4,276

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

aseara iam bagat p amandoi in cusca si vroiau sa se imperecheze si eu lam luat p cel gri de la un nene care are crescatorie de papagali in braila

Daca viata iti intoarce spatele apuco de fund

4,277

flyaway70 wrote:

Uite-le !

Pfoai si am vrut sa iau si d.astea dar nu scria in romana pe ele smile)) Multumesc macar stiu data viitoare

Adaugat: 14-01-2010 13:29

Cine invata cu mine in sesiune?:))

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

4,278

sm00k3 wrote:

aseara iam bagat p amandoi in cusca si vroiau sa se imperecheze si eu lam luat p cel gri de la un nene care are crescatorie de papagali in braila

pai da smoke cel cu gri e sigur baiat dupa cum a zis si deyseby..acum ramane sa'i stabilesti sexul nimfei lutino... sau cea lutino ai zis ca ai luat'o de la crescator si ti'a zis ca e fata ?

4,279

buna!
sunt si eu nou pe aici.
as vrea o pereche ma ajtati cum sa procedez?

4,280 (edited by flyaway70 14-01-2010 18:34)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JgiAX_MIzWU[/youtube]
... O mica serenada !

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

4,281

Mare cantaretz!!!!   :k: Pupici pe crestutze  :pup:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

4,282

creata_sue78 wrote:

buna!
sunt si eu nou pe aici.
as vrea o pereche ma ajtati cum sa procedez?

ce ai vrea sa stii?

Adaugat: 14-01-2010 18:44

Flay se pare ca baietelul tau e la fel de experimentat ca si Motatul meu. Puf al meu nu mai are pene pe cap dupa mot. l-a batut Perluta. nu stiu de ce. sunt cazute? smulse? nu e ranit. doar lipsesc penele.se pare ca i-a scos pene albe sotia. smile  smile. si l-a parasit si alea. stiu de ce este suparata pe el. nu vrea sa cloceasca. numai ea cloceste. cand iese sa manance si el intra, iese repede dupa ea. asa ca de fiecare data cand vrea Puf sa intre , Perluta il scoate afara. nu este responsabil.e gelos sa nu-l paraseasca pt cei 2 baieti burlaci. :cry:.intra ziua si sta cu ea la clocit, o hraneste, dar nu ramane singur pe oua.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

4,283

Dar nu stiu ce vrea sa insemne ca de fiecare data cand incepe sa cante ciocaneste in perete sau in masa de zici ca e ciocanitoare ... smile O fii vre-un ritual al lor ? sau e nebun al meu ? smile smile

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:

4,284

flyaway70 wrote:

Dar nu stiu ce vrea sa insemne ca de fiecare data cand incepe sa cante ciocaneste in perete sau in masa de zici ca e ciocanitoare ... smile O fii vre-un ritual al lor ? sau e nebun al meu ? smile smile

smile  smile  smile  . este ritual de imperechere. o curteaza. si ai mei fac asa toti.

- Mary-

4,285

Sonny e cam mic ... Cei de la pet shop au spus ca avea 2-3 luni . Acum ar avea 3-4 luni . Nu e prea mic pentru imperechere ?? Desi ca dimensiuni parca e un pic mai mare ca Ally ... :bang: Dar daca nu le pun cuib nu fac oute ... nu ??? Ca nu sunt pregatita inca sa am grija de pui ...

4,286

Fly motzatul tau merita pupici de la toata lumea :heart:. Mango al meu nu stiu ce are...de cand ii dau drumu prin casa nu mai canta. Tipa uneori cand zboara dintr.un loc in altul sad

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

4,287

Vreau sa stiu si eu cate luni ar avea cheliuta asta. smile
E foarte bland, l-am primit de ziua mea, si i-am zis Micky. :heart: :heart:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

4,288

Si al meu are un pic de chelie in cap de cand l.am luat...

4,289

Dar chelia astuia e cam mare. smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

4,290

Fly ai un cantaret pe cinste pupici pe cioculetz :pup: :heart:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

4,291

Si noi pupam cioculetele la toata lumea ... :pup: :pup:

4,292

Vad ca la cei lutino chelitza e la loc de cinste.Si Hanny are asa ceva...  =)Dana ,cred ca odata cu cresterea si imbunatatirea mancarii si a traiului se vor forma penele ,chiar daca nu toate si va mai ramanea putina cheliutza.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

4,293

cea lutino e fata iar cel gri e baiat. ea vrea sa se imperecheza si el e mai mic decat ea. aea re cam un an vro 3 luni si el e nascut in mai poate deaia se bat?

Daca viata iti intoarce spatele apuco de fund

4,294

Si Angel are o cheliuta tare tare draguta smile ..i-o pup tot timpul :heart: ! Apropo, sa-ti traiasca Micky :heart: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

4,295

ilove,mititelul tau pare batut. in prima poza. si pare si bolnav, dupa ochisori i-mi dau seama. dar acum e pe mini bune. vreau sa-l vad ca toti cei alintati de aici. e un scumpel. sa fie sanatos.

- Mary-

4,296

Fly  sa iti traisca cantaretul..... :pup: si cate un pupic  :pup: pentru toti ceilalti...

Adaugat: 15-01-2010 10:17

Dany  mie mi se pare ca e suparat ... sau poate e prea somnoros... :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

4,297 (edited by biancadumi 15-01-2010 12:43)

vaai Dany,ce frumos e :heart: da-i un pupik mare din partea mea  :pup:

- Bianca

4,298

Suparat?? Nuuu, e chiar foarte happy de cand a ajuns la mine. smile Si-ar dorii si el sa zboare ca Snowy si Candy dar din pacate nu poate inca, incearca dar se loveste, a inceput sa faca progrese normal. :heart: In fiecare zii da 2-3 ture prin camera. :heart:
Deyseby cand mai intri pe messenger te rog s-mi dai un buzz, am cateva video cu micky cand canta si s vrea sa stiu  daca e fata sau baiat. big_smile

4,299

ella_costan wrote:

Fly  sa iti traisca cantaretul.....

:merci: Si noi returnam pupicii :pup: :pup: :pup:

4,300

Mango foarte atent cum Bella il alerga pe Pufu care se plimba cu runner ball :d