376

Re: hamsteri pitici

http://i705.photobucket.com/albums/ww53/edithh55/th_caisamea-2.jpg

http://i705.photobucket.com/albums/ww53/edithh55/th_DSCF9089_NEW.jpg

caisaaa smile a mai crescut,haha,e huge

377

dudix.kidu wrote:

deci pufu este adorabil :heart: m-am indragostit de el :rusine:

Da si eu sunt lesinata imi dau balele cand il pup smile)) pacat ca e salbatic raaaau big_smile vroiam sa dorm cu el in pat smile))

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

378

:heart: caisa e draguta foc...huge...hmmm..nu chiar tongue zuzu al meu e micut big_smile

Dudix says that u're fake wink

379

tongue hai ca in comparatie cu alti hamsteri caisa mea e mare mare...si vetul mi.a zis ca e o raritate
poate ca in film nu se vede prea bine
multumim

380

ce bine ar fi sa stea si al meu asa cuminte sa-i mai fac poze...dar el nuuuuu..... sad si oricum caisa e tot o scumpa si mare si mica big_smile :heart:

381

hamsterasii vostri ce mesteresc? caisa mea doarme.....dezvelita :rusine: but nu o deranjez....

382

:furios: cara talasul in casuta ca un disperat smile vad ca s-a plictisit sa se ascunda pur si simplu in el... big_smile

383

Acum cateva zile i.am liat lui Pufu niste recompente de la un magazin care miros a mere de imi vine sa le mananc eu. De ceva timp vad ca are tendinta sa isi indoape gusa cu mancare si sa o ascunda te miri unde smile). Ieri i.am dat o recompensa. De obicei mananca la mn in palma dar ieri smile)))) a furat.o si s.a ascuns undeva sub talas facuse o groapa asa smile) si la cateva minute pufu meu era triplu. Se indopase in gusa cu seminte smile)))) parca e urs si vrea sa hiberneze in viitorul apropiat smile)))

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

384

sunt cam nehaliti :bleah: smile

385

:heart: fete si baieti :rusine: stiti cumva vreun crescator de roborovsky? big_smile am tot cautat si nu am gasit :cry:

Adaugat: 09-01-2010 17:35

bubbles....de unde l-ai luat pe pufu?ca am vazut ca tu esti din bucuresti... :rusine:

386

bbubles ai o splendoare de hamster. e un scump si un alintat. mi-a placut faza cu indopatul. il pupa mama si pe el.  :pup: . la fel si ceilanti hamsteri de aici. sunt tare scumpi toti.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

387

dudix.kidu wrote:

bubbles....de unde l-ai luat pe pufu?ca am vazut ca tu esti din bucuresti... :rusine:

Scuze de intarziere. L.am luat din Carrefour Grand Arena in mai..nu prea am mai vazut de atunci. Dar am mai vazut si in Animax la Cotroceni mall.

Adaugat: 13-01-2010 21:39

Deyseby multumim :X:X eu una ma abtin greu sa nu il mananc smile))) cu tot cu seminte ;;)

Adaugat: 13-01-2010 21:40

I.am luat azi lui Pufu un runner ball. Un adevarat spectacol smile). Nu am gasit small, i.am luat medium si pe covor se cam chinuie pe gresie se duce k la raliu smile) e un dulce :X. Bella (catelusa mea) e fascinata, sau vrea sa il hapaie nu stiu...dar numai dupa bila a stat...a rostogolit.o si daca o ridic il musca asa pe Pufu prin bila smile) o sa revin cu poze big_smile

388

Heiii :x Bine ai venit in lumea noastra  dannyx :X in primul rand sa iti traiasca ghemotocii de blanita :X cat de dragute sunt micutele tale,maria si carla! smile  tare curioasa sunt  sa aflu cum e sa ai grija de 2 fetite wink nu iti e mai greu? ca din cate am inteles eu e putin mai dificil sa te ingrijesti  de hamsterasi ce nu au acelasi sex..sau ma insel eu? tongue in orice caz ai niste minunatii de hamsterasi smile te ateptam cu cat mai multe poze tongue

eu sunt coky :rusine: baiatu` lu` mamica...si sunt cel mai fericit tatic :X:X:heart:

389

Madu, multumesc. Nu e greu sa am grija de ele pt. ca sunt cumintele si blande. Mi-ar fi fost mai greu sa am pereche si sa supraveghez cresterea puilor, plus ca nu am atatea cunostinte ca sa le fac cadou puisorii sad. Pozele sunt dificil de facut, se misca incontinuu, iar cand dorm nu se vad, se ascund bine de tot intr-un coltisor al casutei. Azi tb sa merg sa le cumpar o cusca mai mare, sa aiba loc mai mult de alergat noaptea wink si o sa le filmez. Seara le scot pe rand si le las sa se plimbe pe pat sau pe birou. Seara, cand ma aud ca vin de servici si intru in camera, ies imediat din casuta lor si se infiinteaza la gratii, stiu ca primesc mancarica si fel de fel de bunatati.

Adaugat: 14-01-2010 09:58

Poze in noua casa! Si ce le mai place!

390

Yamy yum ce bun e Pufu smile)

391 (edited by biancadumi 15-01-2010 21:47)

bubbles,nu te supara dar crede-ma ca hamsterii se sperie usor...si ar putea avea un sok cand vede cainele...deoarece fiind atat de mik el il vede pe caine ca un urias,si poate avea un sok ff mare ei sunt fff fff sensibili hmm wink te rog din suflet nu lua in nume de rau mesajul...l-am scris pentru ca pe viitor sa stii ca poate muri din cauza cainelui.... si am avut o prietena care a patit asta...dar eu cred ca ea nu vrea sa vb aici despre asta pentru ca a fost ff tragik ...asa ca... daca te-a suparat mesajul meu imi cer scz :pup: :heart:

- Bianca

392

Pufu nici nu o baga in seama pe Bella. L.am urmarit in cusca lui. Sta bot in bot cu el. In fine...nu imi maltratez animalele smile Si nu am lasat.o pe Bella sa il terorizeze am stat o ora pana am facut poza asta, vroiam sa o prind cum linge bila. Of :-<

393

ok,daca e cu supraveghere atunci e bn :heart: stiu ca nu iti maltratezi animalele nu am spus asa ceva yikes :pup: multumesc frumos pentru raspuns :heart: si sa-ti traiasca ghemotocul ala frumos si pufos :rusine: :rusine: :pup: :heart:

- Bianca

394

Poate ca nu vrei sa il sperii dar o faci. Hamsterii nu se simt bine in preajma cainiloer, pisicilor si alte animale care le fac rau, iar poza ta nu e tocmai un exemplu. Cei mici pot face si ei la fel ca exemplul din poza, adica sa dea bila cu hamsterul inauntru la caine sau la pisica sa se joace. neutral
Iar o sa mi-o iei in nume de rau si iar o sa zici ca am ceva cu tine 8-| , dar nu e asa, incerc sa ajut, accepta daca vrei nu te oblig. smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

395

Voi ce fel de talas folositi in general? Normal sau cu aroma de te miri ce? Am inteles ca cel cu miros i.ar irita, dar eu i.am luat lui Pufu de cateva ori si am impresia ca ii place mai mult....dar cred ca voi ramane pe cel normal...

396

Talajul cu arome poate provoca iritatii si infectii respiratorii, eu folosesc chipsy classic, baietii mei se simt bine in el. smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

397

Ms.

398

http://i705.photobucket.com/albums/ww53/edithh55/DSCF9602.jpg
http://i705.photobucket.com/albums/ww53/edithh55/DSCF9612.jpg
http://i705.photobucket.com/albums/ww53/edithh55/DSCF9522.jpg
http://i705.photobucket.com/albums/ww53/edithh55/DSCF9571.jpg
http://i705.photobucket.com/albums/ww53/edithh55/DSCF9575.jpg fundulet de panda

de cand i.am schimbat rumesugul il tot agita cu labutele.oare de ce se comporta asa ? nu ii place? e mai fin asta decat celalalt .trebuie sa gasesc filmuletul

399

Cum reusiti sa ii scoateti din habitat nu inteleg....:)) eu am alergat dupa Pufu meu o noapte intreaga pana l.am prins ca imi scapase din mana...

400 (edited by iloveanimals 23-01-2010 15:22)

Pai robo asa sunt, nu-tio poti tine nici macar in mana dar sa-i prinzi. smile

Se agita? Pai poate e vrun talaj cu arome. :\