Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
aseara iam bagat p amandoi in cusca si vroiau sa se imperecheze si eu lam luat p cel gri de la un nene care are crescatorie de papagali in braila
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
aseara iam bagat p amandoi in cusca si vroiau sa se imperecheze si eu lam luat p cel gri de la un nene care are crescatorie de papagali in braila
Uite-le !
Pfoai si am vrut sa iau si d.astea dar nu scria in romana pe ele )) Multumesc macar stiu data viitoare
Adaugat: 14-01-2010 13:29
Cine invata cu mine in sesiune?:))
pai da smoke cel cu gri e sigur baiat dupa cum a zis si deyseby..acum ramane sa'i stabilesti sexul nimfei lutino... sau cea lutino ai zis ca ai luat'o de la crescator si ti'a zis ca e fata ?
buna!
sunt si eu nou pe aici.
as vrea o pereche ma ajtati cum sa procedez?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JgiAX_MIzWU[/youtube]
... O mica serenada !
Mare cantaretz!!!! :k: Pupici pe crestutze :pup:
buna!
sunt si eu nou pe aici.
as vrea o pereche ma ajtati cum sa procedez?
ce ai vrea sa stii?
Adaugat: 14-01-2010 18:44
Flay se pare ca baietelul tau e la fel de experimentat ca si Motatul meu. Puf al meu nu mai are pene pe cap dupa mot. l-a batut Perluta. nu stiu de ce. sunt cazute? smulse? nu e ranit. doar lipsesc penele.se pare ca i-a scos pene albe sotia.
. si l-a parasit si alea. stiu de ce este suparata pe el. nu vrea sa cloceasca. numai ea cloceste. cand iese sa manance si el intra, iese repede dupa ea. asa ca de fiecare data cand vrea Puf sa intre , Perluta il scoate afara. nu este responsabil.e gelos sa nu-l paraseasca pt cei 2 baieti burlaci. :cry:.intra ziua si sta cu ea la clocit, o hraneste, dar nu ramane singur pe oua.
Dar nu stiu ce vrea sa insemne ca de fiecare data cand incepe sa cante ciocaneste in perete sau in masa de zici ca e ciocanitoare ... O fii vre-un ritual al lor ? sau e nebun al meu ?
Dar nu stiu ce vrea sa insemne ca de fiecare data cand incepe sa cante ciocaneste in perete sau in masa de zici ca e ciocanitoare ...
O fii vre-un ritual al lor ? sau e nebun al meu ?
![]()
. este ritual de imperechere. o curteaza. si ai mei fac asa toti.
Sonny e cam mic ... Cei de la pet shop au spus ca avea 2-3 luni . Acum ar avea 3-4 luni . Nu e prea mic pentru imperechere ?? Desi ca dimensiuni parca e un pic mai mare ca Ally ... :bang: Dar daca nu le pun cuib nu fac oute ... nu ??? Ca nu sunt pregatita inca sa am grija de pui ...
Fly motzatul tau merita pupici de la toata lumea :heart:. Mango al meu nu stiu ce are...de cand ii dau drumu prin casa nu mai canta. Tipa uneori cand zboara dintr.un loc in altul
Vreau sa stiu si eu cate luni ar avea cheliuta asta.
E foarte bland, l-am primit de ziua mea, si i-am zis Micky. :heart: :heart:
Si al meu are un pic de chelie in cap de cand l.am luat...
Dar chelia astuia e cam mare.
Fly ai un cantaret pe cinste pupici pe cioculetz :pup: :heart:
Si noi pupam cioculetele la toata lumea ... :pup: :pup:
Vad ca la cei lutino chelitza e la loc de cinste.Si Hanny are asa ceva... =)Dana ,cred ca odata cu cresterea si imbunatatirea mancarii si a traiului se vor forma penele ,chiar daca nu toate si va mai ramanea putina cheliutza.
cea lutino e fata iar cel gri e baiat. ea vrea sa se imperecheza si el e mai mic decat ea. aea re cam un an vro 3 luni si el e nascut in mai poate deaia se bat?
ilove,mititelul tau pare batut. in prima poza. si pare si bolnav, dupa ochisori i-mi dau seama. dar acum e pe mini bune. vreau sa-l vad ca toti cei alintati de aici. e un scumpel. sa fie sanatos.
Fly sa iti traisca cantaretul..... :pup: si cate un pupic :pup: pentru toti ceilalti...
Adaugat: 15-01-2010 10:17
Dany mie mi se pare ca e suparat ... sau poate e prea somnoros... :pup:
vaai Dany,ce frumos e :heart: da-i un pupik mare din partea mea :pup:
Suparat?? Nuuu, e chiar foarte happy de cand a ajuns la mine. Si-ar dorii si el sa zboare ca Snowy si Candy dar din pacate nu poate inca, incearca dar se loveste, a inceput sa faca progrese normal. :heart: In fiecare zii da 2-3 ture prin camera. :heart:
Deyseby cand mai intri pe messenger te rog s-mi dai un buzz, am cateva video cu micky cand canta si s vrea sa stiu daca e fata sau baiat.
Fly sa iti traisca cantaretul.....
:merci: Si noi returnam pupicii :pup: :pup: :pup:
Mango foarte atent cum Bella il alerga pe Pufu care se plimba cu runner ball :d
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus