4,201 (edited by suana 10-01-2010 14:41)

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Pai tocmai de asta am zis.......ca si eu sunt capricoarna.Ziua mea a fost in 6........  smile smile smile Cunosc zodia....prea bine :rusine:  Stiu ca si tu esti...

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

4,202

suana wrote:

Pai tocmai de asta am zis.......ca si eu sunt capricoarna.Ziua mea a fost in 6........  smile smile smile Cunosc zodisa....prea bine :rusine:

smile smile smile. La multi ani, Suana! Sa ai parte de tot ce e mai frumos in viata si sa ti se implineasca toare dorintele! :heart: Se pare ca pana acum ne-am adunat 3 capricoarne pe forumul asta. Tu, eu si Dany. :pup:

Adriana

4,203

Multumesc,elfie. :pup: Si tie si pasarelelor tot ce e mai bun.Dany n-a mai dat nici un semn de cateva zile..... Ziua ei a fost in 8.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

4,204

Da. Poate sarbatoreste ca-n povesti: 3 zile si trei nopti. :bravo:

Adriana

4,205

azi am observat k i se cam exfoliaza ciocul...e normal???va rog sa-mi raspundeti! :blb::(

4,206

richi wrote:

azi am observat k i se cam exfoliaza ciocul...e normal???va rog sa-mi raspundeti! :blb::(

Si al meu are aceeasi problema...cu os de sepie se rezolva nu e nimic grav

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

4,207

si as mai avea o intrebare...am reusit sa-l fac sa manance de la mine din mana big_smile credeti k as putea sa-l scot din cusca si sa incerc sa ma apropii d el fiind liber??

4,208

Ma...asta nu stiu ca si eu sunt la inceput...mie nu.mi mananca din mana deci se poate si mai rau decat tine vezi big_smile...

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

4,209

Pai Angel e rac :rusine: ca si mine big_smile ...el e pe 16 iulie si eu pe 20 iulie smile !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

4,210

si eu si mango suntem aceeasi zodie big_smile eu pe 2 el pe 15 septembrie (fecioara)

4,211

bubbles wrote:
richi wrote:

Si al meu are aceeasi problema...cu os de sepie se rezolva nu e nimic grav

si Toto al nostru avea ciocul exfoliat cand l`am cumparat dar si`a revenit repede...

4,212

richi wrote:

nimfa mea a cantat astazi!!!!!!!imi venea sa-l mananc...crd k a inceput sa se simta bine :bravo:

este baietel  Normal grey. poti fi sigura de asta. la varsta mai poti pune inca 2 luni in plus. poate are vre-o 6-7 luni. nu mai mult. vreau sa-ti urez si eu bun venit si ca toata lumea de aici-muuulta rabdare. o sa vina singur la tine,dar dupa 2-3 luni. va veni sa manance de langa tine. din apropierea ta. il poti ademeni cu mancare.lasa-l mai mult pe afara sa se simta linistit si liber. va avea incredere in tine sigur. eu am nimfe care nici dupa un an nu stau la mangaiat.

Adaugat: 10-01-2010 23:38

richi wrote:

si as mai avea o intrebare...am reusit sa-l fac sa manance de la mine din mana big_smile credeti k as putea sa-l scot din cusca si sa incerc sa ma apropii d el fiind liber??

daca mananca de buna voie, e super. sa nu-l infometezi. poate muri. in rest bafta.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

4,213

Deyseby daca tot te pricepi la mutatiile culorilor al meu ce este?:D

4,214

Da,asa este bubbles.E ca si  mea Hanny a mea. :k:

4,215

sa mai pun si eu, papam covrigi

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

4,216 (edited by suana 11-01-2010 14:41)

Hanny....
                          http://i46.tinypic.com/e5g0fp.gif

http://i46.tinypic.com/34r9k5l.jpg

4,217

iii dar ce vedem noi aiiici :X:X motzata mica sta la poze :X:X

Adaugat: 11-01-2010 15:20

Ce sa ii mai dau salbaticului meu sa manance? Sa il mai scot un pic din seminte batoane si legume k imi arunca cu ele prin colivie smile)

4,218

bubbles wrote:

Ce sa ii mai dau salbaticului meu sa manance? Sa il mai scot un pic din seminte batoane si legume k imi arunca cu ele prin colivie smile)

de care batoane? sper ca nu din alea cu fructe. daca inca-i mai dai batoane cu fructe inseamna ca degeaba ne-am racit gura.

- Mary-

4,219

batoane facute de mine...in reteta aia super big_smile:D

4,220

bubbles wrote:

batoane facute de mine...in reteta aia super big_smile:D

aha. m-am linistit. bravo tie.

Adaugat: 11-01-2010 15:40

Suana ma dai gata cu pozele tale reusite. vreau si eu ...Nimfa pupam pe Paco.

- Mary-

4,221

Vreo metoda noua de imblanzire?:D Mango al meu fuge de mine nu ma vrea si il pup in "coada" ca sa zic asa, toata ziua big_smile

4,222

Bubbles, cea mai buna metoda e rabdare, rabdare, rabdare. Nimfii sunt curiosi din fire, va veni la tine cand va fi sigur ca nu reprezinti o amenintare pt. el. Uite dovada. Baietelul meu a stat mereu linistit, se prefacea ca nu o baga in seamna si pana la urma, curiozitatea a facut sa vina ea la el, sa vada ce citeste sau ce joc joaca la laptop...  dar vine numai cand vrea ea sa fie alintata, pupata, si nu sta sa pui mana pe ea. Se tem de maini, de degete si ciupesc rau. Stai la calculator, da-i drumul prin camera, pune seminte langa tastatura. Odata si odata va veni langa tine.

Vicky - Mamica fericita

4,223

DOAMNE SUPERBA POZA! Abea astept sa il molfai pe Mango :X:X Stiu ca trebuie sa am rabdare...am dar sper sa dea rezultate big_smile

4,224

Da, e o poza superba :rusine:. Baietelul meu isi tine respiratia de cate ori vine Galbiuta la el, nici nu clipeste, tocmai ca sa nu o sperie. Un deget daca misca, zboara imediat. Dar la pupat sta, desi de cateva ori ne-a ciupit de buze...

Vicky - Mamica fericita

4,225

silviu wrote:

Zodiacul omenesc nu coincide cu al animalelor. tongue

E nu tongue ! http://www.4animale.ro/horoscop-animal tongue ...da la rac "Vezi animalele din aceasta zodie" si apare si Angel :heart:

Adaugat: 11-01-2010 20:25

Superbe nimfe pe aici :bravo: ..sa va traiasca :heart:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture: