3,301

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Off-topic: Annymary, eu folosesc PhotoScape :rusine: !
Sincer, nu stiu ce sa zic hmm ...daca va fi perioada de imperechere as putea sa-l despart, dar noh! Vad eu, mai intai sa-mi iua unul smile !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

3,302

Ce figura e smile smile smile Nu cred ca e nimic neregula cu ea.Poate e mai confortabil asa decat pe bat :rusine:

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

3,303

De cand i-am taiat unghiile doarme asa. :wow: Uite-o. neutral E tampita. smile Stiam eu ca nu e pe craca ei dar nici chiar asa. smile smile smile smile smile smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

3,304

doarme anormal de bine  smile semana cu stapana smile

3,305

baa...te bat!! :bang: Binee, hai ca ne intalnim noi. >:) :bang: smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

3,306 (edited by gabyosm14 16-01-2010 23:28)

la  ce ma bati ? la sah la carti la ce? smile

3,307

Haa, Gaby si-o cauta cu  bricheta. :wis:

3,308

cu lanterna bre sau 2 in 1  bricheta cu lanterna sti u de care doar vindeai 2 la un leu  smile

3,309

annymary40 wrote:

Da e bine smile asa are si cuibusorul alor mei. Alice e din ce in ce mai interesata de cuib :bravo:. Isi petrece destul de mult timp acolo.

din pacate nu mi`a ajuns parchetul pt 25x20x20 si l-am facut de 20x20x20 ...oricum a iesit destul de mare ...are ceva daca nu ii mai fac scobitura in podea si sa pun doar rumegus(acum de care rumegus trebuie din ala mare sau mai marunt)?O sa pun maine poze wink

3,310

mai bine pui talaj e mai bun decat rumegusul pt ca risti sa se lipeasca de piciorusele puilor

3,311

Mai marunt, nu cred ca are ceva dar e mai greu pentru femela pentru ca nu vor sta toate ouale sub ea sau ceva de genu  fara acea scobitura. E foarte bun cuibul. Asteptam poza.
P.S  De Esty ati mai auzit ceva? A aparut primul puiut?

:heart: ¤ Anyta ¤  :heart:

3,312

gabyosm14 wrote:

mai bine pui talaj e mai bun decat rumegusul pt ca risti sa se lipeasca de piciorusele puilor

pai si talajul nu e tot una cu rumegusul?:wow:

Adaugat: 17-01-2010 01:43

annymary40 wrote:

Mai marunt, nu cred ca are ceva dar e mai greu pentru femela pentru ca nu vor sta toate ouale sub ea sau ceva de genu  fara acea scobitura. E foarte bun cuibul. Asteptam poza.
P.S  De Esty ati mai auzit ceva? A aparut primul puiut?

am sa incerc luni sa fac scobitura cu ceva smile

3,313 (edited by bi3 17-01-2010 10:02)

ma bucur Iusty ca vrei sa-ti iei un Elvis.Uite niste poze cu ei ca sa ti-l doresti mai cu ardoare smile

orice secunda poate fi decisiva in viata noastra,asa ca-Traieste clipa!

3,314 (edited by iancumarian 17-01-2010 10:27)

este foarte frumos un astfel de perus

Adaugat: 17-01-2010 10:25

iloveanimals wrote:

De cand i-am taiat unghiile doarme asa. :wow: Uite-o. neutral E tampita. smile Stiam eu ca nu e pe craca ei dar nici chiar asa. smile smile smile smile smile smile

Nu iti fa griji.Asa dormea si baietelul meu dar acum s-a ,,cumintit"" doarme doar agatat de marginea coliviei nu mai doarme cu capul in jos

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

3,315

Sa va mai spun ce mai fac maimutoii mei smile . Maya si Rocky se iubesc, giugiulesc, pupacesc, Rocky ii da sa pape lui Maya deci Maya papa iar foarte mult nisip si os de sepie , sper sa nu faca oute pentru ca ar fi foarte greu pentru ea sa se mai chinuiasca atat si sa nu iasa nici-un puiut. sad O sa ii pun cuibul la vara Mayei smile. Bebe este foarte invidios pentru ca se uita numai la Maya iar cand ii vede pe cei doi pupandu-se isi baga ciocul intre gratii si incepe sa tipe. De cand l-am luat se tinea dupa Maya dar ea nu-i dadea atentie , il iubeste doar pe Rocky al ei si pe ceilalti ii bate. neutral
M-am gandit sa ii cumpar lui Bebe o perusica verde ca el poate asa o sa o uite pe Maya. Bebe nu se impaca cu Alice chiar daca sunt amandoi in perioada d eimperechere si i-am luat ca sa fie pereche. Alice intra in cuib si sta mult timp acolo ; totusi nu cred ca o sa faca oute pentru ca nu are cu cine : Piciu e prea mic are 3 luni ( se pupa cu Alice si se bate cu Bebe, chiar el il bate pe Bebe care are 1 an si ceva :wis: ) , Bebe nu ii da atentie , Rocky e prea ocupat cu Maya.  Singura solutie e sa ii iua lui Bebe sotioara pentru ca Piciu si Alice au fosrmat o mica pereche. :wow:
P.S Astazi o sa le fac out fiert ca nu stiu ce sa le mai dau sa pape , guralivilor. :wis:

3,316 (edited by iancumarian 17-01-2010 10:55)

silviu wrote:

Si eu am zis ca le fac azi ou fiert, am fost la pet si le-am luat niste mei, de la padovan, natural mix sau ceva de genu scria pe sac. smile

si eu tot dinacela am.Perusi tai o sa-l aprecieze foarte mult

Adaugat: 17-01-2010 10:53

Si perusi mei se pupacesc toata ziua.degeaba le-am dat cuibul jos pentru ca am vazut ca masculul incearca sa se urce peste femela iar ea nu mai are aceiasi reactie de respingere de pana acum si in schimb au intrat amandoi in sezonul de imperechere.

3,317

Eu am luat la punga de 1 kg.Am dat pe ia 9 sau 10 lei

3,318

Buna ziua!
Iloveanimals:Si ai mei mai dorm asa din cand in cand...Am intrat intr-o noapte la ei si am aprins lumina si ei erau agatati de sus :wis: ...
Le voi mai face cateva poze zilele astea ...sa-i mai vedeti si voi pe nazdravani big_smile

Animalutzele mele:o broscutza testoasa,2 catelusi,2 perusi big_smile

3,319

Sa inteleg ca vrei sa-i innoiesti smile asa le cumpar si eu tot la 1 kg ... o sa incerc sa le fac batoane cu mei si miere sa vad daca le place wink ... rasfatatii .. smile
Iancu Marian , daca zici ca se pupacesc de ce nu le mai pui cuibul? smile Poate ai noroc.
Si cum ziceam mai sus nu stie nimeni nimic de Esty ? A aparut primult puiut? hmm

3,320

Estera...a iesit vreun puiut? neutral Asteptam vesti de la tine...Sa speram ca da...Iti tinem pumnii stransi,bafta!!! :pup: :heart: :bravo:

3,321

Dyenutza de-abia asteptam pozele!  Pana la urma tot cu 2 fetite ai ramas? Sau le-ai luat sotiori? big_smile

3,322

Nu ,nu mi-am mai luat alti perusi...INCA  smile

3,323

Si eu care credeam ca sunt singura cu papagali-liliceci. :einstein:

3,324

Ma scuzati ca nu v-am raspuns dar am fost foarte ocupata cu temele pentru scoala. Va anunt ca inca nu a aparut nici un puiutz :cry: :cry: sper in continuare sa iasa sad daca nu asta e imi pare mai mult rau pentru femela ca se necajeste degeaba daca nu va iesi nici unul :cry:
Am vazut pozele cu perusi englezi m-am indragostit pe loc de ei poate ca imi voi lua si eu unul panan la urma ca sunt minunati tongue

Adaugat: 17-01-2010 12:27

Am uitat sa va urez bun venit tuturor celor veniti si sa va traiasca micutii :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,325

Imi pare nespus de rau Esty , poate totusi o sa iasa macar unul :cry: :cry: :cry:.  Ai dreptate sunt minunati perusii englezi ... :pls:  :heart: