ionut,nu stiu la ce pet-shop ai fost,eu zic sa nu te grabesti.Hartiile alea,sunt de fapt certificate care pot fi oferite doar de crescator,si atunci vorbim si de inel si de vaccinurile facute.Pasarile aduse la comanda de nu stiu unde nu prezinta o garantie.Daca nu cunosti personalul sau crescatorul e mai mai bine sa astept putin-putin sa poti sa iei o pasare cel putin sanatoasa daca nu si blanda de la inceput.Esti destul de departe de mine dar de asta exista net-ul.Mai este o persoana despre care stiu ca vinde alexei,in Bucuresti o sa-ti dau nr. de telefon pe PM.Sa vezi despre ce e vorba.Dar sa stii ce sa-i ceri ,sa nu te pacaleasca.Alexeii maturi au deja in jurul ochilor formata o dunga alba.Cel mai bine discuti,mergi si vezi pasarea,sa ai o ,,intrevedere ' cu ea si pe urma.Garantia ca nu pateste nimic ,nu ti-o ofera nimeni.Asta e.doar Doamne ajuta.Dar daca iei dintr-un loc cat de cat bun,nu sunt pericole foarte mari.
Adaugat: 11-01-2010 20:10
Uite aici ,cred ca se vede bine ochiul Alexei.Are un fel de contur alb pe margine,ceea ce un pui inca nu-l are.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus: