4,351

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Da , dar daca nu era Animaxul eu de unde il mai luam pe Sonny ??? Asta era "supararea" mea ... Stiu ca nu a spus-o cu rea credinta ! :pup:
Nu este nici un deranj ... Numele meu este Laura ... si va pup pe toti :pup: :pup: :pup:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

4,352

Off chiar nu am zis din rautate doamne fereste Sonny e un scump si un fericit ca are parte de asa multa iubire. RAR!!

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

4,353

bubbles wrote:

Aici in mall cotroceni este o nimfa ca a mea de vreo 8 luni...este de cand s.a deschis magazinul. Ma doare...ca nu se dau "pe banda" ca sa zic asa cum se hau hamsterii....si pasarile merita iubire si atentie, nu lasate sa imbatraneasca in pet shop. Nu am nimic personal cu niciun pet shop dar ma doare sufletul... sad

Sunt de acord cu tine in toate privintele! Dar hamsterii sunt mult mai cumparati probabil pt. ca oamenii cred ca sunt mai usor de intretinut etc. . Nu am nimic cu hamsterii, si mie mi-ar placea sa-mi iau unul, insa si un pasaroi merita iubit, merita sa aiba o casa, unde sa beneficieze de hrana, de caldura, de ingrijire, mai ales de iubire, sa fie in centrul atentiei!

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

4,354

Stiu bubbles ca nu ai spus-o cu rautate ... :pup:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:

4,355

Eu credeam ca aici toata lumea este egala ... D-na ... fara doamne aici !!! ... Cei mai multi de aici au aproape jumatate din varsta fiului meu ... nu conteaza varsta ... totul este sa ne respectam unii pe ceilalti si sa avem grija de "perlele" noastre ... Vreti sa spuneti ca nu e asa ???

Adaugat: 20-01-2010 19:13

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d7c8GvLGaII[/youtube]
Mai bine spuneti-mi si mie daca va place ... L-am gasit pe youtube si mie mi-a placut mult  ...

4,356

ce pasare este aceasta rosie ????? wink

- Bianca

4,357

Este foarte frumoasa smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

4,358

ce statea ea mititica numai vroia sa plece big_smile

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

4,359

Flay i-mi place tare mult pasarea. Bombonica mea era din animax. era mult mai ingrijita decat  Perluta si Motatul care sunt de la crescator. cei 2 din urma aveau paraziti si tinuti 6 intr-o vpliera cat colivia mea cea mare. poate mai mica. Bombonica era sanatoasa si bine ingrijita. acum am inteles ca da si garantie pe pasare. 7 zile. au medic veterinar propriu care vine zilnic, asa e la Suceava. in rest nu stiu. Puf si Bombonel sunt din alt petshop, unde erau tinuti intr-o voliera cu perusii. acolo era mai dezstru. asa ca acum sunt bine cu totii.eu una as cumpara si acum o pasare din petshop sau piata sa o salvez din chinurile alea.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

4,360

biancadumi wrote:

Este un cardinal, pasarea din sigla Latifa tongue
http://ibc.lynxeds.com/search/ibc_features/cardinal

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

4,361

Imi pare rau ca intru asa rar, dar nu prea mai am timp. Nici poze n-am reusit sa mai fac sad. Dar chiar daca nu am scris, v-am citit zilnic si am admirat nimfe, una mai frumoasa ca cealalta :heart:.
Nimfele mele sunt bine, au inceput sa pape mar, le dau de luni bune si ele abia acum i-au dat de gust. Mai bine mai tarziu decat niciodata!
:pup: cioculetele!

Vicky - Mamica fericita

4,362

Latifa wrote:
biancadumi wrote:

Este un cardinal, pasarea din sigla Latifa tongue
http://ibc.lynxeds.com/search/ibc_features/cardinal

multumesc ca mi-ai spus :pup: este o pasare superba :heart:

- Bianca

4,363

vreau sa va anunt ca lui paco ia dat codita am sa fac poze mai tarziu.

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

4,364 (edited by suana 21-01-2010 12:57)

eleny_1971 wrote:

Am citit si am sa-l respect !
AJUTATI-MA CU UN SFAT : NIMFA MEA DE 1 AN A FOST SPERIATA !    cineva a vrut sa o prinda noaptea cu lumina stinsa si din invalmaseala aceea a ramas fara coada, mai are 3 pene mai mici, acum este suparata , nu vorbeste si nu mai are chef de nimic !   VA SUPRAVIETUI ?  CAT VA DURA TRAUMA ACEASTA PT EA ?  DATI-MI UN SFAT VA ROG !!!!!!:wow::o:o:o:

In primul rand bun venit.In al doilea,nimeni nu-ti va raspunde la topicul unde se afla regulamentul.Fiecare animalutz are un topic al lui.Si in al treilea rand chiar e nevoie ca ,,cineva'' s-o asalteze noaptea pe intuneric????.Nu stiu mai exact ce s-a intamplat dar cu traume va ramane,si pentru ca nu mai are pene dar si tratamentul ca atare.Cand dormea  noaptea in liniste,ea a fost prinsa pe intuneric,e cam extrema treaba asta.In cine sa aiba incredere si de cine sa se apropie daca e luata cu japca.De crescut penele ii vor creste,dar daca asta e tratamentul aplicat cu prins pe NV ,nu stiu ce sa zic.Si daca mai sangereaza locurile de unde i-au fost smulse penele ,atunci nu e bine deloc.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

4,365

foarte frumos filmuletul si din cate am observat eu aceea pasare incepuse sa se acomodeze cu acel om deci de aici se poate vedea ca animalele pot "citi"caracterul omului...
in legatura cu nimfa aceea speriata tratamentul este urmatorul: sa se vorbeasca foarte mult cu ea, sa nu se mai faca miscari bruste pe langa ea sa o lasati sa stea linstita si is va reveni; codita ii va creste la loc in timp...

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

4,366

deyseby wrote:

... Bombonica era sanatoasa si bine ingrijita. acum am inteles ca da si garantie pe pasare. 7 zile. au medic veterinar propriu care vine zilnic, asa e la Suceava. in rest nu stiu. Puf si Bombonel sunt din alt petshop, unde erau tinuti intr-o voliera cu perusii. acolo era mai dezstru. asa ca acum sunt bine cu totii.eu una as cumpara si acum o pasare din petshop sau piata sa o salvez din chinurile alea.

Si eu pentru Sonny am primit o hartie cu "garantie" de 10 zile ... Ce urat suna "garantie" :furios: ... Daca se "strica" in  10 zile mi-l schimbau ... :furios: Nu mai spun nimic ... Vorbalui Mircea Badea :"TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL !!!"... Mare dreptate are !!!

4,367

De ce Poli obate pe Doli si invers?

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

4,368

pozele care v-am promis

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

4,369

Ce fatzuca are mititelu :pup: Paco iti sta bine cu coditza :heart:

4,370

Este foarte dragutz ma bucur ca ii creste codita smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

4,371

nimfa multi multi pupici la paco :pup: :heart: ...

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

4,372

silviu wrote:

Vai e un adorabil si jumatate. tongue
Si eu imi doresc la nebunie sa imi iau o nimfa, de preferat mascul, dar mama nu ma lasa imi tot spune ca la casa mea pot sa tin cate animale vreau, dar aici nu, nu si nu.
I-am zis ca am banii, si chiar asa e, nu vroiam sa ii cer ei, dar tot nu vrea. :cry:
Ce metode sa mai folosesc ca sa o conving pana prin primavara, cand s-ar putea sa imi iau una de la deyseby? :cry:

Cati ani ai scuze ca intreb, dar sa stiu ce raspuns sa iti dau big_smile

4,373

Nu ma supar. Am 19 ani. Eu am incercat sa le arat alor mei ca sunt responsabila si as avea timp si as vrea sa am grija de un animalut...si nu a mers. Avand in vedere ca numai ai 14 ani ( cu toate ca cei de 14 ani acum nu sunt aceeasi de 14 ani pe vremea cand aveam eu - sunt mult mai dezghetati la minte, mai maturi, mai responsabili), eu zic sa faci cum am facut eu, doar daca esti perfect convins ca vei putea avea grija de motat si sa nu te gandesti prea curand de la acizitia ei sa ceri ajutor de la parinti. Eu asa am facut cu Pufu, l.am luat cand ai mei erau in concediu. Vazand ca sunt responsabila, ma interesez de sanatatea, poftele si curatenia lui, au intels ca numai sunt un copil si e dorinta mea sa fac asta. Pe Mango mi l.a luat mama de Craciun si crede.ma ca daca imi ziceai acum jumatate de an ca o sa.mi ia mama pasare nu credeam. Aici conteaza foarte mult relatia ta cu mama ta, cu parintii tai, si cat de iubitori de animale sunt ( ca sa nu risti sa zboare nimfa pe geam). Nu ma intelegeti gresit ca il invat sa fie obraznic, nicidecum, dar uneori trebuie sa arati parintelui prin fapte ca esti in stare de ceva...dupa aceea te vor ajuta oricum smile

4,374 (edited by suana 21-01-2010 20:11)

Da,bubbles are perfecta dreptate.Cand parintii vad ca esti responsabil ii castigi de partea ta.Si ,incearca,silviU,sa-i inviti pe parintii tai sa citeasca forumul si sa fie putin timp langa tine cat esti aici cu noi.O sa gaseasca numai oameni care iubesc animalele,care au ce povesti si aICI impartasesc din experienta lor minunata de a trai  impreuna cu ele.MULT SUCCES. :k:
Pupic pentru Paco cu codita mica.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

4,375

Ce ma bucur ca cineva mai mare si MAI responsabil ca mine imi a dreptate big_smile