776

Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata

Cred ca din fibrele alea isi fac ele cuibul :rusine: sper ca nu am zis o prostie. Da poate la vara o sa imi iau o pereche de zebrute pana atunci o sa ma documentez despre ele big_smile ...

:heart: ¤ Anyta ¤  :heart:

777

o sa le iau un fanar dasta.si il desfac ca sa dau alea jos din el sau il las aja si il pun direct in colivie??

By BarBonE

778

Elfie ma bucur atat de mult pentru tine ca ai oute asteptam si altele si bineinteles puiutii big_smile Mult succes :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

779

Ma bucur foarte mult de outze Elifie, nu am prea avut timp in perioada asta sa intru pe forum, ca este marirea de medii.. lucrari,ascultari.. dezastru.
Succes la pui, cred ca-ti vor mai depune 2 oua, eu ma trezesc zilnic cu oua pe jos.. sparte dar mna.. big_smile

:hamster: My name is COdY tongue

780

barbone wrote:

o sa le iau un fanar dasta.si il desfac ca sa dau alea jos din el sau il las aja si il pun direct in colivie??

Il lasi asa. Isi iau ele din el cand vor si cat vor. Dar crede-ma ca or sa-l goleasca in cateva zile. smile

Adaugat: 19-01-2010 21:23

Merci pentru urari. Speram sa iasa puishori. Dar pana una alta  ma fac ca nu stiu nimic. Nu vreau sa le stresez asa c anu o sa ma uit prea curand in cuib. Cred ca am sa fac asta o data pe saptamana. E ok? Sau e prea des?

Adriana

781 (edited by rares93 19-01-2010 21:51)

Eu zic ca e putin odata pe saptamana, intr-o saptamana se pot intampla multe! foarte multe!
Eu zic ca poti sa verifici odata pe zi, cel tarziu la 2 zile!
Oricum nu ai ce sa le faci, nu trebuie sa te sperii, doar sa le iei mancare de calitate superioara, ou fiert odata la 2 - 3 zile, iar cand puiul cel mai mare are 5 zile, le pui jumatate de ou pe zi iar cealalta jumatate o pui in frigider. Oul sa fie la temperatura camerei.
Daca mai ai intrebari iti voi raspunde cu mare drag! :k:
Intrebarile mi le poti pune atat pe Y.M cat si aici pe forum, doar ca voi raspunde cu o anume intarziere :rusine:

Adaugat: 19-01-2010 21:46

A da:
Sa nu lipseasca osul de sepie din cusca!
Polenul ( o lingurita pe zi in hranitor, deci dintr-o lingurita bagi in toata cantitatea care o mannca in ziua respectiva)
Apa proaspata schimbata de 2 ori p ezile, mai ales ca intra oul fiert in alimentatie, si ramanad bucati de ou pe cioc si-l spala in apa, dand nastere in apa bacterii, care sunt baute odata cu apa :bleah:
Mar si morcov ras le dai cat consideri dar sa le dai si acuma si cand au pui!
Si daca mai imi amintesc ceva iti mai scriu smile

782

Pai in salbaticie, pasarile au un sistem imunitar foarte bun, care prin reproducerea in colivii si lipsa de bacterii, acest sistem a fost slabit foarte mult, si orice virus poate fi letal pentru ele sad

783

m-am uitat astazi la outele mele din cuib si la unul am observat venisoare , inseamna ca este fertil nu?  :k:    :angel:

Adaugat: 19-01-2010 23:02

scuzati , o intrebare as avea si eu ... ce mancare sa folosesc pentru zebrutele mele , acum ca in curand vor avea puisori , mancarea de la vitakraft cu vitamine este mai buna? eu pana acum foloseam de la LOLO , anume pentru pasari

Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.  :fluture:   :iepure:

784

Rares, mii de multumiri! Sa fii sigur ca te voi bombarda cu intrebari. smile Evident, in limitele bunului simt.

Adriana

785

Da, daca outul are venisoare este fertil :bravo:

:heart: ¤ Anyta ¤  :heart:

786

poze noi cu zebrutele mele facute aseara big_smile

Adaugat: 20-01-2010 12:00

poze noi cu zebrutele mele facute aseara big_smile

By BarBonE

787

Chiar te rog tongue

788

eu leam pus materiale jos pe fundul coliviei cred ca se observa si din poze putin ca am zis ca isi ia ele si isi pun cum vor in cuib!deci materialele tre sa le pun in cuib!am inteles:D mc mult

By BarBonE

789

V? salut pe to?i ?i bine v-am g?sit. Am ?i eu o pereche de zebru?e de câteva luni ?i am dou? nel?muriri. 1. Au f?cut de dou? ori câte un pui ?i de fiecare dat? acesta a murit ?i l-am g?sit aruncat afar? din cuib. 2. Am citit c? zebru?ele m?nânc? ?i diferite fructe ?i legume iar ale mele mai bine fac foamea decât s? se ating? de morcov, m?r, ardei, salat?, etc. Dac? nu le dau cereale fac greva foamei. Are rost s? le înfometez în speran?a c? se vor obijnui ?i cu legumele ?i fructele? A mai avut careva dintre voi asemenea experien?e ?i dac? da, da?i-mi ?i mie antodotul. V? mul?umesc anticipat.

Adaugat: 20-01-2010 22:14

Cred ca nu trebuia sa folosesc tastatura pentru limba romana. Nu se mai repeta.

790

Hello! Se pare ca zebrutzele mele s-au oprit la 3 oua. Am verificat cuibul si totul e in regula. M-am uitat si in cuibul lui Zizi si al lui Cindy dar nu e nimic. Se pare ca ei il folosesc doar pentru dormit. In schimb este super captusit. Si-au pus materiale de jur imprejur, chiar si pe sus. Mare constructor Zizi asta. :muscle:

Adaugat: 20-01-2010 22:35

Sovas, bine ai venit printre noi. La prima intrebare or sa-ti raspunda Rares sau Gaby pentru ca ei au cea mai mare experienta pe aici si sfatul lor e important. Referitor la celalata nelamurire a ta, lasa-ma sa-ti spun ca nici ale mele nu mananca altceva decat ou fiert tare si pere. Doar pere. Nu mar, nu morcov, nu nimic. Decat pere si alea ar fi bine sa fie coapte si zemoase. smile Dar cu timpul vor manca si altceva. Trebuie sa ai rabdare, in  niciun caz nu trebuie sa le infometezi! Pune-le intr-un recipient mancare si-n celalalt fructe. intr-un final vor incepe sa ciuguleasca.

Adriana

791

elfie wrote:

Merci pentru urari. Speram sa iasa puishori. Dar pana una alta  ma fac ca nu stiu nimic. Nu vreau sa le stresez asa c anu o sa ma uit prea curand in cuib. Cred ca am sa fac asta o data pe saptamana. E ok? Sau e prea des?

:k:   :bravo:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

792

Felicitari viitorilor parinti :bravo:!
Din fericire, pasarelele mele devoreaza tot ce le pun tongue.
Sovas, pune zilnic o felie de mar intre gratii, zebrele sunt curioase si vor gusta pana la urma. Sau rade putin morcov, pe razatoarea mica, si pune-le peste seminte, vrand-nevrand vor gusta si o sa vezi ca-i vor prinde gustul. Evita salata, provoaca diaree, desi le place in mod deosebit.
Eu nu le-am mai pus cuib, pt. ca asta ar insemna sa inceapa iar sa faca oute, si e prea curand. Dorm bine si pe bete. Imi pare rau ca nu reusesc sa le pozez, sunt in continua miscare hmm.

Vicky - Mamica fericita

793

am fost pe la toate pet shop`urile din Pitesti si nu am gasit fanar sad cand ii intrebam paia se uitau la mene ca la masini straine leam zis si "ajutor cuib" , leam explicat si ce contine si cum arata dar degeaba au zis ca nu au auzit niciodata de asa ceva ... sad

By BarBonE

794 (edited by rares93 21-01-2010 18:45)

Deci pe bune ca nu inteleg ce a scris smile incearca te rog sa scri fara semne intre litere, si sa le scri in romana nu chat ca iti jur ca nu inteleg :ironic:

Adaugat: 21-01-2010 18:43

Am achizitionat o femela noua :rusine:
Iar pe cea gri si pe cea maro le-am schimbat, iar luni iau mascul big_smile

795

la mine te referi ca nu intelegi??

By BarBonE

796

La Savos

797

Exact :k:

Adaugat: 21-01-2010 19:26

Poze cu nou venita dupa baitza big_smile

798

E foarte dragutza sa-ti traiasca si asteptam si masculul pe care il vei lua smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

799

Pe Luni big_smile
MS :pup:

800

Ce frumusete ti-ai luat acolo! :heart: Sa-ti traiasca!

Adriana