4,251

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

pune te rog o poza cu ei sa vedem exact daca sunt de sex diferit.pot fi doua fetite sau doi baietei si atunci se bat. dar nu intotdeauna. poate si si varsta de vina. unul sa fie pui si unul mai matur. Jacky a mea il bate pe Mago, dar il si iubeste. il striga mereu daca nu-l vede.

Adaugat: 12-01-2010 23:18

Suana pozele sunt deosebite ca intotdeauna. Flay nici tu nu te lasi mai prejos. ce Dumnezeu. doar avem cu ce, nu? acum e randul meu.

Adaugat: 12-01-2010 23:24

si ultimele sa vedeti cum mananca cei mai mici din casa. si pupicul de final.Latifa te rog sa- mi stergi prima postare cu poze. sunt duble. merge greu. nu stiu ce are.

Adaugat: 12-01-2010 23:28

si acum piesele de rezistenta.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

4,252

Superbi motzatzi, superbe poze, superbe pozitii :X:X:X

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

4,253

multumesc.

- Mary-

4,254

Sunt superbe pozele sa va traiasca nimfutele si copilasii bineinteles :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

4,255

I.am facut baitsa lui Mango :X:X in timp ce imi manca unghiile smile) La uscat a stat ca un porcusor la scarpinat nu s.a zbatut. Acum se bucura de penele curate. Am observat cand era ud, pe aripi undeva pe spate (cum sunt ele stranse) pe partile exterioare ca o bubitsa si in stanga si in drepta o umflatura asa...din care ies pene...o fi avut ceva? Nu stiu daca trebuie sa existe chestiile alea...

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

4,256

Toate sunt superbe.... sa va traiasca mogaldetele .....

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

4,257

Acum e uscat nu se mai vede si nu ma lasa kiar asa sa abuz de el sa trag de el sa ii fac poze smile)...cu prima ocazie pun poze. Arata ca un sobolan ud smile) X::X:X:X::X

4,258

emmy nu vrea sa faca baie iam pus apa intr-un vas si nu rea sa faca baie vasul lam pus in colivie si lam lasat aproape tota ziua si nu vrea stie cnva cauza si as vrea sa stiiu ce "muatie" e emmy?

4,259

nebunii

Daca viata iti intoarce spatele apuco de fund

4,260 (edited by sm00k3 13-01-2010 20:10)

ma intereseaza de ce se bat

4,261

cea lutino e fata si celalalt e beait sigur ca nu are dungulite pe coada in interior

4,262

dupa caracteristici sunt ce trb unu baiat si unu fata da nushtiu de ce baiatul o bate pe fata

Adaugat: 13-01-2010 20:30

de ce o bate baiatu p fata ? baiatul e mai mic decat ea

4,263

silviu wrote:

http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … ollandicus poftim. :k:
Nici Samy nu vrea sa faca baie, la fel am procedat si nimic, eu stiu ca o pasare se spala cand crede ea de cuviinta ca are nevoie nu cand vrem noi, deci tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare si sa incerci sa ii pui cadita cu apa in continuare. :k:

Dar cine a zis ca Mango a facut baie de buna voie? ;;) L.am spalat cu forta ca era murdar rau smile) in timpul asta era preocupat sa imi roada unghiile de la mana cu care il tineam. La uscat a stat singurel big_smile

4,264

Sunt superbe pozele Deyseby ! Mai ales cea in care mananca din furculita ! smile smile :pup:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

4,265

deci smoke nimfele tale seamana leit cu ale mele....pun o poza mai veche sa vezi si tu asta smile ...si ale mele sunt ambele fete, nu vreau sa te descurajez :wow:

4,266

Am fost azi la zoo mania in cora si i.am luat lui Mango o jucarie de lemn colorata. o oglinjoara si am gasit (cred) ce ziceati voi de seminte speciale de la vitakraft (pe plic e un perus si o nimfa,pe bon scrie pt perusi si e numai mei de toate culorile in plic), si i.am mai luat intr.un tubulet tot dl vitakraft, tonic pt pasari bun pt digestie, naparlire etc. Pun si pozele. Poate imi zice careva ce stiti de seminte daca stiti ceva de ele.

4,267

salut pai eu le dau roselelor mele si le place le pun cum scrie si pe ambalj o lingurita sunt bune wink

4,268

Hehe ce ma bucur big_smile:D

4,269

Sunt bune bubbles,si eu le dau la ai mei...  :k:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

4,270

Ce ma fac eu cu bete ca nu gasesc nicaieri si nu gasesc nici pe strada ceva decent. Am vazut azi la pet shop intr.o voliera un bat cu multe coturi asa il modelai cum vroiai si era prins pe aceeasi parte. Era genial. Unde oare gasesc si eu asa ceva...

4,271

Intr-o padure smile  Si noi le-am luat din padurea de langa noi.Si copacelul cu jucarii si copacul pentru Alexi.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

4,272

bubbles wrote:

Am fost azi la zoo mania in cora si i.am luat lui Mango o jucarie de lemn colorata. o oglinjoara si am gasit (cred) ce ziceati voi de seminte speciale de la vitakraft (pe plic e un perus si o nimfa,pe bon scrie pt perusi si e numai mei de toate culorile in plic), si i.am mai luat intr.un tubulet tot dl vitakraft, tonic pt pasari bun pt digestie, naparlire etc. Pun si pozele. Poate imi zice careva ce stiti de seminte daca stiti ceva de ele.

Daca nu ma insel cele de la plic sunt seminte vitaminizate si au si iod ... le-am dat si eu la ai mei si le plac ... dar mai mult le plac cele pentru pene ...

Adaugat: 13-01-2010 23:19

Uite-le !

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

4,273

sm00k3 wrote:

ma intereseaza de ce se bat

eu as zice ca sunt baieti. cel din stanga este sigur. am avut un pui ca el si este baiat. Angel de la Iusty seamana cu el. si cel lutino pare a fi tot baiat.

Adaugat: 13-01-2010 23:56

oana-denisa wrote:

emmy nu vrea sa faca baie iam pus apa intr-un vas si nu rea sa faca baie vasul lam pus in colivie si lam lasat aproape tota ziua si nu vrea stie cnva cauza si as vrea sa stiiu ce "muatie" e emmy?

este pearl ciamon.

Adaugat: 13-01-2010 23:58

mihay28 wrote:

deci smoke nimfele tale seamana leit cu ale mele....pun o poza mai veche sa vezi si tu asta smile ...si ale mele sunt ambele fete, nu vreau sa te descurajez :wow:

exista totusi o diferenta. cei lutino ii deosebesti mai greu, dar cei lutinopied, cum sunt cele cu negru le poti deosebi dupa cap. baieteii sunt mai "curati" si fetele sunt patete cu negro. adica fata ta este mai neagra in zona capului si baiatul de mai sus este galben curat. cum sar zice. de asta. asa ca puteti face schimb lejer.

- Mary-

4,274

Intradevar Deyseby, seamana cu Angel, dar ingerasul meu are fata gri hmm !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

4,275

smoke daca pana la urma ai 2 baieti, cum eu am 2 fete, ce zici ne combinam la un schimb ? big_smile , eu nu mai rezist galagiei pe care o fac , de cand mi'au intrat in calduri e jaleeeeeeeee :music: