401

Re: Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans

suana wrote:

poly.....e o scumpete colorata. :pup: :heart:

multumesc :pup:

:heart: -SABINA- :heart:

402

As vreau eu un rosellin smile !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

403

Poly nu pot sa nu spun ca arata ca si cum ar fi pictata... o adevarata splendoare ... :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

404

Poly este o scumpa sa-ti traiasca :pup:

Adaugat: 17-01-2010 13:36

Anka succes cu outele sper sa le cloceasca bine si sa iti iasa puisori frumosi si sanatosi !

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

405

Estera wrote:

Anka succes cu outele sper sa le cloceasca bine si sa iti iasa puisori frumosi si sanatosi !

azi nu a iesit decat cateva min :rusine: si ieri cand am incercat sa scot cutia sa le schimb apa am facut putina galagie si m`a certat ca o dernajez (desi ea era in cuib) big_smile inseamna ca e pusa pe fapte mari...speram si noi sa iasa cati mai multi puisori frumosi si sanatosi (cloceste 9 oute) :heart:

406

Buna tuturor,

Acum am descoperit acest forum si ma bucur atat de mult smile
in urma cu aproape 2 ani m-am trezit cu cookie in bucatarie, era dimineata devreme si a intrat pe fereastra asezandu-se pe tocul ei. Nu s-a speriat de mine chiar daca ma apropiam de el si asa..am decis sa-l pastrez big_smile
Am pus si o poza..dar nu am acum la mine unele mai noi, dar o sa pun.
Ideea e ca, tot citind comentariile si vazand si pozele pot sa spun ca este mascul smile..nu eram sigura.
Nu stiu veterinari care sa se ocupe de pasari, nici nu am avut nevoie de unul pana cum dar ma interesa sa stiu ce este: mascul sau femela..pentru ca as vrea sa-i iau pereche (sta singurel aproape toata ziua si nu-mi place).
Ce pot sa spun despre el, inca nu ma lasa sa-l ating si nici nu mananca din mana, e un chin daca-i dau drumul din colivie pentru ca nu vrea sa intre decat sa manance (si atunci reusesc sa-l pacalesc si-l inchid) si canta foarte mult si tare...mai ales dimineata cand vreau sa dorm mai mult, dar este un scump.
Cam atat despre Cookie.
@ anka felicitari si abia astept sa vad pozele cu puii smile

407

bine ai venit sunny wink cat despre cookie cred ca este mascul eu am o pereche de rosella prima data am acut femela si de craciun iam luat mascul nici eu nu stiam sigur ce e dar cand iam luat pereche am mers si cu rosela mea ca sa imi spuna vanzatorul ce sex are deci cand o sa vrei sa ii iei pereche dute cu el la magazin/crescator
PS:foarte frumoasa rosella ta sa iti traiasca :sanatate:

408

buna sunny...ai un roselin foarte frumos..este clar ca este mascul wink trebuie sa ai multa rabdare cu el pt ca papagalii rosella sunt mai salbatici daca nu stai de ei... :rusine: imi pare bn ca l-ai gasit uh.dar imi pare rau pt cel care l-a pierdut..cred ca dak l-as pierde pe poly as inebuni.... neutral oricum sa-ti traiasca si mult suces la dresat :pup:

:heart: -SABINA- :heart:

409

Sunny bine ai venit sa-ti traiasca rosella si sa te bucuri de ea :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

410 (edited by suana 18-01-2010 20:11)

Sunny bun venit.Pot sa-ti spun ca esti norocos/norocoasa ca pasarea asta minunata a venit la tine.E frumos,sa-ti traiasca. :pup:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

411 (edited by anka9mai 18-01-2010 20:54)

:k: sunny super fumos Cookie...dupa culorile intense pe care le are zic si eu ca e mascul si daca mai si zici ca iti canta frumos si tare e si mai sigur ca e baietel smile
asa cum a zis poly rosella e una dintre cele mai salbatice rase de papagali, deci se va domestici greu... zici ca il ai de aproape 2 ani acum ma mir ca nu s`a obisnuit sa intre si sa iasa usor din colivie,,,si noi o avem pe Coco de 2 ani si putin si adora sa zboare prin casa ..intra si iesa foarde des din colivie dar daca vreau eu s`o inchid ca trebuie sa plec sau sa deschid geamul la fel fac...ii pun ceva de macare cand ma vede ea si intra in 2 sec smile...acum avem chin cu Toto ca e salbatic rau nu stie sa iasa din colivie dar cand nimereste usita nu stie sa mai intre smile si trebuie sa`l prind eu...la capitolul asta e mult mai calm decat era Coco cand am luat`o....acum sunt viitori parinti si stau  mai mult in cuib decat prin casa....de foarte multe ori cand deschid portita Toto fuge in cuib smile e bun de barbat,nu iese fara iubita lui smile smile

412

Bine ai venit Sunny si sa iti traiasca mogaldeata  :pup:

413

Multumesc pentru cuvinte si primire! smile
De iesit / intrat in colivie nu are nici o problema, insa ii place sa stea afara mai mult decat in colivie, rar intra si ramane acolo pana vin eu si-i inchid usita dar e un smecher...la inceput nu iesea din colivie cand vedea ca ma apropii de el, dupa aia a vazut cum stau lucrurile si ca-l inchideam si acum daca ma vede imediat zboara repede afara.
E si smecher si incapatanat..dar chiar nu-l pot lasa non-stop afara din colivie, mai trb sa mai stea si inauntru.
Sper sa pot sa-l fac mai prietenos si sa accepte sa manance din mana sau sa stea de degetul meu.
Oricum, ma bucur ca nu si-a smuls pana acum penele, mananca ok, canta si nu a avut probleme de sanatate: deci pare ca ii prieste la mine..macar atat big_smile

O zi buna va doresc!
smile

414

foarte frumos , imi place foarte mult , dar trebuie sa-i iei o pereche , saracutul este singur

Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.  :fluture:   :iepure:

415

pe saptamana viitoare ar trebui sa inceapa sa iasa si la noi puiutii :ok: :ok:

416

pai succes si felicitari :bravo:  Anca sper sa iasa toti cei 9 puisori sanatosi :k:

417

Anka succes sper sa iasa cat mai multi si sa fie sanatosi :k:

418

multumim mult  :pup:

419

sunny wrote:

Multumesc pentru cuvinte si primire! smile
De iesit / intrat in colivie nu are nici o problema, insa ii place sa stea afara mai mult decat in colivie, rar intra si ramane acolo pana vin eu si-i inchid usita dar e un smecher...la inceput nu iesea din colivie cand vedea ca ma apropii de el, dupa aia a vazut cum stau lucrurile si ca-l inchideam si acum daca ma vede imediat zboara repede afara.
E si smecher si incapatanat..dar chiar nu-l pot lasa non-stop afara din colivie, mai trb sa mai stea si inauntru.
Sper sa pot sa-l fac mai prietenos si sa accepte sa manance din mana sau sa stea de degetul meu.
Oricum, ma bucur ca nu si-a smuls pana acum penele, mananca ok, canta si nu a avut probleme de sanatate: deci pare ca ii prieste la mine..macar atat big_smile

O zi buna va doresc!
smile

Si al meu e smecher mare. Cand vreau sa ii inchid colivia, hop top, zboara si el. smile Dar maica-sa e mai smechera, si ii las usa doar intre`deschisa, ca sa nu aiba loc sa mai zboare.Intra cand ii e foame si eu il pandesc sa il inchid. Dar acum... s-a smecherit si mai tare si deschide singur colivia , iese, si uita sa mai intre. Trebuie sa caut piedica fiindca isi cam face de cap. :bang:
    Astazi a avut parte de primul zbor alaturi de noul venit in familie, Iubi, perusul. Asta micu venea la Paco, dar salbaticu` meu.. se speria si fugea de el. Unde mergea Rosella mergea si perusul foarte curios....si uite asa se fugareau prin camera. Erau asa de amuzanti. smile

Simo

420

T esti cu capul in nori ca sa nu spun altfel :furios: te rog nu mai pune intrebari stupide :ill: ,incep sa ii dau dreptate suanei :sol: .Logic ca si-a luat perush a scris la despre perusi hmm

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

421 (edited by necunoscuta 21-01-2010 21:19)

Hei, don`t worry , (mai greseste omul )  be happy !!! Eu sunt , caci inaripatele mele imi infrumuseteaza viata !!! :heart:

Simo

422

Silviu,esti o mare figura  ,pe bune.Mony zice ca vrea sa-mi dea dreptate,dar va scutesc sa va suparati pe el.Am avut la inceput si eu cateva impulsuri cand am vazut cum scrie.Dar am ajuns la concluzia ca n-o face din rautate.Cred eu,ca e cu capul in nori,uneori.Vezi,la asta m-am referit eu cand am spus ca e altfel Silviu.Dar eu m-am obisnuit asa ca....  :sanatate:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

423

suana wrote:

Silviu,esti o mare figura  ,pe bune.Mony zice ca vrea sa-mi dea dreptate,dar va scutesc sa va suparati pe el.Am avut la inceput si eu cateva impulsuri cand am vazut cum scrie.Dar am ajuns la concluzia ca n-o face din rautate.Cred eu,ca e cu capul in nori,uneori.Vezi,la asta m-am referit eu cand am spus ca e altfel Silviu.Dar eu m-am obisnuit asa ca....  :sanatate:

da e un baiat dragut . are dreptul sa fie cu capul in nori la varsta lui. e normal nu"?

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

424

Anka speram sa avem in curand vesti de la noii veniti si mai ales poze... :pup:

425

ella_costan wrote:

Anka speram sa avem in curand vesti de la noii veniti si mai ales poze... :pup:

sigur ca voi veni cu poze :k: