Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata
Multumesc pentru raspunsuri :pup: deci am inteles bine. Tocmai la vara o sa imi achizitionez si eu o pereche de zebrute :k:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata
Multumesc pentru raspunsuri :pup: deci am inteles bine. Tocmai la vara o sa imi achizitionez si eu o pereche de zebrute :k:
Ma bucur :k:, sunt tare simpatice si guralive. Ale mele incep de pe la 4.50 sa ciripeasca, chit ca e liniste si intuneric. Si eu acopar coliviile!
Rares sunt niste scumpe la fel ca toate celelalte... :pup:
Rares sa-ti traiasca micutele. sunt frumoase foc. :pup:
Misha67 are foarte mare dreptate. Cuibul este doar ptr clocit. Daca il lasati in permanenta o sa faca oua si o sa cloceasca. Dupa ce scot pui, e bine sa luam cuibul. Ale mele fac oua in tava si de multe ori le mananca, desi eu le dau ou fiert, calciu....
Silviu, ai dreptate, chiar dorm cateodata acolo.
ma ajuta si pe mine cineva?:)pasarile mele (cinteze rebrate)au facut un ou.lau spart:((.dar acu au facut 3 si leau clocitdoua saptamani. dar a treia cand treia sa iasa pui leau spart:cry::(
ami zice cineva priceput dc leau spart pliss:sol::sol::sol::sol::sol::sol::sol::sol::sol:;)
adresa mia de mes este
marian_carmen99
daca stie cineva sa ma contateze
plis:sol::sol::sol::sol::sol::(:(:(:(:(:(:(:(:cry::cry::cry::cry::cry:
nu am gasit bucatele de sfoara si am luat de la un mop nefolosit si leam pus in colivie pana primesc un ajutor de cuib.sa imi spuneti daca sunt bune:D
Mop? :bleah: Cu toti microbii aia? :bleah: Nu e bun. :bleah:
Waa :wow: chiar ca nu e buna ideea au dreptate dany cu Silviu are foarte multi microbi doar daca folosesti de la un mop nou nefolosit
Pai a si spus ca vroia sa le foloseasca de la un mop nou dar e riscant asa cum au spus si restul
Am vb eu cu barbone, a folosit sfoara de la un mop NOU!
Silviu, sfoara aia nu e buna, e groasa si aspra. La primul rand de pui, pana sa descopar ajutorul de cuib, eu le-am pus sfoara alba de bumbac si bucatele de servetele albe de masa, si am avut puisori frumosi.
Si scuze Latifa, ca sunt off-topic, dar vreau sa-l intreb pe Silviu cati ani are si ce animalute are acasa de are asa o "vasta" experienta in toate domeniile! Eu una ma declar depasita de situatie...
Nu esti singura mIsha......Se pare ca a devenit un extraordinar sfetnic in toate domeniile.Intr-un fel nu e rau,ca invata dar tonul lui e deranjant de multe ori.Asta e....
Silviu.....vezi ca si misha, ca si anka ca mai multi altii au observat acest ton imperativ,categoric al tau.Eu m-am obisnuit,dar tu o comiti ,zilnic.E foarte bine ca n-ai renuntat la Latifa,inveti multe lucruri aici.Dar incearca sa comunici altfel nu sa te impui.Si mie imi dai impresia,care nu mi-a trecut,ca esti conducator si vrei sa te impui cu ce scrii.N-o faci ,din rautate ,am constatat dar ,uite ca......Toata lumea vorbeste,povesteste,nu dicteaza.E putina diferenta.Incearca sa scrii mai comunicativ....Sfatul meu.Eu nu ma mai supar pe nimeni.Si inca un aspect.....Cine are mai multe feluri de animale,a trecut cu fiecare prin experiente si poate sa le povesteasca.Tu inveti si citesti,nu numai aici de pasari si inveti .....dar ai doar peruseii.Nu vreau sa mai comentez,sincer.
Am vb eu cu barbone, a folosit sfoara de la un mop NOU!
aa, daca e nou inseamna ce este bun. :bravo: Nu stiu de ce m-am dus cu gandul ca mopul ar fi folosit.
Chiar as vrea sa nu mai zic nimic, am vrut sa renunt la, Latifa, dar nu am putut, dupa una sau doua zile nu m-am putut dezobijuni sa nu intru pe site si sa renunt la tot ce am "cladit" aici. Sfoara din aceea am vazut in cuiburi la zebrute si mi s-a parut asemanatoare. Acum chiar va rog doamna Ramona sa imi spune-ti ce ton am folosit, cu ce v-am deranjat. Stiu ca au fost niste altercatii la inceput din vina mea, dar am incercat sa ma schimb si nu stiu ce am mai facut acum rau. :cry:
silviu, intr-adevar, colegii tai de forum au dreptate. Esti foarte grabit, neatent, nu citesti mesajele celorlalti cu atentie si de multe ori dai si sfaturi gresite din aceste motive. Nu e cazul sa te superi si sa pleci de pe latifa, dar cred ca este cazul sa-ti temperezi usor avantul. Sfatul meu este sa citesti cu atentie ce se scrie, sa te gandesti de 20 d oei inainte sa dai sfaturi unde nu esti sigur de acuratetea lor. De asemenea, nu e cazul sa te superi pentru ca ti se atrage atentia, nimeni nu face asta cu rautate. Toti vrem doar ca si tu sa te integrezi in aceasta comunitate. Dar daca vei continua sa ai atitudinea expertului absolut chiar si acolo unde nu esti, nu vei reusi decat sa fii incet-incet marginalizat de toata lumea.
eu nu am vrut sa`i aduc vb de rau lui Silviu sper sa nu fi fost inteleasa gresit
Nu castigati nimic certandu-va. Forumul cred ca exista sa-si spuna fiecare parerea. Nu iau apararea nimanui, cu atat mai mult cu cat sunt noua aici si nu stiu prea multe despre voi, eu am vechime pe celalalt forum. Nu cred ca se da nimeni atotstiutor, dar suntem liberi sa ne dam cu parerea, unii din experienta, altii din auzite.
Eu de ex nu le-am pus zebrutzelor mele decat fire textile, pe care le-am cumparat din petshop. Daca cuibul este bun, din ala mai mic si care sa nu aibe crapaturi pe unde sa intre frigul, daca colivia este la caldura, nu e nici o problema. Eu am avut multe serii de pui si toti au fost sanatosi.
poate ca nu mam exprimat eu bine desi am citit mesaju de nu stiu cate ori pana sa il scriu si acum la fel lam citit am spus ca un mop NEFOLOSIT,NOU NOUT nu eram nebun sa pun mop folosit nu am 5 ani sa le fac rau la zebrute.imi cer scuze daca este vina mea.
Chiar as vrea sa nu mai zic nimic, am vrut sa renunt la, Latifa, dar nu am putut, dupa una sau doua zile nu m-am putut dezobijuni sa nu intru pe site si sa renunt la tot ce am "cladit" aici. Sfoara din aceea am vazut in cuiburi la zebrute si mi s-a parut asemanatoare. Acum chiar va rog doamna Ramona sa imi spune-ti ce ton am folosit, cu ce v-am deranjat. Stiu ca au fost niste altercatii la inceput din vina mea, dar am incercat sa ma schimb si nu stiu ce am mai facut acum rau. :cry:
eu zic sa nu pleci. oricum persoanele mature de pe forum s-au obisnuit cu felul tau de a fi. o sa inteleaga toti . daca a reusit Suana sa te ierte...este mare mirare. deci fii linistit ca eu una te apreciez pentru ca vrei sa ajuti pe cei care au nevoie. NU CONTRAZICE! atat. in rest e bine. si se vede ca ai suflet mare. Latifa. scuze de off topic. :k:
veste buna , chiar daca sunt off-topic , vreau sa va spun ca am un puisor ... sunt foarte happy .... va rog foarte frmusos cine stie si vrea , ajutati-ma si pe mine cu niste sfaturi legate de mancarea care trebuie sa e dau lor ... se poate?
:bravo: sa fie sanatos noul venit si asteptam vesti cu evolutia lui, Rares e cel mai in masura sa iti dea sfaturi in situatia asta :pup:
Danutza ma bucur foarte mult ca ai un puisor :pup: sa-ti traiasca si asteptam vesti cum creste puiutul si daca mai urmeaza si altii
am 2 iupiiii , nu credeam ca vor iesi 2 in aceeasi zi ... dar se pare ca se poate si asa ceva
am 2 iupiiii , nu credeam ca vor iesi 2 in aceeasi zi ... dar se pare ca se poate si asa ceva
si la mine s-a intamplat la fel in prima serie de pui. bravo. mancare pt pui sau mai bine zis pt parinti este ovomixul, patee si muuult out fiert . vitamine in apa si semintele lor de zi cu zi. :k: . bafta. o sa fie bine.
Adaugat: 27-01-2010 15:26
eu le dau din asta. e foarte bun. ai mei hranesc puii cu ovomix. mai este un patee. asa se numeste , fara ou si lapte. si acela este bun pt pui.
Danutza este super ca ti-au iesit deja doi puiuti sa-ti traiasca si mai asteptam si altii :k:
Adaugat: 27-01-2010 16:30
Mary ai cumva si zebrute ca nu stiam ? :rusine:
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata