 27-01-2010 19:41

Si....sa pun poze cu puiutzii mei dragi. :heart:

http://i46.tinypic.com/hting7.jpg

http://i47.tinypic.com/65ps7s.jpg