3,601

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Am si eu o problema.Perusul meu am observat ca sa zgariat la cioc si mi se pare ca are chiar o mica crapatura.Ce trebuie sa fac ca sa se regenereze ciocul?

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

3,602

Misha bine ai venit in clubul nostru si sa-ti traiasca micutul este superb.
Suana si al tau este minunat sa-ti traiasca :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,603

Suana: Ce dragut e perusul tau :heart: :pup: tongue

Animalutzele mele:o broscutza testoasa,2 catelusi,2 perusi big_smile

3,604

Ma ajuta si pe mine cineva?????????

3,605

o poza ar fii de mare ajutor :pls:

- Bianca

3,606

Nu pot acum dar in max 30 de minute o sa pun si poze!

3,607

Da-i cu betadina. Se va regenera nasucul, dar asa previi orice infectie.

Adriana

3,608

este gel sau unguent?

3,609

Sa va dau o veste ..... :sanatate: :sanatate: Maya a facut un out mare si alb ! :k: :k: :k: Sunt foarte fericita :wis: si banuiam ca va face oute. Acum singura problema este ca nu are nimic in cuib pentru ca nu am apucat sa ii pun talas . Mai pot sa ii pun talas daca a facut deja outul? :heart: A inceput sa cloceasca deja. Sa speram ca vor iesi puiuti. Si mai e o problema ... in cloivie cu Maya , in afara de Rocky care e sotiorul ei mai sunt si ceilalti 3 . Nu am cum sa ii pun in alta colivie pentru ca nu suporta sa stea despartiti de Rocky care ii hraneste pe toti. :pls:
Maine o sa cumpar Ovomix, vitamine si ce ne mai recomanda vanzatoarea.

:heart: ¤ Anyta ¤  :heart:

3,610

Ce veste minunata!!! Sa speram ca va iesi puiutul!!!Cum a zis si Silviu asteptam o poza :wis: :pls:

Animalutzele mele:o broscutza testoasa,2 catelusi,2 perusi big_smile

3,611

silviu wrote:

Daca cioculetul este crapat, posibil sa se fi lovit si cum spune si elfie, betadina ajuta, dar cel mai probabil are o lipsa de calciu, cel mai sigur remediu zic eu, este acela de ai lua niste calciu, nu stiu, cred ca gasesti si in petshop-uri special pt. pasari si ataseaza-i si un os de sepie, o sursa foarte buna de calciu. :k:

cred ca sa lovit ca azi lam inchis in cuib si a fost intuneric.Si atunci cand am facut cuibul capatul unui surub a iesit prea mult prin lemn si cred ca sa zgariat in el.

3,612

Sigur o sa fac poza doar atunci cand va iesi din cuib ca sa pape. E la a treia serie de oute dar la primele doua dupa cum stiti nu a iesit nici-un puiut chiar daca ea a clocit asa cum trebuia. :sanatate: :pup:

Adaugat: 24-01-2010 18:29

Silviu acum am vazut ce ai scris pentru ca ai scris in acelasi timp cu mine smile. Da o  sa ii separ. Au 2 oase de sepie , nisip si tot ce le trebuie. Maine le cumpar Oomix si Multivitaminico. Multumesc pentru raspuns. In cuib nu o sa ma uit prea des . :pls:

3,613

Anny ma bucur atat de mult pentru tine ca a facut fetita un out sper sa mai urmeze si sa ai de data asta cel putin un puiut ca mine big_smile . Succes!

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,614

Anny, ma bucur f. mult :bravo: ..poate o sa ne trezim cu puisori :rusine:
Zilele astea s-ar putea sa-mi iau un perusel ondulat, din pacate, dar de care efectiv, m-am indrgostit :heart: :heart: ...un baietel tare tare tare frumos..ca Snowy a lui Dany, numai ca avea doar cateva pete de albastru si mai putine dungute negre :heart: ..o frumusete alba!

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

3,615

Ce de multe sau intamplat de ieri si pana azi...

Viky e o dulceata ceea ce ai achizitionat tu ... sa iti traiasca :pup:  de Ramona nici nu mai zic ea oricum ne incanta tot timpul ca cate o mogaldeata...

Any ma bucur ca ai din nou oua si sper sa ai mai mult noroc la puisori

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

3,616

Iusty crezi ca luni mai gasesti snowycul? La cat de frumos era...atrage muulte privii :ill:

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

3,617

Sper hmm ...

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

3,618

Si eu :heart: :heart: vreau sa il ating :ill: :ill: era prea frumos :ill:

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

3,619

Multumesc pentru urari si eu sper sa avem noroc de puisori :pup:. O sa le scot nisipul :pls:... Iusty mult noroc si sa speram ca nu a cumparat nimeni peruselul :heart:.
Da Esty macar de un puiut sa avem noroc la fel cum ai avut si tu wink :bravo:.
Am uitat sa va spun ca outul prezenta urme de sange si stiu ca e normal dar m-am gandit sa va spun si asta pentru ca pana acum nici-un out de-al ei nu a avut urme de sange neutral.

3,620

E un lucru bun inseamna ca e fertil...  :pup:

3,621

Asa de repede sa fie fertil? Credeam ca pe la 7-10 zile iti dai seama daca este fertil sau nu. Cred ca urmele acelea de sange , am citit undeva pe Latifa ca apar la primul ou ... smile

Adaugat: 25-01-2010 10:26

Am uitat sa adaug poza si nu mai merge sa editez primul mesaj ca sa pun poza acolo :rusine:.
Nu prea e clara dar se intelege ca este acolo un out.  :heart:

3,622

Speram sa ai si puiut din el  wink

3,623

Anny, spor la puisori, tin pumnii sa fie totul bine!

Vicky - Mamica fericita

3,624

Anny sa fie puii sanatosi. nu stresa parintii des. uitate mai rar in cuib. cel mai bun sfat. pot lasa outele cand ti-e  lumea mai draga. eu am patit-o  :k:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

3,625

Aszazi Chipy a cantat toata ziua inseamna ca se simte ult mai bine smile si nu mai sta deloc cu aripile departate de corp si sufla normal. Ma bucur atat de mult ca se face bine
Puisorul este tot mai mare si grsut big_smile iar Dia il ingrijeste foarte bine.
Maine se implinesc 27 de zile de cand cloceste ultimul out credeti ca ar trebui sa le scot ?