Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
A doua poza e superba :k:
Bi3 bine ai revenit
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
A doua poza e superba :k:
Bi3 bine ai revenit
multumesc!
da,a doua imagine e preferata mea,dar ultima oare e reala? nu cred ca exista totusi asa ceva
:angel: :sanatate:
Ar fi tragic daca ar exista asa ceva. Saracul perush, sa nu poata nici macar sa vada. Daca e reala, atunci chiar s-a mers prea departe cu creatul mutatiilor...
Sir Bubu.....un englez veritabil. :heart: :heart: :heart:
Am mai vazut si eu un papagal ciufulit rau de tot,doar ca era mai mare putin.O sa caut sa pun poza.Se mai intmpla si lucruri mai putin placute cand se intervine in cursul normal al naturii.
Adaugat: 10-01-2010 14:52
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WFMXrBWswl0[/youtube]
Doamne!!! Saracu', nici macar nu canta ca un perush!!! Eu sunt ingrozita!!!
Doamne!!! Saracu', nici macar nu canta ca un perush!!! Eu sunt ingrozita!!!
Si a fost abandonat pentru ca arata asa.A cui e vina????? :furios:
Si a fost abandonat pentru ca arata asa.A cui e vina????? :furios:
Poftim??? Eu am crezut ca e o mutatie cu care cei care l-au creat se mandresc. Doamne! Saracul perush! :cry: :cry: :cry:
Ouch ala e un perush??/
Saracutul ar fi trebuit macar sa-i taie penele de deasupra ochilor ca sa vada :cry:
Saraca fiinta :cry: ...de ce trebuie sa obtina atatea mutatii de perusi...sunt destule :cry: ...saracutul :furios: ...l-au mai si abandonat...nenorocitii :furios: :furios:
Gaby...sa-ti traiasca mititelul!!!! :bravo:
Pentru nimic Anca, sper sa primesc aprobarea si sa mai pun pt. ca mai sunt o groaza si unele extrem de interesante, foarte multe combinatii. :wow:
pune dar daca se poate si traduce ceea ce scrie ca sa inteleaga perfect toata lumea :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Ce-mi place morcovelul... :bravo:
Ce mi-e draga piticutza asta,are un colorit :heart:
Scuzati spatele :rusine:
N-are din pacate.N-am decat baietelul englez.
cand femela intra in "calduri"...in cat timp i se inroseste nasul?...poate nu am fost eu prea atent dar parca se inroseste asa cate un pic
Nasucul lor devine mai maro,un maro mai intens ... :rusine: La piticutza mea se vede destul de bine nasucul.
acum 5 minute l-am mangaiat pe cipy pe caput dupa care el sa urcat pe mana este asa dulce si bland
acum 5 minute l-am mangaiat pe cipy pe caput dupa care el sa urcat pe mana este asa dulce si bland
:k: :bravo: E un piticutz mic si dragalas. :pup:
Nasucul lor devine mai maro,un maro mai intens ... :rusine: La piticutza mea se vede destul de bine nasucul.
stiu cum se face....dar zic ca se face treptat sau deodata se face maro intens?
gabyosm14 wrote:acum 5 minute l-am mangaiat pe cipy pe caput dupa care el sa urcat pe mana este asa dulce si bland
:k: :bravo: E un piticutz mic si dragalas. :pup:
dap si ai dvs sunt superbi
Suana , ai mei nu vor morcov. of! fetita e dulcica tare.
Suana....E foarte draguta mititica!
cand femela intra in "calduri"...in cat timp i se face nasul maro intens ?...poate nu am fost eu prea atent dar parca se coloreaza asa cate un pic
Nu stiu exact sa-ti spun.Si eu am observat ca are nasucul mai colorat,si parca cu o zi inainte nu-l avea.Dar nu pot sa fiu sigura,poate se coloreaza in cateva zile,chiar n-am urmarit asta.
Ai o scumpete Suana are un colorit foarte frumos sa-ti traiasca :pup:
Ouale perusei au toate nuante diferite unul de celalalt . Unul este alb :wow: credeti ca are ceva sau cel mai inchis indica faptul ca trebuie sa iasa puisorul ?
Va rog sa ma ajutati !!!
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus