4,301

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

E bestiala nimfa ta bubbles smile

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

4,302

:pup: multumim :heart:. Da chiar exista runner ball, pacat ca nu sta Bella potolita si il da peste cap pe Pufu smile)

Adaugat: 15-01-2010 19:55

Din nou privirea criminala a lui Mango smile) Imi pare rau ca nu il prind in poza cum se uita la mine pe sub placa pe care sta. Ca si cum m.as uita eu in spatele meu printre picioare, cu capul in jos asa se uita el la mn smile:heart:

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

4,303

Bubles  batoanele nu sunt bune ... eventual fale tu acasa sunt mai sanatoase

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

4,304

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L2krn1je1dw[/youtube]
Sa va mai delectez un picut ... tongue

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

4,305

ella_costan wrote:

Bubles  batoanele nu sunt bune ... eventual fale tu acasa sunt mai sanatoase

Da stiu i.am facut eu si ii place foarte mult. Nu s.a mai atins de ala...nu stiu dc mai sta acolo ca nu.l mai baga nimeni in seama big_smile o sa il scot. Ms mult xcum :*

Adaugat: 16-01-2010 23:13

flyaway70 wrote:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L2krn1je1dw[/youtube]
Sa va mai delectez un picut ... tongue

Cantaretul tau sa se duca la eurovizion poate castigam si noi anul asta smile). Mi se pare mie sau ai in colivie un batz ondulat?:D

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

4,306

E o cordelina . Nu stiu de unde a gasit-o sotul anul trecut ... Acum imi pare rau ca nu a luat mai multe ... ca nu am mai gasit .

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:

4,307 (edited by capshunik 17-01-2010 13:20)

flyaway :heart: .. sunt tare dragalasi :heart:

ce este bolul acela mareeee? big_smile ..

Ana :heart:

4,308

Cadita. tongue

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

4,309

Am si eu o dilema. Este bun nisipul pentru digestie sau nu? Unii zic da unii nu...nu vreau sa ii fac rau lui Mango...

4,310 (edited by Iusty 17-01-2010 13:59)

Nisipul este bun pt. pasarile care nu decojesc semintele smile ...la perusi si la nimfe de ex. nu este nevoie, ei le decojesc!

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

4,311

Iusty sigur nu e bun? hmm Eu le-am pus la ai mei si mananca. :-?? sa li-l scot? hmm

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

4,312

capshunik wrote:

flyaway :heart: .. sunt tare dragalasi :heart:

ce este bolul acela mareeee? big_smile ..

Bolul acela este o cadita externa , cam mica ce-i drept ... dar lui Ally ii place ! O sa-i iau una de nimfe ca am vazut pe net . O sa dau comanda ...

4,313

Nu stiu ce sa zic Dany, eu nu le mai pun, nu am considerat ca este necesar hmm ...mai ales ca am citit ca in unele cazuri pietricele se blocheaza in intestin :cry: ..si mi-a fost frica sa le mai dau hmm ! Le pun f. rar nisip intr-o farfurie sa faca baie smile ...mai ales Norisor big_smile !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

4,314

yikes auch, :cry: l-am scos. big_smile

4,315

Chiar este un articol pe Latifa, o sa-l citesc din nou smile : http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … ance-nisip

Iusti

4,316

Iusty wrote:

Chiar este un articol pe Latifa, o sa-l citesc din nou smile : http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … ance-nisip

Ok Iusty ms mult...in concluzie o sa il scot smile) oricum nu se atingea de el...dar vroiam sa stiu daca ii pun in mancare sau nu. ms mult :pup:

Adaugat: 17-01-2010 16:11

flyaway70 wrote:

E o cordelina . Nu stiu de unde a gasit-o sotul anul trecut ... Acum imi pare rau ca nu a luat mai multe ... ca nu am mai gasit .

Trebuie sa gasesc si eu asa ceva neaparat....mai mult m.as bucura eu decat Mango cred smile). I.am luat nist jucarii nici nu le baga in seama smile) dar eu m.am bucurat ca le.am luat big_smile

4,317

Iusty are dreptate. nu este bun nisipul pentru papagalii mici. cunosc un crescator care le punea nisip nimfelor in colivii pe jos si au murit toate din cauza lui. erau blocate intestinele. de asta eu nu le dau si au 2 ani de cand sunt bine cu totii.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

4,318 (edited by Iusty 17-01-2010 22:45)

Angelinul meu e hiperactiv smile ...il invelesc, sting luminile, televizoarele sa nu scoale toata casa...si el striga dupa mine si asteapta la usita sa-i dau drumul smile ! Cand o sa am 2 angelini, nu stiu ce-o sa ma fac smile !

Iusti

4,319

Suporti!!!!   smile smile smile :music:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

4,320

Asa e smile ...eu am vrut angelini, eu suport smile ! Oricum sunt niste pasaroi tare simpatici :heart: ...nu te musca de urechi ca agarponisii smile (se stie la cine fac aluzie smile :heart: ) !

Iusti

4,321

Iusty wrote:

Angelinul meu e hiperactiv smile ...il invelesc, sting luminile, televizoarele sa nu scoale toata casa...si el striga dupa mine si asteapta la usita sa-i dau drumul smile ! Cand o sa am 2 angelini, nu stiu ce-o sa ma fac smile !

si cica nu-ti place  smile  :angel: . ma bucur tare mult. noi avem 4 sau 5 oute. nu am putut vedea bine ca nu ma lasa Perluta. Jecky este si ea in calduri de o saptamana si ceva aproape doua si baietii nu o baga in seama nici unul. din 3 nici unul smile . bine Mago cel mic nu are cum saracul. e prea mic, dar Motatul si Bombonel se ciugulesc unul pe altul. nu-i pot imperechea pana nu-i despart. astept sa-l trimit pe Motatul la Suana. apoi o sa pot forma perechile care au ramas. Mago si Jaky. Bombonel si Silver.atunci o sa fie liniste.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

4,322

Da,da!!!! Si atunci sa vezi Motatul ce serenade o sa tina.Nu-i de ajuns ca Alexi mai nou rade si face ca toate alea....  :wow: O sa facem intrecere aici. smile

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

4,323

Acuma mai si rade Alexi smile ..de parca nu era de ajuns ca face ca telefonul smile smile !

Iusti

4,324

Ce fericire pe capul vostru ... si ai mei dimineata la 7 da trezirea la toata lumea daca nu ma duc sa ii bag in seama ...  :sol:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

4,325

acestea sunt vitaminele bune de pus in apa?

Adaugat: 18-01-2010 15:50

scuzati calitatea imaginii...:D