426

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

E un parc amenajat foarte frumos si animalele sunt in tarcuri protejate.Nu sunt libere,nu ar fi bine pentru siguranta nimanui,nu?Tot am vrut sa fac poze,dar ajung in zona de regula dupa apa de izvor si uit aparatul acasa.Dar o sa pun poze,cu siguranta.

Adaugat: 17-01-2010 15:14

Pozele promise....daca tot am iesit la plimbare:la topicul,,poze cu alte animale''.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

427

Iusty copacel pt mini alex poti sa iei de la padurea de langa mine :pup:
P.SD suana ador voliera :heart:

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

428 (edited by suana 18-01-2010 21:05)

Am o pana mai deschisa la culoare.Sunt trendy....  :k:

http://i47.tinypic.com/2571wef.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

429

E superb Suana sa-ti traiasca :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

430

La fel.  :pup:

431

suanaa..

stii ce'mi vine sa fac??

smile) ...

sa intru in pc.. sa'i dau 9988089 de pupici lu' alexi .. si sa ies iar afara smile ..

e atat de dragalasa...

ptiuu.. sa n'o deochi :heart:

smile smile)

Ana :heart:

432

Multumesc. Pupicii i-a prins din zbor si-i returneaza pe un cioculetz mai mic si dragalas. :pup: :pup: :pup:

433

suana wrote:

Multumesc. Pupicii i-a prins din zbor si-i returneaza pe un cioculetz mai mic si dragalas. :pup: :pup: :pup:

ce dulceee :pup: ...

Ana :heart:

434

A VENIT ACASAAAA...
am plecat la 06:15 din Tulcea si am ajuns inapoi acasa la ora 01:30...TULCEA-BRASOV-TULCEA
dar nu regret nici un minut pierdut pe drum...ninsoare ...cod galben in Dobrogea...nu mai conta...
nici nu stiu ce sa cred...
cand am vazut-o si m-a vazut prima data m-a lasat sa pun mana pe ea...apoi in masina nu m-a lasat deloc...dar in schimb manca din mana...tot drumul a mancat din mana...
am ajuns acasa si am inceput sa vb cu ea...sa o alint si m-a lasat iar sa pun mana pe ea...
deja acum imi sta pe umar si isi face penele...ne curatam penele si tot ce nu e bun da pe mine smile)=))

Adaugat: 19-01-2010 03:05

e bine ca o las afara asa din prima???dar sa fiu sincer nu ma lasa inima sa  o tin inchisa...i-as lasa toata ziua usa deschisa...
inca ceva...are momente cand ma lasa sa pun mana pe ea...dar de stat pe umar nu are nici o problema...cred ca este un semn bun big_smile
pana merg sa ii iau "meniu amazonia" sau cum ii zice ce este indicat sa ii dau sa manance 2-3 zile???

LORA & LORD

435

Legume , fruncte, au fiert, orez  fiert si tot ceea ce vezi ca ii place....

Daca sa acomodat cu tine e un semn foarte bun.... altii asteapta luni de zile sa poate face ceea ce faci tu din prima zi...

Sa o stapanesti sanatos si sa ne pui multe poze  :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

436 (edited by ionutfinch 19-01-2010 11:29)

Multumesc frumos !!!
Este foarte comica...si deja a inceput cu treaba prin casa...o deranja pe ea un suport de pahar din hartie...l-a facut bucati big_smile
cand este in cusca nu ma lasa sa pun mana pe ea(vrea sa imi arate ca ea este stapana acolo,cred)...dar cand iese parca se schimba putin...pot sa o si mangai big_smile
acum doarme...cred ca a extenuat-o ieri drumul pana acasa...
este o scumpa...
Sa va traiasca si voua "bijuteriile" si sa va bucurati de ele !!!

Adaugat: 19-01-2010 11:20

o astept si pe Alexi aici langa mine big_smile

LORA & LORD

437 (edited by suana 19-01-2010 11:55)

Oooooo,bine ati venit acsa amandoi.Ei se pare ca va placeti tare mult.E o scumpa Lora,ma bucur ca deja interactionati.Sa stii ca si Alexi e foarte protectoare cu colivia ei,bine nu musca dar deschide ciocul si scpoate un sunet,e locul ei acolo.Si sa-ti faci o colectie de dopuri,pahare de plastic,hartie ca tot va dori sa rontaie ... smile
In alta ordine de idei,am si eu neamuri la Tulcea si Sulina :k:

Adaugat: 19-01-2010 11:50

Nu cred ca e problema cu faptul ca o lasi afara.Am vazut si dincolo ca era obisnuita si daca s-a acomodat si se urca pe umarul tau e super ok.Nu mai e nevoie de timpul de acomodare.Ma bucur asa mult ca va intelegeti,draga de ea ,a ajuns intr-un loc super.Pana ajungi sa iei mancare ,daca ai floarea soarelui cruda si neprajita la indemana,e meniul lor de baza.Mere,morcovi si ce ti-a scris si ella. :pup:  Hai ca e o fetitza pe cinste!!!!

438

da...este obisnuita...are usa tot timpul deschisa...dar pana acum nu a intrat singura inapoi,dar am cum sa o bag la loc...o pun pe umar si cand ma apropii de usa coliviei intra singura...pare o fetita educata...oricum iese cand vrea...este superba...sper sa fie sanatoasa si sa ii placa la mine...mama o adora si ea... big_smile

LORA & LORD

439

Ma bucur ca si mamei tale ii place.Da este o fetitza cuminte si e foarte important la talia ei.Nu e chiar ok daca ar fi  rea,sperioasa sau ar  musca.Acuma,trebuie sa te ocupi si de niste bete sau crengi pe care sa i le pui in colivie si sa faci niste bete in apropierea coliviei,la usitza cand iese sa aiba pe ce catara.Plus niste jucarii,,,,Idei vor veni pe parcurs,,mai ales ca vrei sa-i faci si o voliera frumoasa.Normal ca se va acomoda repede si ii va place la voi.O sa va ocupati de ea,o s-o iubiti...ce-si poate dori mai mult. :k:

440

da vreau sa merg la padure sa caut o crenguta pt colivie...
cum are Alexi...la mine deja a inceput sa faca scandal cand sunt in camera si nu o bag in seama..."chiraie" si da din aripi...:))
cum ii deschid usita...hop pe umarul meu big_smile
pot sa o mangai si poate mai toata lumea sa o mangaie...DOAR cand nu este in colivie...acolo este "sefa" big_smile
nu ma asteptam sa reactioneze asa...la mai putin de 24 ore de cand a venit acasa big_smile

LORA & LORD

441

Ma bucur atat de mult ca ai ajuns cu bine acasa cu fetita. Este o scumpete si foarte cuminte si blanda pe deasupra :k: . Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa sa te poti bucura de ea . Multi pupici de la niste cioculete minuscule smile :pup: :pup: :pup: :heart: :heart: :heart:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

442

mama ma tot cearta ca o invat numai afara din colivie...dar cum sa tii asa fetita cuminte inchisa in colivie...
deja nu mai musca asa cu sete cum facea la inceput...deschide gura dar este mai blanda in ciupituri...cred ca incepe sa se acomodeze cu spatiul...cum ii dau drumu din colivie cum zboara pe umarul meu...m-a cucerit :heart:

ce apetisant marul asta smile)

Adaugat: 19-01-2010 22:41

vedeti bucatica aia de lemn din spate...cu o poza mica in ea???
aia "a fost"...este deja istorie...a avut Lora grija sa mi-o bucateasca big_smile

LORA & LORD

443 (edited by suana 19-01-2010 23:04)

Sa stii ca si Alexi a facut asa in primele 2 zile,a prins cu ciocul de mana ,fara sa piste.Probabil a testat sa vada ce si cum,face diferenta intre orice alt corp si mana.Acum poti s-o pupacesti pana ameteste.E un soricel si asa e si Lora,ii arde de rontait.A trebuit sa punem coltar de aluminiu pe marginea mobilei si la masa de calculator sa nu le mai atace.Rupe cate 1-2 coli de hartie pe zi,fura si rontaie toate capacele.Si sunt foarte posesivi si atasati.Si noi patim la fel cand iesim din camera,deja tipa dupa noi.Sa nu mai spun ca stie cand ne pregatim de plecare.Dar dupa ce tipa se apuca de vorbit si eu stau in bucatarie si o ascult si ma distrez pe cinste.Ai vazut ca face ca telefonul si rade.Show,ce mai.Asa o sa fie si la voi.Treaba cu lasatul afara mult nu-i strica atata timp cat se obisnuieste si cu un  program.Si noi mai plecam si trebuie sa se obisnuiasca.

444

foarte frumoasa , sanatate ii doresc sa aibe si sa te bucuri de ea . multi poate au asa minunati dar nu au rabdare cu ele . eu am observat ca o iubesti foarte mult , bravo , se va simti foarte bine la tine , poate a si simtit asta de cand a ajuns la tine , de aceea a si fost cuminte de la inceput :heart:

Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.  :fluture:   :iepure:

445

E o scumpica Lora :bravo: ...sa-ti traiasca Ionut :bravo: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

446

Felicitari, Ionut! Acum avem pe site doua fete minunate! Sa-ti triaiasca Lora sis a fie sanatoasa. Fericita, e clar ca este! Si vad ca nu este singura! Pupici de la 13 cioculetze! :pup:

Adriana

447 (edited by ionutfinch 20-01-2010 13:54)

Multumesc frumos tuturor!!! :heart:
este o minunatie...ma distreaza de fiecare data...gaseste ea sa faca ceva care sa atraga atentia...:D
deja este parte din familie...deabia astept acum sa vad cum o sa reactioneze pe drum cand va trebui sa o plimb de la babadag la constanta... big_smile :heart:

LORA & LORD

448

pupam si noi pe fetita nou venita. pe Lola. e o scumpica. ma bucur sa vad ca are Suana companie pe acest topic. dar unde sunt masculii din aceasta specie? asteptam progrese cat mai multe. si poate perechi fetelor :k: . bravo Ionut.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

449

Sincer m-am gandit si la asta...un baietel pt Lora...dar am cautat si deocamdata nu am gasit...va trebui sa caut si unu de o varsta cu ea...sa poate sa se acomodeze...ma gandeam la un puiutz baietel...dar nu stiu cum va reactiona Lora...
si inca ceva...ce as putea sa ii iau pt a mari rezistenta organismului impotriva bolilor???ceva vitamie...sau orice...
Va pupam eu si Lora !!! :pup: :heart:

LORA & LORD

450

Vitamine sunt cele de la Padovan de pus in apa, Multivitaminco e cel mai recomandat dar e posibil sa nu gasesti, mai sunt si de la vitakraft pentru penaj

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture: