3,401

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Biata de ea. sad Insanatosire grabnica !!! Fii pozitiva.. Totul va fi bine !!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Hz6L8dlGYkQ[/youtube]

Iubi al meu raspunde fercit acestor sunete . :heart:

Simo

3,402

Elfie imi pare atat de rau pentru tine sper sa nu trebuiasca sa mai pirzi inca o pasare draga :cry: :cry: Sper ca operatia sa decurga bine si sa se insanatoseasca. Iti tinem pumnii .

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,403

:bang: Acum sa nu va suparati ca va stresez, dar inaripatu` meu e fenomenal. Astazi e a 2-a zi in casa mea si deja imi sta pe deget. Am bagat mana in colivie... si duoa foarte putin timp s-a si asezat pe ea. Acuma ma tot chinuiam sa il pun la loc pe stinghie fiindca imi cam amortise mana si Rosella e geloasa.. iar mititelu nu vroia deloc. :bravo:

Simo

3,404

Frantz, mai bine renunta la cuib pt o vreme, femela e mica. neutral

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

3,405

Estera sa iti traiasca micutul :sanatate:

3,406

Multumesc Gaby smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,407

elfie,imi pare rau de micutza.Daca crezi ca medicul e bun si are sanse ,eu iti tin pumnii,Poate avea sanse daca operatia reuseste si organismul ei micut suporta,Doamne ajuta.Sa vii cu vesti bune. :pup:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,408 (edited by Monyxme 18-01-2010 19:54)

Sa va traiasca pasaroii!
Elfie stiu sigur ca perusica ta se va face bine,stai linistita :k:

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

3,409

lume lume... am o veste sa  va dau.... mi-am luat pana la urma perechea de perusi.... :k: :angel:  is asa de speriosi ... zboara in cusca si se cam lovesc

3,410

ma bucur myhay asteptam poze big_smile

3,411

Felicitari Mihay :bravo: .. Elfie imi pare rau pentru Coco  am citit forumul si am vazut prin cate ai trecut cu ea , sper sa reuseasca operatia :cry: :pup: ..... Esty maine va aparea fratiorul nr 2 ? big_smile

:heart: ¤ Anyta ¤  :heart:

3,412

Estera wrote:

ma bucur myhay asteptam poze big_smile

in curand o sa pun si poze ,,, dar momentan nu am aparatul acasa,,, in maxim 2 zile cred ca voi pune

3,413

Perushica mea a murit inainte sa ajungem la medic... Coco nu mai e... :cry: :cry: :cry: Va multumesc tuturor pentu gandurile bune si pentru incurajari. :cry: :cry: :cry:

Adriana

3,414

iloveanimals wrote:

Frantz, mai bine renunta la cuib pt o vreme, femela e mica. neutral

l-am pus in speranta ca sa se acomodeze cu el

Adaugat: 18-01-2010 21:50

nu cred ca e asa de mica...are si ea cercul ala alb in jurul ochilor numai ca nu se observa in poze...

3,415

ceeeee??????? yikes yikes yikes nu se poatee :cry: :cry: fii tare Elfie :cry: sa stii ca ea stie ca ai facut tot ce se putea :cry: si acum  va fii unul din ingerasii tai care te va veghea :angel:

- Bianca

3,416

offfff.... imi pare foarte rau elfie sad

3,417

elfie wrote:

Perushica mea a murit inainte sa ajungem la medic... Coco nu mai e... :cry: :cry: :cry: Va multumesc tuturor pentu gandurile bune si pentru incurajari. :cry: :cry: :cry:

Off,elfie,imi pare rau.Micuta de ea.....  :cry: :cry: :cry:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,418

Imi pare rau Elfie ... :cry: :cry: :cry:  acum e un ingeras si vegeaza asupra ta si stie ca ai iubit-o mult...

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

3,419

Elfie,imi pare rau si speram atat de mult sa se faca bine! :cry: :cry: :cry: :cry:

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

3,420

Offfffff Elfie imi pare nespus de rau de Coco a ta... :cry: :cry: :cry: sa stii ca noi suntem alaturi de tine !! :pup:

3,421

Elfie, nu-mi vine sa cred :cry: ...imi pare sincer rau :cry: :cry: ..imi imaginez cum e sa-ti pierzi o fiinta..si eu am probleme cu Bellita, maine o ducem la vet! Nu are nimic, dar o doare aripioara si a slabit un pic din cauza asta, cred ca o sa-i dau vitamine pe cioc hmm ...si habar n-am cum :cry: ! Suntem alaturi de tine elfie :cry: :cry:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

3,422

@frantz,femela ta are ceiasi varsta ca a mea, adica 5 luni wink Renunta la cuib, eu imi faceam atatea griji ca ea intra in claduri si tu o stimulezi, nu e bine, renunta la el, pune-l la vara. smile

Elife, nu-mi vine sa cred. :cry: Macar acum nu mai sufera:-<

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

3,423

Am o mare problema cu peruseii mei : de vreo 3 zile nu mai vor sa intre in colive... sau daca intra , intra doar 4 si unul ramane pe afara si toata noaptea doarme afara :wis: daca reusesc sa ii bag in colivie ( mai precis sa intre toti 5) nu le mai dau drumul pentru cateva zile tongue. I-as tine liberi non-stop  dar aseara a cazut Piciu in acvariu si daca nu eram sa-l scot repede de acolo cine stie ce se intampla.. In mod normal ei stateau liberi doar cand era cineva in casa cu ei si noaptea intrau toti la culcare :nani: ...  Esty de-abia astept sa ne dai vestea cea mare ! :pup:

3,424

Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine!

Iusty, iti zic eu cum sa faci: o prinzi pe Bellutza ta ushor, dar cat sa poti sa-i tii si caputzul putin fix. Ar fi foarte bine daca te-ar ajuta cineva s-o tina iar tu sa incerci sa-i pui o picatura de vitamine pe marginea cioculetzului. Si o sa inghita. Apoi repeti procedura. Sa stii ca nu e prea stresant pentru ei, pentru ca nu-i fortezi sa tina ciocul deschis sau sa-i prinzi de cioculetz. E suficient sa-l aiba putin intredeschis. Iar asta o vor face singuri.

Adaugat: 19-01-2010 15:54

annymary40 wrote:

Am o mare problema cu peruseii mei : de vreo 3 zile nu mai vor sa intre in colive... sau daca intra , intra doar 4 si unul ramane pe afara si toata noaptea doarme afara :wis: daca reusesc sa ii bag in colivie ( mai precis sa intre toti 5) nu le mai dau drumul pentru cateva zile tongue. I-as tine liberi non-stop  dar aseara a cazut Piciu in acvariu si daca nu eram sa-l scot repede de acolo cine stie ce se intampla.. In mod normal ei stateau liberi doar cand era cineva in casa cu ei si noaptea intrau toti la culcare :nani: ...  Esty de-abia astept sa ne dai vestea cea mare ! :pup:

Pai d'aia nu vor sa intre, ca au prins smecheria. smile De ce nu incerci sa le dai drumu in fiecare seara, atunci cand stai in camera si-i poti supraveghea? wink

Adriana

3,425

Asa le dadeam drumul mereu in fiecare seara dar de sambata seara s-au smecherit ca sa zic asa si nu mai vor sa intre smile smile ... mai rau acum darama cate o oglinda sau o jucarie ca sa vin eu sa o ridic si tusti ies afara smile tongue... Imi place sa ii las liberi mereu dar sunt nesupravegheati ziua pentru ca nu e nimeni acasa cu ei :blb: