3,626

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Estera ce ma bucur ca vii cu vesti bune......Eu,nu stiu,nu sunt experta dar poate ca daca n-au iesit puisorii ,n-or sa mai iasa si ai putea sa scoti celelalte outze.Dar vedem ce zic si cei mai cu experientza. Pupam grasunicul mic si pe parintzi.  :pup:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,627

eu zic sa le mai lasi cateva zile. hmm Ai poze cu grasanu ala? smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

3,628

Multumim si noi pupam cioculetele mici si mari big_smile :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,629

Sa-i traiasca micutul Estera...Asteptam si poze cu el...Si speram sa iasa un puiut din celelalte oua...unul mai intarziat smile
Anita: Outul...este...foarte dragut wink :bravo: Speram sa iasa puiutul din el tongue

Animalutzele mele:o broscutza testoasa,2 catelusi,2 perusi big_smile

3,630

Multumesc Dienutza smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,631

Am vorbit cu mama si maine s-ar putea sa mergem dupa zapezica mea cu pene :heart: :heart: ...de abea astept!
Annymary, mult succes cu peruseii, asteptam cat mai multe oute si puiuti de asemenea smile
Estera, ma bucur ca taticul puiutului se simte mai bine :heart: ...insanatosire grabnica, sa se faca bine cat mai repede ca are un puiut de crescut si o sotioara de ajutat smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

3,632

Multumesc :pup:, nu umblu in cuib doar am facut o mica pozica in rest nu o sa mai fac ... nu vreau sa stesez parintii mai ales ca Maya cloceste si e foare grijulie. Maine cand vin de la scoala o sa ma mai uit sa vad daca a mai facut vre-un out big_smile.
Esty ma bucur ca taticul si-a revenit. Nu arunca inca outele. Incearca metoda asta :  ca sa nu arunci un ou care eventual este viabil, ia un pahar si pune in el apa la temperatura de 40C si pune oul in apa. Oul pluteste din cauza pungii de aer, cind puiul traieste oul este neutru, se misca liber in pahar si o sa-l vezi ca vibreaza si face mici cerculetze. Cind puiul a murit n-o sa observi nici o miscare si oul este atras catre peretzii paharului. In cazul ca puiul este viabil, o sa iasa mai usor ca se inmoaie usor coaja.
Eu am incercat-o si asa mi-am dat seama ca erau infertile ouale. :pls: Poate ai vreo sansa... :pup:
Iusty ma bucur ca o sa ti se indeplineasca dorinta. :pup:

:heart: ¤ Anyta ¤  :heart:

3,633

Va multumesc la amandoua.
Anny osa incerc metoda sa vedem ce iasa big_smile multumesc !

Adaugat: 25-01-2010 22:46

Acum am incercat metoda si toate outele s-au dus langa paretele vasului :cry: poate data viitoare v-a avea mai mult succes. Ma bucur ca totusi am un puiut micutz si grasutz big_smile

3,634

Estera wrote:

Va multumesc la amandoua.
Anny osa incerc metoda sa vedem ce iasa big_smile multumesc !

eu nu am auzit asa ceva inca.  :wow:  nici nu stiu cat de buna este metoda.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

3,635

Estera ma bucur ca taticul se simte bine si puiut este bine ingrijit de mamica ...

Anny speram sa ai si tu parte de puiuti .... :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

3,636 (edited by annymary40 26-01-2010 10:11)

Imi pare rau Esty sad dar esti norocoasa ca ai un puiut. :bravo: :pup:
Da Mary si eu am incercat metoda cu ouale si la mine au fost infertile dar apoi le-am spart ca sa fiu sigura ca nu le arunc  degeaba hmm Esty ai aruncat outele ?
Multumesc Ella :pup: o sa va anunt diseara cand va aparea cel de-al doilea out. :pup:

:heart: ¤ Anyta ¤  :heart:

3,637

Da Anny le-am aruncat aseara cand le-am verificat sad

3,638

:ok:

^ :heart: Ello :heart: ^

3,639

Salut , Tweety a meu doarme cateodata cu capu in pene , nu e nici o problema , nu ?? hmm

3,640

Nu e nimic anormal.Asa se odihnesc pasarelele.E pozitia lor de somnic. :k:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

3,641

Vad din poze ca doarme ,nu are penele zburlite,deci doar se odihneste.Altele sunt semnele de neliniste.E un puiutz somnoros.  smile

3,642

suporterbaimarean wrote:

Salut , Tweety a meu doarme cateodata cu capu in pene , nu e nici o problema , nu ?? hmm

Asta ins eamna ca a avut o zi foarte obositoare, asa se odihnesc ei cand sunt epuizati. :nani:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

3,643

da posibil si de la oboseala ,  ca de obicei dupa ce ma joc cu el sau dupa ce face multe nazbatii atunci doarme asa big_smile

3,644 (edited by dyenutza_bella 26-01-2010 16:00)

Buna ziua!
Estera...imi pare foarte rau ca nu au iesit puiuti si din celelalte oua sad ...Dar ai unul,foarte dragut,micut si pe care sunt sigura ca-l iubesti  mult ...Sa fie sanatos si sa de bucuri de el! wink :pup:
Anita:Asteptam sa auzim vestea...Sa ne anunti cand apare cel de-al doilea out...Sper sa fie cat mai multe big_smile :heart:

Animalutzele mele:o broscutza testoasa,2 catelusi,2 perusi big_smile

3,645

Puiutul este tot mai mare pe zi ce trece astazi am verificat cuibul sa vad ce mai face ca nu mam mai uitat de mult si am vazut ca nu mai sta pe spate ci sta pe picioruse si i-au dat tuleiele big_smile sunt asa de fericita ca este sanatos si mananca bine big_smile

3,646

Estera wrote:

Puiutul este tot mai mare pe zi ce trece astazi am verificat cuibul sa vad ce mai face ca nu mam mai uitat de mult si am vazut ca nu mai sta pe spate ci sta pe picioruse si i-au dat tuleiele big_smile sunt asa de fericita ca este sanatos si mananca bine big_smile

daca poti fa si tu o poza si puneo pe forum!!

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

3,647

Ok o sa incerc sa fac o poza doar sa iasa femela afara ca nu vreau sa o stresez big_smile

Adaugat: 26-01-2010 17:54

Poze cu puiutul. Astazi i-am facut curat in cuib si am profitat de ocazie sa fac doua pozite big_smile

3,648

mititelul de el. este un scumpic. :pup:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

3,649

Aii, ce amarat e asa fara pene. smile Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si el si parintii. :bravo: :heart:

3,650

Va multumesc .
Iloveanimals numai acum incepe sa ii deie tuleiele deci in curand nu v-a mai fi asa de ''amarat'' smile