3,226

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

bi3 wrote:

Nu am gasit numai vitamina A,ci un "tratament" mai complex cu mai multe vitamine-dar cea mai mare cantitate de vitamine de acolo e de vit. A.

Ooo, ce tentant tongue ..trimite-mi prin MP sau scrie-mi aici cum se numeste big_smile ...vreau si eu sa le iau vitamine! In seara asta am vazut-o pe Norisor ca papa singura :wow: ...ce m-am bucurat!

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

3,227

Estera wrote:

Elfie iti multumesc foarte mult de reteta si eu sper sa nu ajung sa trebuiasca sa ii hranesc eu dar am vrut sa fiu pregatita pentru orice eventualitate.
iancumarian inca nu mi-au iesit nici un puiutz sper sa iasa cat de curand .

Esti draguta, dar nu mie trebuie sa-mi multumesti, ci lui Deyseby. Reteta ii apartine. Tot ce am facut a fost s-o dau mai departe. :rusine:

Adriana

3,228

Notele la teze vad ca sunt importante pentru unii asa ca eu va urez sa luati toti note mari ca sa aveti parte si de inaripatele dorite.... :pls:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

3,229

Eu cred ca-i doar o chestiune de timp. Aici avem numai copii destepti, deci ne asteptam numai la note de 10, si evident asteptam poze cu inaripatele care vor veni. Bafta tuturor! Tinem pumnii! :pup:

Adriana

3,230

Da Elfie ai dreptate si  ii multumesc si lui deyseby pentru reteta dar bineinteles ca iti multumesc si tie pentru ca mi-ai spus-o ca altfel nu o stiam wink
Succes tuturor sa luati note bune la teze cei care o dati :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,231 (edited by dyenutza_bella 14-01-2010 15:39)

Buna ziua! Ce mai faceti? Ce va mai fac perusii?

Animalutzele mele:o broscutza testoasa,2 catelusi,2 perusi big_smile

3,232

Ai mei fac bine astept sa iasa puiutii ca inca nu a iesit nici unul sad
Ai tai ce fac?

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,233

Ai mei sunt bine :rusine:
Iti urez mult succes si asteptam sa auzim marea veste big_smile

Adaugat: 14-01-2010 15:59

Bi3...mult succes cu perusul...Iti tinem pumnii stransi ...Speram sa primeasca si ceilalti inca un prieten :pls: Bafta!

3,234

Multumesc dyenutza

3,235 (edited by dyenutza_bella 14-01-2010 16:09)

Nu ai pentru ce big_smile Sa speram ca semnatura ta se va modifica in curand si in loc de ''5 oute'' sa fie scris ''5 puisori'' Multa bafta si iti tinem pumnii stransi...asteptam marea veste de la tine!

3,236

Nu stiu ce are Cypy dar de cateva zile tot manance de jos isi baga cioculetul printre barele de la gratar si mananca resturile de la mancarea cazuta :wow: pana acum nu facea asa ceva doar are mancare din greu si 3 oase de sepie si un calciu cu vitamine plus un baton cu miere si mei .
va rog sa-mi spuneti ce motive are de mananca de jos ca nu vreau sa se imbolnaveasca sad si sa ii dea si femelei . Mentionez ca le-am tot pus mancare moale adica mar ras si morcov si out dar nu se ating de ele numai daca pun morcovel intre gratile de la coliviwe  roade din el. le-am pus si cadita de cand au inceput sa cloceasca dar nu s-au apropiat de ea sad

3,237

Si Snowy cu Candy mai fac asa. hmm Nu cred ca e nimic grav. :ironic:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

3,238

Ok multumesc iloveanimals m-am mai linistit smile

3,239

Estera wrote:

Ai mei fac bine astept sa iasa puiutii ca inca nu a iesit nici unul sad
Ai tai ce fac?

cel mai bine e sa-i lasi in pace sa nu-i stresezi deloc. sa se simta in siguranta. parintii sa aiba mereu in colivie mancare moale sa aiba cu ce hrani puii. asta inseamna: out fiert tare, cartofi ferti si pasati (cate unul e suficient),morcov foert sau nu  ,apa proaspata cu vitamine, seminte bune si calciu.parintii mananca din osul de sepia si atunci cand hranesc puii. la mine asa au facut.restul e treaba parintilor. bafta in continuare.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

3,240

stera de-abia astept sa ne dai marea veste, din cate am vazut eu in poza cu cele 5 oute s-ar putea sa iasa 4 puisori pentru ca 4 dintre ele erau mai inchise la culoare iar cel de-al 5-lea mai exact cel alb cred ca este limpede. wink doar o parere, bafta celor care au dat tezele .. si eu am dat azi teza la informatica. smile :pup:

:heart: ¤ Anyta ¤  :heart:

3,241

Profil mate-info cumva??? Cred ca si tu ai de furca cu matematica. smile Bine ca nu am ales profilul ala. smile :rusine:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

3,242

Multumesc deyseby le-am tot pus mancare moale dar nu se ating de ea deloc sad
Anny multumesc si eu cred ca cel alb este limpede cel putin sa fie celelalte bune smile

3,243

multumesc pentru incurajari,dar nu mai sunt asa sigura ca o sa ma lase sad
tare neseriosi mai pot fi parintii astia uneori sad ,dare eu o sa incerc smile

orice secunda poate fi decisiva in viata noastra,asa ca-Traieste clipa!

3,244

la mine in oras un cuib pentru perusi e 30 de lei...asa ca m-am gandit sa fac eu unu...are ceva daca folosesc parchet?

3,245

Estera asteptam vestea cea mare cu puisorii... si ai mei mai aduna de pe jos desi au gratar si mancare din plin... o fi vreun obicei de-al lor cine stie

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

3,246

iloveanimals wrote:

Profil mate-info cumva??? Cred ca si tu ai de furca cu matematica. smile Bine ca nu am ales profilul ala. smile :rusine:

Exact neutral mate-info, atunci esti norocoasa!! :k:
Bi3 inceraca ca nu te costa nimic! Poate ti se indeplineste dorinta  :pup:
Frantz , depinde din ce lemn este parchetul. :ill:
Sunt foarte fericita pentru ca Alice are ceromul maroniu deci este in calduri si astazi pentru prima data a intrat in cuib. big_smile Acum trebuie sa ii mut pe Maya si pe Rocky in alta colivie ca sa nu mai aiba Maya acces la cuib pentru ca de-abia si-a revenit de la a doua serie de oute care au fost infertile; iar Bebe si Alice vor sta in coloivia mare si vor avea toate conditiile pentru imperechere ; mai ales ca au 1 an amandoi, Bebe are  1 an si 4-5 luni. Sper sa avem noroc. Am uitat sa va mai spun ca mezinul, Piciu va trebui sa stea cu Bebe si Alice pentru ca in colivi mica nu pot sa tin 3 perusi. Asta se va intampla pana cand voi cumpara uramatoarea colivie.

Adaugat: 15-01-2010 13:02

Ea e Alice :heart:  Am uitat sa pun pozele. :rusine:

Adaugat: 15-01-2010 15:02

1- Rocky si Piciu.
2- Rocky, Maya si Bebe.
3- Maya si Bebe.
P.S Sa nu va suparati pe mine dar nu sunt prea clare pozele chiar daca sunt facute astazi.

3,247

foarte fumosi. sa-to traiasca

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

3,248

Sunt foarte frumosi Anny succes la oute :k:

3,249 (edited by annymary40 15-01-2010 18:34)

Multumesc. Inca nu a aparut puiutul? :ill:
In poza e Rocky, preferatul meu ! :heart:

3,250

Estera ce se mai aude cu puisorii?

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia