Re: Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans
poze noi cu papagalii mei :k: sper sa va placa
Adaugat: 23-01-2010 19:28
si inca 2
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans
poze noi cu papagalii mei :k: sper sa va placa
Adaugat: 23-01-2010 19:28
si inca 2
Deosebit de frumosi.Cum spuneam si de ceilalti,parca sunt pictati.Au un colorit superb.Sa-ti traiasca.
multumes :merci: si ai dumneavoastra
Sunt superbe Dan sa-ti traiasca au un colorit absolut superb :pls:
scumpicei...imi place copacelul.... :pup: :bravo:
Dan nu cumva ai doua fete? Mi se pare ca amandoi au culorile mai pale.
Ori sunt foarte tineri ori iloveanimals are mare dreptate, nu am vazut ce a scris iloveanimals pana cand mam gandit ca ai doua femele.
Sa speram ca sunt totus M / F
sa va traiasca. Salutari
acum am vazut postarile nu sunt femele masculul e mai tanar si nu are penajul schimbat
Dar de unde stii cand sunt masculi atunci cand sunt tineri?
pai au capul mai aplatizat si canta mai mult si mai frumos si mai mea zis vanzatorul dar nu prea am inteles ca la pipait sub piept mai aproapede coada au doua oase la masculi sunt mai apropiate si la femele mai distantate
Dan sa-ti traiasca papagalii. sunt foarte frumosi. i-mi place copacelul. bravo. :bravo:
Dan sa iti traiasca si sa speram ca ai intradevar femele ca si eu era sa zic ca ai doua fetite ....
va multumesc de urari :merci: si ai vostri sunt frumosi si sa va traiasca
te anunt ca ai pereche...nu sunt 2 femele.dar stii asta deja.. se vede mai bn dupa cioc si cap... :k:
da stiam oricum ms :merci: dar nustiu dc femela fuge de mascul cand se apropie de ea dar nu intodeauna de ex la baie se baga ambi de odasa si uneori sta langa el poate nu sau obisnuit inca unul cu celalalt
Exact cum ai spus si tu poate inca nu sunt obisnuiti unul cu celalalt ... mai lasai putin
Iusty,nu prea ti se vede numele cu galben intentionat ai facut-o nu ??
ms :merci: Iusty si ai tai sunt fff frumosi sa iti traiasca
:bravo: alte 2 frumuseti. sa`ti triasca! :k:
multumesc Anka si ai tai sunt fff frumosi sa-ti taraiasca ce mai este cu outzele am inteles ca saptamana asta ar trebuia sa inceapa sa iasa pui sper sa iasa sanatosi si frumosi noroc :sanatate:
Anka nici un semn pentru marirea familiei?
Se cam lasa asteptati
De cand i-am pus vitamine in hrana, Paco sta numai pe langa hranitoare. :heart: De fapt, il si inteleg, caci miros bine. Toata ziua se iubeste in oglinda.. Ciocul in schimb imi da de gand, este exfoliat de ceva timp... devoreaza osul de sepie, in schimb, nici o schimbare. Coloratii vostri cum il au?
Paco al meu si-a format obiceiul sa iasa atunci cand doreste maria sa. De fiecare data cand reuseam sa il inchid, nici bine nu apucam sa ies din camera, ca el deschidea colivia si iesea din nou. Acum fiindca mai am o pasare, nu il mai las pe Paco sa iasa atunci cand vrea el, si saracu acum danseaza pe langa portita . Le voi da amandurora drumul, sa faca un zbor de dimineata, si profit sa fac putina curatenie in colivii.,.. iar puiii sa intre cand masa e gata.
Si ai mei au ciocul exfoliat cel mai mult Paco ... eu la vitamine le pun doar cate o lingurita pentru fiecare in hranitoare si o amestec cu mancarea obisnuita
Forum 4animale → Pasari → Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans