Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
nu imi raspundeti si mie la intrebare...
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
nu imi raspundeti si mie la intrebare...
femela are vreo 7 luni cred iar baietelul vreo 4 cred sau mai putin.
ai mei sunt ... ..bn ca renunt la una din nimfulinele mele...dar asta e ... ajunge la o cunostinta si totul va fi OK :k:
e setat data gresit la aparatul de foto. sua pozele sunt din 2007 ???
In sfarsit, mananca si asta micu nou venit !! :heart: :heart: :heart:
Estera felicitari pentru primul venit e atat de mic si neajutorat ... :pup: si abia asteptam sa vina si urmatorii fratiori
Multumesc !
Azi noapete a piuit intruna nu stiu ce nu ia placut dar astazi cand am venit de la scoala mam uitat in cuib ca parintii erau afara sa vad daca i-au dat sa manance si am vazut ca are la gat o bobita de culoare galbena umflata si inseamna ca au grija de el :pls:
Ma bucur atat de mult ca il ingrijesc
Acuma s-a urcat femela pe cratile coliviei si am vazut ca pe burta sunt bate penele la o parte si este cam umflata :wow: ce poate sa aiba este oare un motiv de ingrijorare ? :sol:
Sau probabil sa fie din cauza cum sa pe oute si puisor sa fie uda ?????
Va rog sa ma ajutati care va pricepeti
Multumesc !
Azi noapete a piuit intrunanu stiu ce nu ia placut dar astazi cand am venit de la scoala mam uitat in cuib ca parintii erau afara sa vad daca i-au dat sa manance si am vazut ca are la gat o bobita de culoare galbena umflata si inseamna ca au grija de el :pls:
Ma bucur atat de mult ca il ingrijesc
Acuma s-a urcat femela pe cratile coliviei si am vazut ca pe burta sunt bate penele la o parte si este cam umflata :wow: ce poate sa aiba este oare un motiv de ingrijorare ? :sol:
Sau probabil sa fie din cauza cum sa pe oute si puisor sa fie uda ?????
Va rog sa ma ajutati care va pricepeti
nu e nimik ingrijorator.Poate doar de la statul pe ouo s-a intamplat asta
Cateva poze cu cuibul...pare mic dar e destul de incapator 20x20x20
si e destul de greu din cauza parchetului ...a trebuit sa pun ceva sub el sa nu imi rastoarne colivia ....colivia am pus-o sus ca sa nu fie deranjati de nimic
Estera eu cred ca e de la cum sta pe oua si cum incalzeste puiutul ca am vazut ca si el e ud..
Ok va multumesc mult
Cateva poze bonus
frantz. foarte frumos. perusii sunt superbi.
buna ziuaam fost azi la farmacie vet si i-am cumparat perusului vitamine de pus in apa,nu am gasit multivitaminico dar am gasit VITA-PLUS pasari exotice de la PROMEDIVET Sovata.Stiti ceva despre ele? sunt bune? le pot da perusului ?
din astea am si eu!
sunt bune,alor mei le place si parca beau mai mult decand le-am pus aia in apa
Estera sa-ti traiasca micutul. daca are o bobita mica la gusita, atunci este hranit. nu intra des la cuib. lasa-i in pace. i-si fac datoria. out fiert non stop. sa nu le lipseasca. poti sa cumperi so Ovomix. este un amestec de miere cu ou si lapte plus alte mirodenii. sunt bune pt parinti in perioada de imperechere si sa hraneasca si puii.
intr-adevar nu miros foarte bine,dar au un efect benefic.Doar sunt vitamine-nici siropul pe care il luam cand suntem raciti nu are un gust remarcabil,dar te insanatoseste.dupa 5 zile de "tratament",agapicilor mele li s-a infrumusetat penajul si Popy s-a vindecat(avea un fel de zgarietura urata)...acum fiecare face cum vrea
Estera...SA-TI TRAIASCA ,SA FIE SANATOSI TOTI ,SI SA TE BUCURE IN FIECARE ZI! Multumim mult de tot ca ne-ai dat vestea :merci: Sa-ti traiasca micutul :pup: :heart: :bravo: Abia acum am vazut mesajul de la tine...Sunt atat de fericita ca a iesit primul....Felicitari!Sa ai grija de el :rusine: Sunt atat de incantata ca ti-au iesit...nici nu-ti dai seama ce fericita sunt...chiar imi doream sa-ti iasa tie ...Asteptam vesti bune de la tine si sa auzim si de cel de-al doile puiut :pls: Si poze cu micutul acesta...Sa-ti traiasca!!! :pup: :heart: :bravo:
e setat data gresit la aparatul de foto. sua pozele sunt din 2007 ???
atunci a fost luat aparatul... si daca scoti bateriile isi pierde data si de asta are data gresita ..pozele au fost facute aseara
Adaugat: 18-01-2010 16:44
Mihai, perusii pe care vrei sa ii achizitionezi sunt femela si mascul, femela este in calduri, dupa cerom mi-am dat seama, celalalt este foarte micut, cred ca are in jur de 3 luni, seamana foarte mult cu ceromul lui Samy meu. :merci:
Ne poti da si noua mai multe detalii, daca cei doi "fac casa buna impreuna", de unde vrei sa ii achizitionezi? :bang:
M-as bucura tare mult sa ti iei, daca nu ti i-ai luat deja pana acum, sunt niste scumpi. :bravo:
pai dupa cum am spus silviu, o sa dau o nimfa pe aceasta pereche de perusi... azi trebuia sa ma duc sa facem schimbul dar din cauza vremii k la galati ninge de dimineata necontenit nu am mai putut sa plec cu masina... sunt si incepator si nu ma incumet ...e o distanta intre mine si acea cunostinta cu care fac skimb de vreo 20 km ... acum astept sa se potoleasca ninsoarea.. o sa va anunt cand va avea loc schimbul :k: .... acum nu stiu daca cei doi vor forma o pereche reusita, el fiind mult mai mic decat ea :wis:
frantz. foarte frumos. perusii sunt superbi.
multumesc
deyseby multumesc ! De umblat la cuib nu am umblat numai aseara sa il vad cand a iesit din out si astazi cand am venit de la scoala sa vad daca l-au hranit parintii sa fiu linistita in rest nu am mai umblat deloc la el. In legatura cu mancarea le-am tot pus ou fiert si morcov ras dar nu se atinge de el . Mananca doar morcov daca e pusa o bucata intre gratii
. Nu stiu ce zici sa mai incerc sa le pun ? Poate ca acum cum au puiutul vor manca .Dar daca pun jos in cutiile cu mancare nu sunt prea multe sanse ca masculul cand coboara si vede ca e in cutie altceva in loc de mei nici nu se uita la ea si pleaca mai bine rabda foame
Nu stiu ce sa fac ca sa manance
te rog daca poti sa ma ajuti cu un sfat :sol:
Adaugat: 18-01-2010 17:27
Frantz sunt foarte frumosi perusii :pup:
Dyenutza multumesc ma bucur ca esti bucuroasa pentru puisorul meu :pls:
Coco a mea e rau... Am vorbit cu medicul si mi-a zis sa ne ducem sa vada daca o poate opera de hernia aia pe care o are... Sincera sa fiu, nu stiu daca supravietuieste. Deja face moale. Apa chiar... :cry: :cry: :cry:
Imi pare foarte rau!!!!!!!!!
Adaugat: 18-01-2010 18:02
Dar sa speram ca operatia va avea succes
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus