1,251

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

Eu am peste 100 de filmulete favorite, printre care foaaarte multe cu papagali.
Uitati-va la asta smile
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X3H7E7Zbdd0[/youtube]

1,252

ce draguti sunt!! :heart: ..

oare o sa faca sh rocco vreodata asa? smile

simona smile .. imi place semnatura ta smile ..

nb :pup:

Ana :heart:

1,253

Sunt foarte draguti si mai ales fac o multime de prostii daca sunt pereche ....

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,254

Nu te las sa te uiti la televizor .....tu trebuie sa inveti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adaugat: 19-01-2010 10:44

it's mine ....mine ....all mine smile

1,255 (edited by alexis 19-01-2010 10:59)

neatza fetelor , haioase filmele cu papapgalashi, si eu cand l-am luat pe polly eram innebunita sa gasesc diverse pe internet (cum sa l faci sa vorbeasca etc), da mi-a mai trecut.
baiatul meu inca nu a intrat in colivie (decat vreo 3 secunde aseara putin) , insa i-am pus mancarica si apa sa nu flamanzeasca big_smile.
Observ ca are un loc favorit in care sa stea , si anume pe pat , ba chiar m-a trezit de dimineatza punandu-se langa mine in patuc, pacat ca se sperie repede sad.
In schimb are un "cel mai bun prieten" si anume iepurica , care o alearga toata ziua si se joaca impreuna, desii el are tendinte de ciupire a urechiuselor luni ale lui tzumpi , ma iau de el si se potoleste. M-as uita toata ziua la ei cat de haiosi sunt big_smile

P.S: Voi ce le mai dati de papa bun alexandrilor? is in pana de idei .... :merci:

~*~*~*~*~*~*~* I love my Polly *~*~*~*~*~*~*~

1,256

Pai un deliciu pentru ei sunt fructele si legumele proaspete , eu lui verdeatza ii dau indeosebi mar , o felie de portocala ...pe care le mananca din mana . poti sa ii cumperi batoane din acelea care se agata de colivie . Oricum deliciul cel mai mare e sa ai grija cat mai bine de el si sa ii acorzi foarte mare atentie pentru ca specia lor e geloasa ...:D

Verdeatza rullz...

1,257 (edited by suana 19-01-2010 12:54)

Fara batoane din alea,fara suparare.Au fost multe discutii pe forum si am ajuns la concluzia ca sunt nocive pentru ca sunt lipite cu chimicale.Exista chiar o reteta pentru a putea sa le facem noi batoane,e la topicul pentru nimfe.Alexeii se mai bucura de alune de padure,nuci,morcov,conopida,rosii,ardei gras,brocoli,paste,orez ,cartofi fierti. :k:
Tare poza pe televizor. !!!

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,258

eu de exemplu am gasit in congelator mazare ...si era deja incoltita si i-am dat lui Tweety ...ii place enorm big_smile

1,259

ihii l-am prins un pic la poze big_smile, si pe tzuptulica care doarme ca valiza'n gara la picioarele mele (se ascunde de polly=) )

si da ! polly mi-a rupt posterul de pe perete sad((

1,260

nu e cu mei ... e din ala cu seminte si fructe sad nu stiam ca nu sunt bune ...

1,261

Eu am renuntat sa-i dau lui David batoane pentru ca da toata mancarea pe jos si roade batul big_smile
Cruditati ii dau doar mere, banane si morcov pentru ca de atunci de cand a avut probleme mi-e frica sa-i mai dau altceva (doar ocazional..) ... si ... seminte din belsug big_smile

1,262

ce'a patit david atunci? sad

1,263

Mi-am luat posetuta ca sa fiu la moda :rusine:

1,264

capshunik wrote:

Medicul l-a diagnosticat cu paraziti intestinali dar tind sa cred ca a avut o indigestie. Ca ii pusesem intr-un vas si banana si mar si ardei si mai multe.. si a  mancat din toate. A facut 3 injectii si si-a revenit :heart: :pup:

1,265

fetelor am si eu o problema ... s-a suparat polly pe mine ca i-am inchis colivia si nu-l mai las liber prin camera , si nu stiu ce sa-i fac ca e f agitat si caraie cand ma apropii de el
voi cum a-ti invatat alexandrii vostri cu colivia?
mi-e mila de el sad

1,266

eu pe Tweety il las afara de dimineata ...si pe la ora 5-6 il inchid .... bine mai este cand nu reusesc sa-l inchid la 5 ...dar tot intra el/ea si atunci inchid colivia....iarasi s-a obisnuit deja ca dimineata il las liber ....iar daca nu ii dau drumu dimineata ...face dezastru in colivie smile) toate hranitoarele le arunca pe jos roade tot ce prinde ....:))

Adaugat: 20-01-2010 22:06

trebuie sa iti obisnuiesti papagalul ca de exemplu ...dimineata poate sa fie afara ..si seara in colivie ...dar doar dupa un timp se va obisnui ..

1,267

birdslover wrote:
capshunik wrote:

Medicul l-a diagnosticat cu paraziti intestinali dar tind sa cred ca a avut o indigestie. Ca ii pusesem intr-un vas si banana si mar si ardei si mai multe.. si a  mancat din toate. A facut 3 injectii si si-a revenit :heart: :pup:

of sad( .. eu nu am veterinar aici.. adica..am unul..dar "nu se ocupa cu astfel de pasari " ..

mai pe scurt..

nu stie smile

..

si daca lu' rocco o sa'i fe vreodata rau..eu ce fac sad ? ..

ma gandesc ca ..odata.. era in cusca..si usa era legata cu o sarmulita..usa de jos..de la mancare..si eram in alta camera..si l'am auzit facand asa.. cra cra smile .. nu stiu sa explic cum facea.. si m'am dus la ea repede.. si era inteenita acolo.. si unghia o avea langa ochi asa.. si m'am speriat..am crezut k... . k..o avea in ochi!.. si l'am tras de acolo..sh a zburat pana la mine in camera.. si aparent..nu avea nimic. parea chiar sanatoasa.pe urma am plecat 5 min ..si cand m'am intors.. era plin de sange la mine in camera.. ii curgea de acolo de la gat sad( sad( ...  stiti ca are un gol acolo..intre gat si cioc. si .,, ii curgea intruna..nu se oprea..i'am pus un prosopel  acolo..si chiar nu stiam ce sa fac. eram singura.. si plangeam continuu. sad .. si pana la urma.. i'a trecut.. si ma gandesc ca a pierdut atat de mlt sange atunci.. dar s'a insanatosit :heart: ..

1,268

Suana, m-am amuzat teribil pe seama filmuletului. am stat o noapte sa le vad pe toate de pe youtube. :k:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

1,269

capsunik ,bine ca i-a trecut.Imi dau seama prin ce-ati trecut.Sarma aia putea face lucruri mult mai rele.Sunt pasari mai grele si cu cat se zbat cu atata mai rau isi fac.Sper ca ai luat sarma vinovata.Eu nu am la Alezi asemenea ,,accesorii'',iar pentru celellalte pararele exista clame pentru rufe ,,care tin usile deschise.
deyseby si eu ma uit cu placere la ce nebunii pot face  istetii astia. smile

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

1,270

mda stiu sad .. era pe la inceput cand l'am luat sad ..nu stiam mare lucru despre ei neutral ..

n'a mai avut asemenea probleme :heart:

e bne sanatoasa acum smile) ..

numai dracii face smile)

1,271 (edited by suana 21-01-2010 18:29)

Dupa poza care ai pus-o la concurs,imi dau seama ca e o sportiva pe cinste :k:  ; se pricepe la bagat la cos...  smile
Alexi va concura cat de curand la.......aruncarea obiectelor. smile

1,272

sal la toata lumea.... ma bucur ca am gasit un site unde se discuta doar de aceasta minunata specie de pasari, dar cel mai mult ma bucur ca sunt si eu un nou posesor de Micul Alexander.
  Sunt nou aici, dar si incepator in acest domeniu, nu prea stiu multe despre aceste pasari, doar ce am citit de pe acest site. Insa sunt foarte incantat sa vad ca multi dintre voi ati reusit sa va apropiati atat de mult de Alexi..:)
  Eu am achizitionat un exemplar dintr-o piata din Cta acum vreo 6 saptamani. Vanzatorul mia zis ca are 3 luni si ca e baiat... Acum cat de adevarat este, nu am de unde sa stiu, insa nu asta e problema, fiindca sincer sa fiu nu ma deranjeaza daa e femela.
  Ce ma ingrijoreaza pe mine e ca in aceasta perioada de 6 saptamani, nu s-a obisnuit deloc cu mine, se agita doar cand ma uit la el si ii vorbesc. Acum ma gandesc ca poate am gresit ca lam scos din colivie si iam dat drumul in casa seara iar dimineata il prindeam si il bagam la loc pt ca plecam la munca. Cat era liber, nu s-a apropiat deloc de colivie si nu a mancat deloc. Cred ca lam stresat tare, dar acum nu mai fac asa si incerc sa nu il mai bag deloc in seama, insa nu pot ca e tare simpatic...:D

Va rog sa imi dati si mie un sfat cam ce ar trebui sa fac in viitor, fiinca tare drag mi-ar fi sa se apropie de mine fara teama si sa cante,sa fluiere... Pana acum nu a scos nici un sunet si ma intristeaza.

Paco il cheama...:)

Keep your game tight.

1,273

suana wrote:

Dupa poza care ai pus-o la concurs,imi dau seama ca e o sportiva pe cinste :k:  ; se pricepe la bagat la cos...  smile
Alexi va concura cat de curand la.......aruncarea obiectelor. smile

merci :pup: .. la inceput.. se temea de bila aia.. zici ca era smile ....

dar pana la urma :heart: a reusit :heart: ..

si inca cv .. rocco e innebunita dupa cutu tau!! :heart:

1,274

Ma bucur ca ii place de Star :k: Nu l-a considerat periculos,nici n-are de ce.  :angel: Se uita la Star pe calculator si probabil isi spune multe in gandul ei....  smile smile smile

1,275

sunt sigura smile smile