3,351

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Va multumesc!
Silviu oricum am in plan o voliera asa ca ii voi tine pe toti si parintii nu sunt impotriva cu asta pentru ca stiu ca imi plac la nebunie animalele asa ca ... Si oricum nu vor fi sigur 5 pui pentru ca un out nu e bun asa ca nu vor fi asa multi wink

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,352 (edited by iancumarian 17-01-2010 17:46)

vezi sa nu le faci foarte multe fotografi ca e posibil sa se sperie parinti si sa calce pe puisor

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

3,353

Ooo estera,sa-ti traiasca :sanatate: ,sa creasca mare si frumos!mai asteptam vesti

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

3,354

Felicitari estera!!!!!   :bravo:  :bravo:  :bravo: Acum e important sa fie linistiti parintii ,sa poata sa creasca micutzeii.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,355

Suana am uitat bubu al tau ste foarte frumos!
Vroiam sa te intreb bubu canta ? sau e la fel de activ ca un perusel ondulat?

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

3,356

Canta Bubu si inca ce frumos.Dar nu este foarte galagios si este mai linistit ca ondulatele mele.Il iau in mana si-l pupacesc apoi il aduc cu mine in camera si se cocota pe colivia Alexei.Binenteles ,Alexi e inauntru cand ceilalti zburda pe afara.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

3,357

Estera poti sa faci o poza sa neo pui si noua pe forum?

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

3,358

Papusel este foarte calm ,e normal si de cand nu mai e mimi nu mai canta hmm dar in schimb e mult mai bland,sta pe deget,sta sa il pup dar nu iam mai auzit vocea :sol:

3,359

Mony ,normal ca-i lipseste fetitza dar te are pe tine aum.Ocupa=te de el ,e un frumos.O sa cante chiar daca nu mult.Ei sunt mai linistiti.

3,360

Multumesc tuturor !
Iancu o sa incerc sa ii fac chiar o poza nu vad la ce ar afecta, bineinteles ca nu 100 :wow:

Adaugat: 17-01-2010 18:33

puisorul de cand a iesit din out piuie intruna aproape credca o sa fie un cantaret de soi. Parintii vad ca sunt foarte agitati tot intra si iasa si masculul de cate ori il aude ca piuie intra si el in cuib :wow:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,361

Si mult mai curati decat ondulatii,papuysel se curata mereu,dupa ce il ating el se curata :wow: si rikki la fel hmm ii contaminez?
Motatul este foarte sperios si nu imi da voie da il ating pe cap sau pe codita si niciodata nu m-a muscat este foarte bland si sperios in acelasi timp neutral dar il iubesc asa cum e chiar daca vroiam sa il dau acum nu il mai dau nici pe cel mai pretios diamant este foarte dulce!

3,362

E adorabil sa-ti traiasca !

Adaugat: 17-01-2010 18:43

Puiutul si cele 4 oute asa cum v-am promis sper sa se vada cat de cat clar big_smile

3,363

Sper sa nu trebuiasca sa il ingrijesc singura ca nu am mai facut-o pana acum si nu am experienta si e asa de mic cred ca nu as putea sa il ating ca este foarte micut big_smile

3,364

Ce micut e ghemotocul , de-abia astept sa vedem daca este baietel sau fetita , dar mai e pana atunci , sa vedem ce culoare va avea , sa-i dea ochisorii .  :heart:    Esti foarte norocoasa ca ai un puiut din prima serie. Credeti ca ai mei daca au avut 2 serii de oute din care nu au iesit pui la a treia serie ar exista vreo sansa? hmm

:heart: ¤ Anyta ¤  :heart:

3,365 (edited by bi3 17-01-2010 19:35)

Doamne Estera,ce scump este!sa-ti traiasca!abia astept sa iasa si ceilalti din oute!

orice secunda poate fi decisiva in viata noastra,asa ca-Traieste clipa!

3,366

Multumesc la amandoua si eu abia astept sa creasca sa vad cu cine va semana dar pana atunci mai astept puiuti big_smile

3,367

Vaiiiii, ce mic si prapadit eeee!!! :heart:

3,368 (edited by annymary40 17-01-2010 19:54)

silviu wrote:

Anyta, nu te descuraja, tusei mele ia scos puiuti numai din a 4 serie, parca, deci nu ai de ce sa te temi. :k:

Multumesc pentru incurajare!  Ce varsta au peruseii tusei tale? Ca la ine masculul se apropie de 5 ani si e cam batranel iar femela are 1 an si cateva luni , e difernta cam mare intre ei neutral ...

3,369

Estera,ce micutz e dar plin de viata.Sa se faca mare si frumos alaturi de fratiorii care urmeaza. :pup:

3,370 (edited by mihay28 17-01-2010 20:24)

estera am si eu o intrebare pt tine ... ai demult perechea de perusi ? :d si ce varsta au ,ms

3,371

Perusii sunt apti de imperechere pana cand moare, dar nu si recomandat. wink ultima imperechere la masculi ar trebuii sa fie la 5-6 ani iar la femele 4-5 ani. wink Mai tarziu pot aparea probleme de sanatate. :wow:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

3,372

Multumesc pentru informatii , sa inteleg ca Rocky inca este apt pentru imperechere , nu ii despart pentru ca se iubesc foarte mult , de cand i-am luat a fost dragoste la prima vedere ca sa zic asa  :heart: , au avut oute dar nu a iesit nimic din ele , se imperecheaza des ..  smile ii vad mai mereu .
Acum singura problema este ca femelele se cearta pe cuib :bang: , trebuie sa ma iau unul dar inainte d etoate trebuie sa ii cumpar pereche lui Bebe. Poate fac un cuib din carton ca cel al Esterei pana voi cumpara cel de-al doilea cuib. In plus pe cel din carton o sa il fac destul de spatios pentru ca cel din lemn e cam micut.  :pup:

3,373

am si eu o rugaminte urgenta..sa mi spuneti o varsta aproximata a perusilor si daca cel cu ceromul mox e baiat ?..multumesc ..vreau sa'i cumpar de la cineva big_smile

3,374

Va multumesc!
Mihay am avut inainte femela pe care o am acum si un alt mascul si in septembrie 2009 am mai luat o pereche si i-am pus impreuna in colivie si femela pe care am cumparato a doua si masculul primul au murit si a ramas femela de acum si perusul pe care l-am cumparat azi toamna . Deci ii am impreuna din septembrie 2009. Femela are aproape 3 anisi masculul nu stiu exact ca l-am luat din pet shop si nu a stiut sa-mi zica dar cand l-am luat avea deja ceromul de albastru inchis .

3,375 (edited by Iusty 17-01-2010 21:51)

Felicitari Estera :bravo: ...ma bucur pt. tine :heart: :heart: ! Sper sa reuseasca toti big_smile ! Cand o sa fie mai marisori, n-ar fi bine sa le schimbi cuibul cu unul de lemn hmm ? Eu parca n-as avea incredere intr-unul de carton hmm ..cele de lemn sunt mai solide! Daca vreti cuiburi spatioase, mai bine le faceti din lemn tongue !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture: