Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
atat am reusit sa primesc de la cel care o vinde..dak ii zic sa mi dea poze cu codita sau aripile o sa zica ca's nebun )
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
atat am reusit sa primesc de la cel care o vinde..dak ii zic sa mi dea poze cu codita sau aripile o sa zica ca's nebun )
Ii zici ca vrei sa te asiguri de sexul sau ca sa stii si tu ce cumperi
cel cu galben are dungi pe codita. nu este baietel. este fetita.
Ce ma fac eu daca mai vreau o nimfa...sau alt papagal, dar nu vreau fata...adica nu vreau sa imi asum responsabilitatea cu puii ca mi se rupe sufletul de pui cand ii dau si de parinti ca sufera...si chiar nu as avea spatiu necesar si timp...dar dupa ce ma imprietenesc bine cu Mango as mai vrea unu...are ceva daca am 2 baieiti? Aceeasi rasa sau diferita? Pot fi tinuti impreuna?
Ce ma fac eu daca mai vreau o nimfa...sau alt papagal, dar nu vreau fata...adica nu vreau sa imi asum responsabilitatea cu puii ca mi se rupe sufletul de pui cand ii dau si de parinti ca sufera...si chiar nu as avea spatiu necesar si timp...dar dupa ce ma imprietenesc bine cu Mango as mai vrea unu...are ceva daca am 2 baieiti? Aceeasi rasa sau diferita? Pot fi tinuti impreuna?
iubita mea. sa ai o pereche formata dintr-un mascul si o femela, nu inseamna neaparat pui. daca le pui cuib fac oute, daca nu, nu fac. poti sa-ti cumperi si alta specie de papagal. numai sa se inteleaga. dar cum spuneam, nu se compara cu o pereche din specia lui. il intelege mai bine o fetita din aceea-si specie. daca o sa cumperi tot un baietel o sa fie bine si asa, numai ca unul dintre ei o sa adopte postura sau rolul de fetita. si sincer e super aiurea. parca ar fi homo. nu suport nici macar ideea. am vazut o pereche de baietei care se calcau intr-un pet shop si nu vreau nici macar sa ma gandesc. :wow: :sol:
cum sa iau fetita nu pot sa fac asta deci mi se pare o responsabilitate extrema
pentru mine...of
nu neaparat, daca ai pereche nu inseamna ca trebuie sa ai si pui, o pereche formata dintr-un mascul si o femela mi se pare perfect, eu am avut o pereche de perusi timp de 4 ani si nu am avut niciun puiut de la ei pt ca nu le-am pus cuib si nici eu nu am vrut pui.
Pai exista ceva sigur de facut pentru a nu avea pui? Daca ai fetita si baiat?:D Cred ca imi fac crescatorie pana la urma ca prea vreau din toate rasele acum am luat.o razna ma pensionez )
Pai exista ceva sigur de facut pentru a nu avea pui? Daca ai fetita si baiat?:D Cred ca imi fac crescatorie pana la urma ca prea vreau din toate rasele acum am luat.o razna ma pensionez
)
da exista, nu le pui cuib si nu te astepti al ei sa iti faca oua. Cuibul ii stimuleaza, atata tot, atunci cand nu au cuib poate sa faca oute si pe jos in colivie, iei outul si il arunci daca nu vrei puiuti.
Dar mai rar se intampla asta, unele femele daca nu au cuib nu fac oua.
Pai daca e sigura treaba cred ca ma gandesc serios la asta . Dar pana nu devin eu pentru Mango cea mai buna prietena nu fac miscarea asta ca nu ma descurc sa domesticesc 2 pasaele care o sa faca armata impotriva mea
)
Cum sa arunc ouale...mai oameni buni voi sunteti de fier
Pai exista ceva sigur de facut pentru a nu avea pui? Daca ai fetita si baiat?:D Cred ca imi fac crescatorie pana la urma ca prea vreau din toate rasele acum am luat.o razna ma pensionez
)
toata lumea de aici de pe forum si-ar dori toti papagalii din lume. dar o fetita pt el va fi ideala.gandestete si la fericirea lui. sincer. chiar daca tu i-ti doresti alta specie de papagal. atat de frumos o va curta si o sa-i cante si o sa fie ceva de vis. ai sa vezi. merita. mai ales ca va fi foarte fericit. :k: :pup:
Sper sa nu uite ca exist nu ca lipsesc )
stai linistita. nu este atat de usor sa ai oute. vezi ca altii se chinuie ani de zile sa scoata pui de la o pereche si tu nici nu o ai inca.
Ei eu n`as putea, numai cand as vede outele alea. :bravo: M`as bucura pt copilasii mei ca se iubesc. :heart: :heart:
Sper sa nu uite ca exist nu ca lipsesc
)
of Sabrina. o sa vina si fetita la tine cu siguranta. daca nu o sa-ti tin eu una blanda. :k:
Cel gri ti l-ai achizitionat, sau sunt poze de la viitorul cumparator?
deyseby, ce se mai aude cu nimfele, au oute, pui?
da Silviu. sunt 5 oute momentan. parintii au grija mare de ele. numai ca nu le fac poze. o sa-mi lase outele si nu e bine. ii las in plata lor sa-si faca treaba cum stiu ei mai bine. au tot ce este necesar. deacum ce o vrea Dumnezeu :angel:
Vai Mary cat m.as bucura :bravo: dar cred ca mai astept un pic ca e prea salbatic Mango si nici nu stiu ce mutatie as vrea
adica mie imi place cea winterface sau cea cu obrajii galbeni
Vai Mary cat m.as bucura :bravo: dar cred ca mai astept un pic ca e prea salbatic Mango
si nici nu stiu ce mutatie as vrea
adica mie imi place cea winterface sau cea cu obrajii galbeni
o sa fie de unde te asigur. acum nici nu am pui. de abia au oute una dintre perechi. daca totul va fi bine o sa avem pui peste o saptamana sau cel mult doua. si pana cresc cam 2 luni... mai este :bravo:
:bravo: :heart: am 2 luni sa il fac pe Mango sa ma iubeasca ) ca sa ii dau si recompensa :rusine:
:bravo: :heart: am 2 luni sa il fac pe Mango sa ma iubeasca
) ca sa ii dau si recompensa :rusine:
vezi ca ai luat o decizie inteleapta?. bravo. :bravo:
Ce frumusete e baietelul whiteface pe care vrea mihay sa-l cumpere.Intr-adevar aceasta mutatie e deosebita.
Ca si Silverina mea.... :heart:
Adaugat: 25-01-2010 17:58
Silviu,cred ca practiker gasesti plasa zincata de sarma pe care poti s-o folosesti.Sau la oricare centru unde se vand materiale de constructie.Si coltari sa imbraci marginile.Trebuie sa-ti faci o idee mai intai cum vrei sa arate,apoi sa faci un necesar de materiale.
Ramona...e superba Silverina parca e ingeras :heart:
Ramona...e superba Silverina
parca e ingeras :heart:
doar e mireasa. ce Dumnezeu! mirele e mai sus un pic.
E interesant ca are mai mult gri pe fata.Bombonel are fata alba..... :heart:
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus