Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
Ma bucur tare mult ca-i place. Sa-l stapaniti sanatosi. :pup: si eu toate cioculetele.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri
Ma bucur tare mult ca-i place. Sa-l stapaniti sanatosi. :pup: si eu toate cioculetele.
Ma bucur Elfie ca s-a distrat papagalul tau si pepici pe cioculet :pup:
Tweety acuma iarasi si-a gasit cateva locuri noi unde poate ateriza ...de exemplu ...televizorul ....o floare mai mare de a mea ..... pe dulap si tot incearca sa roada lumanarea.......in lista cu plantele toxice nu am gasit Yucca..dar ...tot nu il las sa guste floarea ... desi din cate stiu eu e o planta medicinala ... :wow:
Adaugat: 07-01-2010 17:54
Tweety pe dulap
E foarte scump :pup:
O dulceata de papagalit ... :heart:
Papagalul meu cred ca e hiperactiv ) atata zboara ca deja eu ametesc :bleah:
Papagalul meu cred ca e hiperactiv
) atata zboara ca deja eu ametesc :bleah:
asta da dovada ca este sanatos si vesel. sa-ti traiasca. i-mi place prima pozaunde se uita parca ar zice"ce vrei?" :pup:
multumesc la toti pentru urari.
Freza o avea ciufulita ca m-am jucat eu cu mogaldeata si am ciufulit-o cand am vazut ce mutritza avea am zis sa mai ridic putin cu apa creasta si sa-i fac o poza ,era punki :rusine::rusine::rusine:ce mai
Goti....ai o fetita superbaaaaaaaaaa si comica......stiu ca te astepti sa fie baietel insa pot jura ca e fetita:DOrice ar fi sa iti traiasca:k:
Goti e bine ca e activa ... daca nu face galagie inseamna ca e bolnava... :pup:
da inca ce activ e .... vai de mine si de mine ....ieri de exemplu m-am dus sa pun hainele la spalat ...si cand m-am aplecat dupa haine ....numai vad ca zboara deasupra mea ...deci a venit dupa mine in camera mica .......da ...incet incet ...incep sa ma obisnuiesc cu gandul ca e fetita .... dar mai sper :rusine:
uite o poza ...cu Tweety pe Yucca
Sa-ti traiasca frumuseatea.Ce e a lor -e alor Si eu zic ca e fetitza,de ce:in poza care ai pus-o cu yucca,se vede gulerasul,un verde mai deschis decat restul penajului.,Asa e si al Alexi a mea si asa mi s-a spus si mie ca e fetitza sigur ramona12/oti ;sunt mai experimenteti,oti mi-a spus si mie ca ceea ce am crezut a fi baietel e fetitza.Dar cred ca nu asta conteaza.Sunt destule mituri cum ca fetele ar fi mai dificile sau nu vorbesc dar fiecare are personalitatea lui si micuta si-o formeaza acum cu voi.Pupici de la un cioculetz mai mare pentru unul mai mic. :pup: :heart:
ii figura mare ...indiferent daca e baiat sau nu )
ii figura mare ...indiferent daca e baiat sau nu
)
exact ...eu de exemplu acum am pereche insa tot mogaldeatza de fetita ramane speciala:blb:
Ma bucur sa intru si sa aud de bine de puiutii vostri :pup:
Neagoeg, stai in Militari?
sunt foarte frumoase aceste mici creaturi , chiar intrasem aseara pe youtube si m-am amuzat copios cand am auzit cateva cuvinte rostite de aceasta scumpa pasare .... bucurati-va de ele cei care le aveti , sunteti norocosi ... :heart: :bravo:
Am uitat sa va spun ca sunt ceva seminte pentru pene de la Vitakraft ...care sunt foarte bune si de exemplu Tweety atata poate manca din semintele alea :wow: ar trebui sa le incercati si voi ...sant seminte special pentru pene ...si jici nu is scumpe
Adaugat: 10-01-2010 13:27
:Dd
Da , am stat in militari, de ce ?
E foarte dragalas Goti al tau sa-ti traiasca :pup:
Da , am stat in militari, de ce ?
Sta militari peentru ca ii educat
asa se uita la noi
eu nu mai inteleg nimic :-??, am facut ceva?
unde in militari stai goti?
nu stau in militari )) eu ziceam de Tweety
)) ca sta ca un militar
)) vad ca nu m-am exprimat bine
:rusine: eu is din Oradea
Adaugat: 12-01-2010 11:51
scuze :rusine:
:heart: Sa va traiasca inaripatele !!! :k: Sunt superbe !!
Multumim frumos! Paulie e magulit! :rusine: Si timite un pupic de mic alexandru! :pup:
Adaugat: 12-01-2010 14:02
Din ciclul "Fazele lui Paulie": Aseara eram in bucatarie cu laptopul (nu stiu de ce dar bucatarie mi se pare cea mai calda incapere dintr-o casa) si mi-am zis ca nu pot sta singura asa ca mi-am luat verzitura ca si companion. Si l-am pus pe masa si i-am pus in nas un castronel cu seminte si biscuiti. cum m-am facut ca nu ma uit la el a inceput sa avanseze catre castronel. Facea un pas, se uita atent sa vada daca se intampla ceva, mai facea altul, iar se uita si tot asa pana a juns la "tinta". Nu va spun ca mi-am tinut pana si respiratia, ca nu cumva sa se sperie si sa fuga. Paulie al meu cum a vazut ce-i in castron, cum a uitat de toate fricile si s-a infipt in biscuiti. Pana la urma a venit si Elfie si l-a deranjat, dar faza a fost memorabila!
:heart:
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri