Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
E bestiala nimfa ta bubbles
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
E bestiala nimfa ta bubbles
:pup: multumim :heart:. Da chiar exista runner ball, pacat ca nu sta Bella potolita si il da peste cap pe Pufu )
Adaugat: 15-01-2010 19:55
Din nou privirea criminala a lui Mango ) Imi pare rau ca nu il prind in poza cum se uita la mine pe sub placa pe care sta. Ca si cum m.as uita eu in spatele meu printre picioare, cu capul in jos asa se uita el la mn
:heart:
Bubles batoanele nu sunt bune ... eventual fale tu acasa sunt mai sanatoase
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L2krn1je1dw[/youtube]
Sa va mai delectez un picut ...
Bubles batoanele nu sunt bune ... eventual fale tu acasa sunt mai sanatoase
Da stiu i.am facut eu si ii place foarte mult. Nu s.a mai atins de ala...nu stiu dc mai sta acolo ca nu.l mai baga nimeni in seama o sa il scot. Ms mult xcum :*
Adaugat: 16-01-2010 23:13
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L2krn1je1dw[/youtube]
Sa va mai delectez un picut ...
Cantaretul tau sa se duca la eurovizion poate castigam si noi anul asta ). Mi se pare mie sau ai in colivie un batz ondulat?:D
E o cordelina . Nu stiu de unde a gasit-o sotul anul trecut ... Acum imi pare rau ca nu a luat mai multe ... ca nu am mai gasit .
flyaway :heart: .. sunt tare dragalasi :heart:
ce este bolul acela mareeee? ..
Cadita.
Am si eu o dilema. Este bun nisipul pentru digestie sau nu? Unii zic da unii nu...nu vreau sa ii fac rau lui Mango...
Iusty sigur nu e bun? Eu le-am pus la ai mei si mananca. :-?? sa li-l scot?
flyaway :heart: .. sunt tare dragalasi :heart:
ce este bolul acela mareeee?
..
Bolul acela este o cadita externa , cam mica ce-i drept ... dar lui Ally ii place ! O sa-i iau una de nimfe ca am vazut pe net . O sa dau comanda ...
Nu stiu ce sa zic Dany, eu nu le mai pun, nu am considerat ca este necesar ...mai ales ca am citit ca in unele cazuri pietricele se blocheaza in intestin :cry: ..si mi-a fost frica sa le mai dau
! Le pun f. rar nisip intr-o farfurie sa faca baie
...mai ales Norisor
!
auch, :cry: l-am scos.
Chiar este un articol pe Latifa, o sa-l citesc din nou : http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … ance-nisip
Chiar este un articol pe Latifa, o sa-l citesc din nou
: http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … ance-nisip
Ok Iusty ms mult...in concluzie o sa il scot ) oricum nu se atingea de el...dar vroiam sa stiu daca ii pun in mancare sau nu. ms mult :pup:
Adaugat: 17-01-2010 16:11
E o cordelina . Nu stiu de unde a gasit-o sotul anul trecut ... Acum imi pare rau ca nu a luat mai multe ... ca nu am mai gasit .
Trebuie sa gasesc si eu asa ceva neaparat....mai mult m.as bucura eu decat Mango cred ). I.am luat nist jucarii nici nu le baga in seama
) dar eu m.am bucurat ca le.am luat
Iusty are dreptate. nu este bun nisipul pentru papagalii mici. cunosc un crescator care le punea nisip nimfelor in colivii pe jos si au murit toate din cauza lui. erau blocate intestinele. de asta eu nu le dau si au 2 ani de cand sunt bine cu totii.
Angelinul meu e hiperactiv ...il invelesc, sting luminile, televizoarele sa nu scoale toata casa...si el striga dupa mine si asteapta la usita sa-i dau drumul
! Cand o sa am 2 angelini, nu stiu ce-o sa ma fac
!
Suporti!!!!
:music:
Asa e ...eu am vrut angelini, eu suport
! Oricum sunt niste pasaroi tare simpatici :heart: ...nu te musca de urechi ca agarponisii
(se stie la cine fac aluzie
:heart: ) !
Angelinul meu e hiperactiv
...il invelesc, sting luminile, televizoarele sa nu scoale toata casa...si el striga dupa mine si asteapta la usita sa-i dau drumul
! Cand o sa am 2 angelini, nu stiu ce-o sa ma fac
!
si cica nu-ti place :angel: . ma bucur tare mult. noi avem 4 sau 5 oute. nu am putut vedea bine ca nu ma lasa Perluta. Jecky este si ea in calduri de o saptamana si ceva aproape doua si baietii nu o baga in seama nici unul. din 3 nici unul
. bine Mago cel mic nu are cum saracul. e prea mic, dar Motatul si Bombonel se ciugulesc unul pe altul. nu-i pot imperechea pana nu-i despart. astept sa-l trimit pe Motatul la Suana. apoi o sa pot forma perechile care au ramas. Mago si Jaky. Bombonel si Silver.atunci o sa fie liniste.
Da,da!!!! Si atunci sa vezi Motatul ce serenade o sa tina.Nu-i de ajuns ca Alexi mai nou rade si face ca toate alea.... :wow: O sa facem intrecere aici.
Ce fericire pe capul vostru ... si ai mei dimineata la 7 da trezirea la toata lumea daca nu ma duc sa ii bag in seama ... :sol:
acestea sunt vitaminele bune de pus in apa?
Adaugat: 18-01-2010 15:50
scuzati calitatea imaginii...:D
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus