3,576

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Mersi de sfaturi ... dar prefer sa ii las sa isi faca ei pedichiura ... big_smile

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

3,577

Da e vreo problema daca au gherutele mari , adica se pot zgaria ei singuri ??  ca daca nu pe mine nu ma incurca , sa stiu sa iau si eu masuri la asta mic al meu  hmm

3,578

Pai se pot agata in diferite obiecte si normal ii incolodeaza si pe ei ghearele asa lungi... :ill:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

3,579

Nu se zgararie singuri, nu isi fac rau singuri ... dar nu le face bine pentru ca nu mai pot merge bine ...

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

3,580

suporterbaimarean wrote:

Da e vreo problema daca au gherutele mari , adica se pot zgaria ei singuri ??  ca daca nu pe mine nu ma incurca , sa stiu sa iau si eu masuri la asta mic al meu  hmm

e bine sa ai in colivie o bucata de bca sau leagane abrazive..etc. i-si rod singuri unghiile acolo si nu este nevoie sa le tai.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

3,581

Aha , nu am stiut chestiile astea  , am vazut la Tweety ca are gherute destul de maricele da nu ma gandeam sa fie vreo "problema" , o sa ii iau leagan abraziv daca spuneti ca e bun .

3,582

Si eu i-am taiat gherutele lui Rocky pentru ca erau uriase si cu mare grija si multa atentie am reusit smile chiar daca mi-a stat inima in loc sa nu ajung sa ii tai acele vene :ironic:. Acum s-a format o noua pereche Alice si Piciu ( ea are 9 luni iar el 3) se iubesc foarte mult. Pe Alice o cumparasem pentru Bebe dar ea s-a atasat foarte mult de Piciu si acum mi-e tare mila de Bebe ca a ramas singur ... as vrea sa ii cumpar si lui o sotioara dar nu prea vor parintii mei neutral... :pup:

:heart: ¤ Anyta ¤  :heart:

3,583

dar nu prea vor parintii mei

dar cine a zis ca trebuie sa stie si ei? smile il aduci acasa ca asa nu are ca sa-ti faca, eu pe Candy am zis k am primit-o de la o prietena si miky a fost cadou de ziua mea, :wis: doar ca am mai contribuit si eu. smile Dar nu au zis nimic cand am ajuns cu el acasa :wis: nici nu mai aveau ce sa zica. smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

3,584

La fel le-am zis si eu despre Piciu ca l-am gasit ... dar defapt il cumparasem smile... nici acum nu stie nimeni decat eu si el. smile

3,585

annymary40 wrote:

nici acum nu stie nimeni decat eu si el. smile

si noi wink smile

- Bianca

3,586

multumesc pentru raspunsuri...o sa le schimb betele cu altele de salcie si o sa cumpar niste betisoare abrazive wink

3,587 (edited by suana 24-01-2010 13:32)

Si eu fac din astea....  :rusine:  Lory,perusica ultima venita,am luat-o fara sa spun nimic.A fost prea frumoasa  si a trebuit s-o iau.Am avenit acasa,am lasat-o cu ceilalti pe afara,vazand ca e foarte curioasa si imediat s-a intergrat in stol. :k: Cand a venit sotul meu,ma abtineam sa nu ma dau de gol,ca de regula  se citeste ca am comis ceva....  smile Cand a zburat doar ,m-a intrebat:de unde ai  luat-o si de ce?  Dar s-a obisnuit..... :bang:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,588

Astazi Rocky a venit la mine pe mana din zbor de foarte multe ori :heart:. Prima data m-a vazut ca mananc si a coborat de pe colivie si a venit pe mana mea ca sa ii dau putina painica . Nu puteam sa il refuz ( nu prea le dau paine) si apoi a zburat langa Maya ca sa ii dea si ei paine. :heart: :heart:
Dupa ce am terminat de mancat a mai venit de cateva ori la mine si s-a jucat cu bratarile mele ... ce scump e !! Si ceilalti vroiau sa vina dar erau fricosi sad Rocky stie ca nu ii fac nimic si sta mereu pe mana, deget cand bag mana in colivie sa aranjez pe acolo sau sa le pun mancare dar asa din zbor nua venit pana acum :pls: :pup:

3,589

ce norocosi sunteti :pls: ai mei se sperie de mn...si deabea ii prind sa ii pun in colivie,macar canaritza ma iubeste :pls: :heart: :pup:

- Bianca

3,590

annymary40 wrote:

Astazi Rocky a venit la mine pe mana din zbor de foarte multe ori :heart:. Prima data m-a vazut ca mananc si a coborat de pe colivie si a venit pe mana mea ca sa ii dau putina painica . Nu puteam sa il refuz ( nu prea le dau paine) si apoi a zburat langa Maya ca sa ii dea si ei paine. :heart: :heart:
Dupa ce am terminat de mancat a mai venit de cateva ori la mine si s-a jucat cu bratarile mele ... ce scump e !! Si ceilalti vroiau sa vina dar erau fricosi sad Rocky stie ca nu ii fac nimic si sta mereu pe mana, deget cand bag mana in colivie sa aranjez pe acolo sau sa le pun mancare dar asa din zbor nua venit pana acum :pls: :pup:

Esti pe drumul cel bun. Felicitari! In curand or sa vina si ceilalti, crede-ma. Or sa prinda curaj. Minunata veste ne-ai dat! :bravo:

Adriana

3,591

Elfie, uite inca o veste buna, am intrat si in clubul perusilor :rusine:!
Uite ce pitic mic si scump am gasit :heart:. Vi-l prezit pe Rico! E mic, bland dar rau de gura wink! Am mai adaugat o colivie langa celelalte smile!
Bianca, ma bucur sa aud ca micuta canarita se simte bine. Mi-a placut tare mult de tine, esti o d-ra pe cinste. Iar Muchi m-a topit cu limbuta lui mica si roz, de cand m-a pupat :rusine:!

Vicky - Mamica fericita

3,592 (edited by biancadumi 24-01-2010 15:03)

vaai Misha ce frumusete ai tu acolo :heart: :pup: cioculetul mik si firav :heart: ehh pai Muchidut ii "topeste" pe toti cu limbuta lui :pup: e smecherasul meu iubit  :heart:  si ms pt complimente :merci: acum trei sa le fak si eu smile s-a vazut ca sunteti o doamna fff iubitoare de animale :pup: si chiar daca ma cunoscuse-ti de un minut ati avut ff mare grija de mn :pls: si e un adevar ca trebuia sa va angajati la pet la cat de repede montati colivia smile :heart:

- Bianca

3,593

Misha bine ai venit in clubul perusilor :pup: smile e foarte dragut Rico sa iti traiasca ! :bravo: Ma bucur sa aud ca ti s-a marit familia. O cloivie in plus e bine venita tongue esti norocoasa ca e bland si in plus e foarte frumos. Daca ai nevoie de sfaturi sau vrei sa te ajutam cu ceva pune-ne intrabri tongue

3,594

Vai, Vicky, ce minuntatie!!!! :heart: :heart: :heart: Sa-ti traiasca! Scumpete mica! :heart:

Adriana

3,595

Anny, multumesc. Eu de mica am tot avut pasari, perusi si canari, ca pana in 1990 nu prea gaseai alte specii la noi in tara. Asa ca sunt familiarizata cu modul lor de ingriijire. Si da, Rico a apartinut pt o scurta perioada de timp unei persoane care a avut f.bine grija de el si l-a imblanzit. Acum studiaza zebrele, e ceva nou pt. el. Si mai galagios ca el :wis:.

Vicky - Mamica fericita

3,596

Silviu, multumesc, dar stiu ca este baiat. Si sigur nu are 4 luni, mai putin poate, dar mai mult in nici un caz.

Vicky - Mamica fericita

3,597

Nicky.....  :heart:

http://i48.tinypic.com/2dufql2.jpg

http://i47.tinypic.com/24noaqr.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,598

misha67 wrote:

Silviu, multumesc, dar stiu ca este baiat. Si sigur nu are 4 luni, mai putin poate, dar mai mult in nici un caz.

Nu prea pot sa-mi dau seama din pozele astea ce varsta are, dar cred ca Silviu are dreptate, in jur de 4 -5 luni, pt ca ceromul a inceput sa i se faca albastru si asta se intampla cat trece de varsta de 5 luni, sau poate e fetita... hmm

3,599

Suana, frumos albastrelul :heart:!
Rico sa fie sanatos, nu conteaza nici varsta si nici sexul, noi oricum il iubim, cum ne iubim toate inaripatele, iar lui fi-miu deja-i sta in cap. Si la propriu si la figurat  wink. Sau admira peisajul.

Vicky - Mamica fericita

3,600

Misha...sa-ti traiasca mititelul!!!Este foarte frumos! :bravo:

Animalutzele mele:o broscutza testoasa,2 catelusi,2 perusi big_smile