eleny_1971 wrote:Am citit si am sa-l respect !
AJUTATI-MA CU UN SFAT : NIMFA MEA DE 1 AN A FOST SPERIATA ! cineva a vrut sa o prinda noaptea cu lumina stinsa si din invalmaseala aceea a ramas fara coada, mai are 3 pene mai mici, acum este suparata , nu vorbeste si nu mai are chef de nimic ! VA SUPRAVIETUI ? CAT VA DURA TRAUMA ACEASTA PT EA ? DATI-MI UN SFAT VA ROG !!!!!!:wow::o:o:o:
In primul rand bun venit.In al doilea,nimeni nu-ti va raspunde la topicul unde se afla regulamentul.Fiecare animalutz are un topic al lui.Si in al treilea rand chiar e nevoie ca ,,cineva'' s-o asalteze noaptea pe intuneric????.Nu stiu mai exact ce s-a intamplat dar cu traume va ramane,si pentru ca nu mai are pene dar si tratamentul ca atare.Cand dormea noaptea in liniste,ea a fost prinsa pe intuneric,e cam extrema treaba asta.In cine sa aiba incredere si de cine sa se apropie daca e luata cu japca.De crescut penele ii vor creste,dar daca asta e tratamentul aplicat cu prins pe NV ,nu stiu ce sa zic.Si daca mai sangereaza locurile de unde i-au fost smulse penele ,atunci nu e bine deloc.
Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus: