4,376 (edited by suana 21-01-2010 20:16)

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

:pup:  Eu am trecut prin asa ceva.Cat  o bateam pe mama la cap ca vreau un animalut si l-am primit cand am avut grija de el.Ei bine,se ocupa si ea ,n-am fost chiar asa responsabila de la inceput,dar am invatat ca daca faci ce trebuie ramai in compania animalutelor dragi.Si mai capeti si altele :k: Dar grija mare.....ca s-ar putea mari numarul de membri necuvantatori,eu va doresc sa ma ajungeti cu micul zoo.  :pls: :sanatate:  smile

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

4,377

Mi.as umple casa de animale si m.as pensiona smile)

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

4,378

Asa imi zicea si mie si acum cum are tip cum vine si se holbeaza ba chiar stiti ce? Ea a gasit forumul ,ea mi.a facut cont big_smile deci...orice om se adapteaza. Va fi pasarea ta, in camera ta si in grija ta. Va trebuii sa inteleaga si tu va trebuii sa ii explici ca nu are de ce sa faca rau unui sufletel si cand vorbesti de un animal de companie nu vorbesti de bani, cel putin io nu m.am gandit niciodata. Adevarat nu poti sa vrei un Ara daca nu ai banii tai clar, fara sa trebuiasca sa cersesti pentru ei, si spatiu si etc. Ideea e ca un animalut mic, nu mananca si nu costa multi bani...de fapt nici nu stiu de ce vorbesc despre bani...of parintii astia!

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

4,379

Sabrina ma cheama Bubbles e porecla (powerpuff girl - blonda). In legatura cu mama ta...poate nu ii arati cum iti spunem sa o pui in fata faptului implinit si sa nu asculti de dansa :rusine:

4,380

Pai hai sa scriem langa semnatura fiecare numele ,asa cum a facut deja Simona(birdslover) si Ana.Si   asa o sa ne spunem pe nume,ca suntem prea apropiati si toata ziua ne scriem,e normal sa ne stim si numele.Eu acum am sa si scriu.  :k: :pls:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

4,381

Mango al meu se cam uita intr.o parte asa...adica tine capul intr.o parte si se holbeaza la ceva. De obicei la tv sau la o jucarie din colivie. Il afecteaza oare cu ceva? Tot incerc sa il prind intr.o poza dar nu reusesc big_smile

4,382

silviu wrote:

Nu vrea sa inteleaga de nici un chip, responsabil sunt, nu ca vreau sa ma laud, dar si curatenie si grija pe care le-o port animalelor se vede, deci nu asta este problema.
Ea spune ca "ce iti trebuie o pasare intr-o colivie, mai bine faci altceva cu banii aia, eu nu ii vad rostul".
La faza asta nu stiu ce sa ii mai zic, i-am propus tot felul de chestii, dar ea o tine pe a ei. Ba ca am ajuns sa ne certam si i-am zis ca o iau chiar si fara voia ei. Si imi spune "ia-o ca a doua zi dupa ce vi de la sch. nu o mai gasesti". :cry:

asa a patit fratele meu cand a vrut catel. aceea-si poveste. dar l-a adus in casa si i-a inchis gura mamei. totusi tata a fost de partea lui si dupa un an a adus si el o catelusa sa nu-i fie urat lui Bitu. smile  . saraca mama, acum ar fi in stare sa ne dea pe noi... decat sa dea cateii. :sol:

Adaugat: 21-01-2010 23:22

Nimfa, este adorabil Paco in prima poza. :pup:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

4,383

Concert pentru pisica :wow:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jbpUTprLHEU[/youtube]

4,384

si eu l-am vazut este foarte frumos filmu dar mai ales trilul acelei nimfe imi place la nebunie

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

4,385

Ramona,e de ajuns.Ma distrez si eu ,sa vad ce mai fac si altii.Toti sunt frumosi si deosebiti.

4,386

Da intradevar toti sunt frumosi este super video mai ales trilul nimfei :bravo:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

4,387

suana wrote:

Ramona,e de ajuns.Ma distrez si eu ,sa vad ce mai fac si altii.Toti sunt frumosi si deosebiti.

multumim pt avatar. :pup:  :pup:

- Mary-

4,388

Cu placere,sper sa-ti placa. Latifa a fost o draguta si ti l-a schimbat. :k:

4,389

Mi-am schimbat semnatura!
:pup: cioculetele!

Vicky - Mamica fericita

4,390

bubbles wrote:

Mango al meu se cam uita intr.o parte asa...adica tine capul intr.o parte si se holbeaza la ceva. De obicei la tv sau la o jucarie din colivie. Il afecteaza oare cu ceva? Tot incerc sa il prind intr.o poza dar nu reusesc big_smile

Cum se uita ... asa ???

Adaugat: 22-01-2010 18:19

Sau asa ???

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

4,391

Ca in prima smile) in a doua ma distreaza teribil cand il vad, dar am inteles ca asa se uita ei...:D mi.a zis cineva care are un micul alexandru ca si al lui se uita la fel

4,392 (edited by ella_costan 22-01-2010 20:11)

Asa se uita ei cand sunt curiosi .... ei nu vad cand se uita normal si vad mai bine doar pe o parte

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

4,393

Vai dar e dulce foc big_smile

4,394

Laura,pupam motatzii frumosi....  :pup:

4,395

suana wrote:

Pai hai sa scriem langa semnatura fiecare numele ,asa cum a facut deja Simona(birdslover) si Ana.Si   asa o sa ne spunem pe nume,ca suntem prea apropiati si toata ziua ne scriem,e normal sa ne stim si numele.Eu acum am sa si scriu.  :k: :pls:

buna idee

- Mary-

4,396

si pe mine ma distreaza felul cum se uita ei cand sunt curiosi si vor sa vada neaparat is foarte ducli atunci...

4,397

Mi.a tras Mango o zgarietura pe fatza...salbatica fiinta. L.am luat sa il pup nu am putut sa ma mai abtin. Stateam in pat si el pe mine si il mangaiam si deodata a venit in fuga spre fatza mea si s.a cocotat pe ea smile) e bine ca sunt in sesiune si stau in casa smile)

4,398

se mai intampla si mie coco vrea sa mi se prinda de fata din zbor dar cel mai tare lucru care mi sa intamplat a fost cand mi-a lasat un cadou pe fata smile

4,399

smile) Eu am fost plecata ieri si i.am lasat usa de la colivie deschisa. Cand ma intorc era tot in colivie, zic eu "vai mititelul nu a iesit deloc" si dupaia vad si eu "cadou" pe tastatura...:))

4,400

Pot sa ma laud si eu cu hainele mele de casa.....cam toate sunt insemnate mai ales de Hanny care sta mult pe umarul meu.Dar asta e moda,mai nou....  smile Pe pantaloni si cizme am doar urme la labutze mari de la Bruno.Deci ....sunt insemnata,sa se stie ca am animale. :sol: