526 (edited by iloveanimals 25-01-2010 18:04)

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

primiti si hamsteri? smile smile smile

Pff, hai ca dam in altele, ar trebuii sa facem un topic "matrimoniale" smile)

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

527

iloveanimals wrote:

primiti si hamsteri? smile smile smile

Pff, hai ca dam in altele, ar trebuii sa facem un topic "matrimoniale" smile)

merge toata lumea. nu? avem si iepurasi la mireasa. asa ca includem pe toti in alai.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

528

inseamna ca si pisica mea poate veni ? :sanatate:

529

alinanemes wrote:

inseamna ca si pisica mea poate veni ? :sanatate:

normal. dar tinuta la distanta sa nu le umble fulgii nuntasilor   smile

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

530

Catai cioculetul are Alexi. Daca iti da un cioc in cap, iti iese pe partea cealalta yikes

531

vede mama unde m-am catarat eu...am cam incurcat-o big_smile

LORA & LORD

532 (edited by suana 25-01-2010 20:36)

Bine ca nu da cu ciocul Alexi.Normal ca daca ar pisca ,poate sa-ti smulga o bucatzica de carne.Dar ea o scumpa si pupacioasa ,n-a piscat deloc.Ionutz,cred ca vroiai sa pui si o poza......  :wow:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

533

primiti si canari?? dar sa stea la distanta ca is divortati smile si vin si cu Muchi catelusul si cu hamsteri ...vreo patru cred ca ajung tongue si aduk si perechea de perusi...hmmm cred ca ajunge nu? hmm daca nu mai iau cateva animale de pe la vecini smile

- Bianca

534

E o dulceata...... ne inscriem si noi pe lista de invitati   :angel:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

535

:heart:

LORA & LORD

536

Progresam la cursul de ostari. :k:  Deja incercam sa punem si in practica. smile
Imediat va servim.Vine.......fetitza!!!   :sanatate:

http://i49.tinypic.com/otlnbl.jpg

Cu spuma sau fara? :sanatate:

http://i47.tinypic.com/10ojswm.jpg

Adaugat: 26-01-2010 18:37

Ionutz,Lora face explorari deja :k: Poate o inscri si tu la cursul de ospatari,vezi Alexi ce talente are....  :rusine:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

537

alexi o cafea te rog , decofeinizata pls smile :pup:

538

foarte simpatic cu berea in fata. smile  A desfacut cutia singur?

Keep your game tight.

539

Nu ca n-ar fi in stare smile  Dar prima data i-am aratat eu cum se face,de acum cred ca se descurca. :k:  Deocamdata exersam pe cutiile goale ca riscam sa ne imbatam daca dam de bere si nu-i voie .Ce ospataritza ar fi in stare de ebrietate???  :rusine:

540

Macar sa guste un pic.  smile  Poate-i place, cine stie?

Keep your game tight.

541

Imediat isi va lua diploma .... :pup:

Ionut sa fii atent sa nu manance din floare unele sunt otravitoare pentru ei , asta in cazul in care ea din poza nu e artificiala  :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

542 (edited by ionutfinch 27-01-2010 11:06)

da???nu stiam...ms...nu o las sa manance din flori de obicei doar fara sa vad eu...dar nu o mai las eu sa zboare acolo ca luam amandoi bataie de la mama smile smile

LORA & LORD

543

ionutfinch, mai cumperi marele alexander?

544

da il cumpar...nu a ramas sa te sun cand pot ajunge in bucuresti???

LORA & LORD

545 (edited by birdslover 28-01-2010 00:12)

Ramona, Alexi nu a invatat nimic nou de cand e la tine? big_smile Mai vrem filmulete :heart:
Ps: La vara vreau sa ma duc sa muncesc si sa strang bani pentru a-mi lua un Marele Alexander. big_smile

546 (edited by elfie 28-01-2010 09:17)

Ne inscriem si noi pe lista invitatilor. big_smile Dar vedeti unde faceti nunta, ca numai noi suntem 14. smile Uitam: sa nu va faceti griji cu muzica. Avem 4 claxonei, vocea a doua si 2 greierasi, vocea intai.

Adriana

547

birdslover wrote:

Ramona, Alexi nu a invatat nimic nou de cand e la tine? big_smile Mai vrem filmulete :heart:
Ps: La vara vreau sa ma duc sa muncesc si sa strang bani pentru a-mi lua un Marele Alexander. big_smile

Mi-e asa ciuda ca nu pot descarca filme pe youtube.Am reinstalat windows-ul si m-a lasat doar un film deci e ceva....Dar mi s-a promis ca e va rezolva,ca mai am filmulete cu Alexi. :heart: A mai invatat cateva cuvinte:ceau,servus,pusi,bravo,puiu(a zis astazi),si diverse sunete pe care te apuca rasul daca le auzi(telefon,ras si combinatii diverse).Simona,vine sezonul cald si daca vrei sa lucrezi pentru a-ti putea lua un mare alex,eu iti tin pumnii si abia astept sa il poti lua. Pupici :pup:

Adaugat: 28-01-2010 17:44

elfie wrote:

Ne inscriem si noi pe lista invitatilor. big_smile Dar vedeti unde faceti nunta, ca numai noi suntem 14. smile Uitam: sa nu va faceti griji cu muzica. Avem 4 claxonei, vocea a doua si 2 greierasi, vocea intai.

Elfie,esti o dragutza....Cu atatea neamuri de soi va fi  o nunta ca-n povesti.S-ar putea realiza un desen animat. :k:

548

Multumesc! Sper sa se rezolve problema cu windowsul... Eu tot stau si ma gandesc ca il vreau dar sunt sigura ca ai mei nu imi vor da voie sa le iau si perechi la amandoi. Si trebuie sa ma gandesc bine. Oricum, daca renunt la ideea asta, ii iau pereche lui David. Tot din banii mei :angel:

549

http://i50.tinypic.com/10fovig.jpg

Micii alexei sunt o copie a marilor alexei si sunt la fel de grozavi.Asa ca orice alegere ai face.....te alegi cu niste smecherasi.

550

big_smile
Superba poza smile